- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi CatLover06
-
Lütfen size bu olumsuz yorum yapanları ciddiye almayın, ciddiye alanlar mutlu olamıyor çünkü...Okuduğum yer pek iyi değil ama kazanamayacagimi dusunuyorlardi. Ankaradan kazanmak gibi bi hedefim vardı yapamazsın dediler yaptım
Çok ilginç bi içerik olmuş sanki 1996 yıllarından..Ne kadar ev işi yaparsam yapayım annem ve akrabaların gözünde tembelim. Kafama estiği zaman ev işi de yapıyorum sarma sarıyorum vs elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. Ama buna rağmen tembelim. Çok iş yapmam ama yaptığım zamanlar da oluyor. Akrabalar hele. Canım sıkılıyor boş olduğum zaman iş yap demiyorlar. Ama ya tuvalete girince ya da kitap okumaya ders calismaya başlayınca is yap diyorlar. Ben kasıtlı olduğunu düşünmeye başladım artık. Yapmayinca da evlenince de yapmazsın kocan dover diyorlar.
Benim yaşadığımı yaşayan var mı? Ne yaptınız çözüm olarak?
Önceden elini sürmezdi ama yine karışır konuşur bana sinir krizi gecirtirdi. Simdi karışması yine aynı ama kendisi de biseyin ucundan tutuyo bugünlerde şaşırıyorum. Ama yapsa bile bu kadar karışması yine sinirimi bozuyoKendisi de is yapar mi bari?
Aynen öyke akrabaların sana gıcıklığına yapıyorlarNe kadar ev işi yaparsam yapayım annem ve akrabaların gözünde tembelim. Kafama estiği zaman ev işi de yapıyorum sarma sarıyorum vs elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. Ama buna rağmen tembelim. Çok iş yapmam ama yaptığım zamanlar da oluyor. Akrabalar hele. Canım sıkılıyor boş olduğum zaman iş yap demiyorlar. Ama ya tuvalete girince ya da kitap okumaya ders calismaya başlayınca is yap diyorlar. Ben kasıtlı olduğunu düşünmeye başladım artık. Yapmayinca da evlenince de yapmazsın kocan dover diyorlar.
Benim yaşadığımı yaşayan var mı? Ne yaptınız çözüm olarak?
Yıllar önce ailemle yaşıyorken annem her gün söylenirdi. Bütün evin işini ben mi yapicm diye. O zamanlar evde bsy yapmazdim. Annem de yarın bir gün evlenir laf ederler diye üzülürdü. Bir iş bilmiyor diye. Anneniz iyi niyetle söylüyordur. Her gün bir isin ucundan tutun yapılacak bsy var mj diye sorun. Sonra gecin ders calisin. Gun 24 saat her seyee vakit var.
Akrabalara da laf düşmez. Onlarla mi yaşıyorsun
Yoo hicte tembel değilsiniz. Normali bu. Yapacak bir is yokken manyak gibi sürekli elinizde bezle mi dolasacaksiniz ? Yapılacak bir iş olduğunda size ihtiyaç olduğunda yapıyormuşsunuz.Baska sehirdeler. Onların evinde de her gün evi supurur bulaşık yikarim. Camlari sildigim bile oldu. Bazen canım istemeyince yapmam. Bunları Allah rızası için yapıyorum ama yine de tembelim.
Anneme de ara sıra sorarım yapılacak bir sey var mı diye. Hatta ben odama derse gidiyorum çok ihtiyacın olursa çağır diyorum
Yoo hicte tembel değilsiniz. Normali bu. Yapacak bir is yokken manyak gibi sürekli elinizde bezle mi dolasacaksiniz ? Yapılacak bir iş olduğunda size ihtiyaç olduğunda yapıyormuşsunuz.
Yaptigin halde ailen ve cevren yapmiyor diyorlarsa yapma.
Gercekten yapma hicbirsey.
Birsey dedikleri zamanda evet yapmiyorum dersin.niye kendini ispat etmek icin ugrasiyorsun.
Sadece derslerine odaklan cok calis guzel bir kariyer hedefle.
Onlara da evlenince yardimci birini alacagini soylersin.
Benim annem de öyle. Ele güne rezil edersin, seni alan adam kapıya koyar, erkek dediğin ev işi yapmaz, bi gün he der iki gün he der sonra kıçına tekmeyi basar... Daha neler neler derdi annem. Ailemin çevresi de bu tip insanlar ile dolu. Mesela bi kuzenim var o favoridir, tam ev kızı, dandik dunduk okullarda okudu ama 7/24 baklava börek açar. Kriter bu yani onlar için.Ev işi yapmayınca annem sizi buyutmusum ama yetistirememisim diyor. Her şey bitti bir ev işi kaldı zaten. Akrabalarla bir olup bana yaptıklarını unutmadım
Annen ve akrabaların aşırı cahil. Kocan seni hiç bir bahane ile dövemez. Sen adamın hizmetçisi değil eşi olacaksın. He de geç takma. Ay yapacağım varsa da yapmam bu lafın üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?