- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
-
Evlenince canin isterse ev isi yapiyorsun, istemezse erteliyorsun. Is yap is yap diye darlayan olmuyor.
Ben de surekli is yapma baskisiyla buyudum ama ev isini stres yapmiyorum. Oldugu kadar. Sonucta kendi evim
Ev işi ve estetik konuları senın vazgecılmezin
Bu konuları çokça açtın insanlar da hep aynı şeyi söylüyor
kendim için konuşucam ev işinden nefret ederim
Ama kendi odamın temızlıği bana aittir ve yemek yedıkten sonra kendi kullandıgım tabagı vs mutlaka yıkarım
Kendi odamdan mesulum
ha ama sıkıntı yok değil senin ailende kocan seni döver ne demek....
Ben bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum
Aman her yer tarif dolu. Instagrama bile girsen kadin yumurta pisirmis altina tarif? yazmislar. Her seyin tarifi var artik. OgrenirsinTabiki zaten kendi masim olunca gerekirse temizlikçi bile tutarım. Ki ben daginikliktan pislikten nefret eden birisiyim. Temizim yani. Yemek konusu için ne yapıyorsunuz mesela? Çok fazla yemek yapmayı bilmiyorum
Bu üyelikle ilk kez olabilirEv işini ilk defa açıyorum
Bu üyelikle ilk kez olabilir
Ama ben hatırlıyorum
Yapmayinca da evlenince de yapmazsın kocan dover diyorlar.
Evlenince canin isterse ev isi yapiyorsun, istemezse erteliyorsun. Is yap is yap diye darlayan olmuyor.
Ben de surekli is yapma baskisiyla buyudum ama ev isini stres yapmiyorum. Oldugu kadar. Sonucta kendi evim
Kendisi de is yapar mi bari?Benim kocam gibi bi kocan olsaydı görürdüm evlenince is yap diye darlayan olmuyo muymuskaynanadan beter
muhtemelen kendi çocuklarından iyi yerde okuyorsundur.
akraba kan yoluyla bulaşan en kötü hastalıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?