Sagol canim hem piskiyatri hem pisokoterapi hem hipnoz hem kafa dagitmak icin yuruyusler yapmak anliycagin sonuc yok canim gittikce kotuye gidiyorum ben bu hastaligi atlatamiyorum galiba beni dahada cok icine cekiyor
Allah yardımcınız olsunMaas 1700 esim sigara kullaniyor dogalgaz elektrik su market derken birde sabit her ay 500 lira kredi borcumuz var 65 bin lira borcumuz vardi 3 bucuk yildir bende calistim son 5 bin lira kaldi ve bende bunu sorun ediyorum oyle gezmeye falanda cok gittigim yok bankalar icralar mahvetti bizi omrum onlari odemekle gecti ama rahatsizligim sebebiyle calisacak gucu kendimde bulamiyorum
Bende simdi bunu youtubda izledim bu kadinin kide hastalik cok kotu
Geçenlerde izledim çok şaşkınım bu kadarda oluyor demek ki
Valla ben de boşa okudum bi de kredi taktım öğrenim kredisi:)Bnde aynı sıkıntıdan muzdarip im :) eşim de bende işsiziz piskolojim bozuldu resmen .
İş yok şirket yok ya markette , mağazada çalışıcan Allah yardımcımız olsun .
Ben iş bakıyorum da bulamıyorum eşimde aynı boşa okuduk resmen.
oValla ben de boşa okudum bi de kredi taktım öğrenim kredisi:)
Resmen şok oldum
Bir tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz, asgari ücret üstelik. Kiradayiz ve bir sürü borcumuz var. Çok zor çok..Merhaba kizlar onceden ben calisirken evi daha kolay gecindirebiliyordum ama simdi calismadigim icin ay sonu zor geliyor bir insan tek maasla gecinmek icin ne yapabilir.
Ooo çok ilginç. Bu hastalık tabi. Ev kendisinin yemeğe para vermiyor, giyecege vermiyor. Çoluk çocuk yok. E parayı niye biriktiriyor ki.
Böylelerini duyuyorum işte dileniyor ama hesabında bu kadar para çıktı malmülk çıktıOoo çok ilginç. Bu hastalık tabi. Ev kendisinin yemeğe para vermiyor, giyecege vermiyor. Çoluk çocuk yok. E parayı niye biriktiriyor ki.
Bu gereksiz niye yaşıyor onu anlamadim.sinirimi ziplattiOoo çok ilginç. Bu hastalık tabi. Ev kendisinin yemeğe para vermiyor, giyecege vermiyor. Çoluk çocuk yok. E parayı niye biriktiriyor ki.
Varya bende uzun süredir bunu düşünüyorum acaba bu kadın bu parayı ne yapacakOoo çok ilginç. Bu hastalık tabi. Ev kendisinin yemeğe para vermiyor, giyecege vermiyor. Çoluk çocuk yok. E parayı niye biriktiriyor ki.
Merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve kv bizi tr geri dönmek için hep ikna etmeye cabaliyor. Bizde burda aynini yiyoruz geziyoruz vs diyor ama kendi cevremden ve burdaki konulara bakilirsa hayat pahali ama bunu ben kv anlatamiyorum.Bu maaşla geçinebilmek ne kadar zor. Allah kolaylık versin bir önerim yok.Hayat çok pahalı her şey çok pahalı Umarım eşinin maaşı yükselir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?