Ev kredisi ,çocuk sizce ne yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuhhh gitsin kendi babasından istesin şuna bak bunlara fazla yüz vermişler. En büyük suç oğullarında çizgiyi çekememiş kendi oğlu öyle davranırsa eşi zaten her türlü saygı göstermeyi bırak semeri vurur
 
Aynen neler var neler yani tamam aileler yardım ediyo da tepesine de sıçmamak lazım insanların yine bir akraba evlendi babası ev verdi bunlara sıfır birde evi yaptirdi adam yani onca masraf hersey istedikleri gibi yapildi birde adama kredi cektirip araba aldirdilar adaminda durumu oyle ahım şahim degil he evi yapti para bitti araci krediyle aldi yani birebir sahidim bunlar 8 sene kadar oturdular evde hic bir birikim yok ustune 50 bin borc demisler araci sat odeyelim sattirdilar araci odediler tekrar borc baba öde adam çıldırdı sonunda dedi ebenizin a... kadar yolunuz var tasindilar kiraya oh oldu boylesine acımayacaksın bunlar tam senin dediğin tipler herhalde :)
 
en azindan kiranizi odeyecek ev plani yapabilecek isiniz gucunuz var biraz sükretmeyi ogrenin. kendinize iyilik yapmis olursunuz. su devirde insanlar copten ekmek topluyor, pazardan artik topluyor. cocuk icin de kimseye guvenmeyin her cocuk sahibi insanin kendi evi yok. kirada oturup cocugunu mis gibi buyuten binlerce insan var.
 
Yani size şöyle söyliyim kendi evleri hemde cok iyi bir semtte aylık 6.500 tl gelirleri var kayınbiraderim yurtdışında ev aldı

Kayinbiradere evi onlar mı aldı? Veya belli bir yardımda bulundular mı?
Çok iyi semtteki ev de er geç size miras kalır zaten merak etmeyin
 
Bende param olursa ev alırım çocuğuma ama evi onun üstüne yapmam. Otursunlar biz ölene kadar, nasıl olsa sonrasında hepsi onun olacak. Ama biz sağken tapuyu onun üstüne yapmam.

Benim bir akrabam 4 çocuğuna ( çocuklarda katkıda bulundu ama paranın çoğunu babaları karşıladı) 4 ev aldı. Birinde bekar çocuğuyla birlikte yaşıyorlardı. Çocuk evlendi, kiraya çıktı. Ve şimdi o akrabam kendi parasıyla aldığı eve kira veriyor çocuğuna. Zorlandıkları zamanlarda oluyor sadece emekli maaşı var çünkü. Çok tuhafıma gitmişti bu durum.

Baba bağ bağışlamış, bir salkım üzüm vermemişlerin canlı örneği bu.

Birde ben şimdiden diyorum benim oğlana. Sen evlenirken bir miktar para vereceğim sana (altın takacağım tabi o ayrı) o parayla ister düğün yap, ister güzel bir balayına git, ister evini istediğin gibi döşe, dilediğin gibi kullan karar senin, diye.



Rabbim çocuğunda, anne babanında hayırlısını versin.
 
Adlı adınca küfür edilen hanımlar, burada paylaşmak yerine biriniz bari o küfürlü mesajları şikayet et'e basarak rapor etseydi.
Rapor etmiyorsunuz sonra ben banlandım falanca banlanmadı diyorsunuz, siz uygun bulmadığınız mesajları rapor edin hele, biz zaten kurallara göre hangisi işlemlik hangisi değil eliyoruz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…