Ev mi otel mi anlayamıyorum

Epilepsi hastası mısınız? Strese yorgunluğa üzüntüye gelemeyen insanı bu kadar yormanın alemi ne ya? Geldiklerinde yüz vermeyin çok hizmet etmeyin.

Canım sizin ev deniz kenarında villa tarzı çok rahat bir ev mi?Gerçekten çok merak ettim benim bile gelesim var yani

Ya ben istemeden biri nasil gelebilir evime?Siz neden direkt telefon acip gelmeyin kabul edemeyecegim deyip net konusmuyorsunuz.Belliki yumusak bulmuslar sizi.Ayrica cocugunuza yapilan o davranistan sonra o cocugu nasil evinize alacaksiniz 10 yas kucuk degil.Bilincli zarar verebilir kiziniza bunu yapmaya hakkiniz yok acayip sinir oldum ya kesinlikle kavga cikartip agzima geleni sayarim gelemezler

Epilepsi krizinden dolayı bebeğinizi kaybettiğinizi yazmışsınız. Şok içinde okudum. Bir de hala eşim gelmedin dedi ama sonra tekrar arayıp madem geleceksiniz annemi de getirin dedi diyorsunuz. Allah aşkına neden kocanızın yok demesini beklemek yerine arayıp gelmeyin istemiyorum demiyorsunuz? Evde tadilat var gelmeyin rahat etmezsiniz değil "gelmenizi istemiyorum çünkü her sene yaz tatillerimi misafir ağırlayarak geçirmekten bıktım, istemiyorum çünkü çocuğun kızıma zarar veriyor, istemiyorum çünkü sağlık sorunlarım var" diye net bir şekilde sebeplerinizi söylemediğiniz sürece yakanızdan düşmezler. Şu an insanları kırmamaya çalışacak yerde değil köprüleri yakacak yerdesiniz farkındasınız değil mi?

Sanki o sebzeler meyveler onlara peşkeş çekilmeye yetişiyor onca emeğinizi yedirmeyin kimseye. Arsız insanlar. Çok seviyorsa tutsun bi ev otursun orda. Dibine kadar haklısın, çok sinir oldum. Utanmadan tatil demişler biz gidince temizlersin demişler. Gelirlerse bayıl yat hasta gibi rol yap. Badana boya her şey kalsın el sürme, yapmak zorunda kalsınlar. Elma melma ne varsa onlar gelmeden topla gerekirse çöpe at. Hürmet etme, surat yap. Ararlarsa evde yokuz diyin bundan sonra. Herkes kendi evine gitsin. Çoluk çocuk günlerce misafirlik mi olurmuş hiç

En güzeli bu şekilde net olmak

Eşin telefon edecek.
Muhakkak gelmek istediğinizi biliyorum ama mümkün değil. Hiç kimseyi kabul edemeyeceğiz diyecek, net.

Biz misafir değiliz derlerse de yine de müsait değiliz, kusura bakmayın, hoşçakalın, nokta.

Sen anlatırken sende kendimi gördüm sadece ben gurbette olmadığım için eşimin akrabaları günü birlik geliyor sık sık misafir ve kalabalık geliyolardı hergün üst üste geldiklerini bilirim cümbür cemaat toplanıp geliyolardı bu arada bir yıllık evliyim ilk haftadan başladılar zaten nişanlıyken bize Bi kapıdaha açıldı deyip duruyolardı ama baktım olmuyor eskisi gibi yüz vermiyorum kv rahatsız olduğumu bildirdim, onlarada rahatsızlığımı belli ediyorum arada eskisi gibi gelmiyorlar artık çekiniyolar benden sizde öyle yapın rahatsızlıgınızı bildirin eşinize söyleyin konussun annesiyle yoksa başedemessiniz

Ben de sana katiliyorum. Nisanlandigimdan beri nadir ararim kaynanayi ayda bir falan. Kayinbabayi da bayramda kandilde falan.Izinlerimizi de ozellikle bayrama denk getirmeyiz ki kimin ailesine gidelim kavgasi olmasin diye. Cunku iki ailede bize cok uzak. 1000 km falan var aramizda. Yazdan yaza gideriz. Birer hafta kaliriz sadece. Basindan beri beni mesafeli bildikleri icin laf edemezler. Evime geleceklerse bile haftalar onceden musade isterler. Kendi ailemdr oyle. Cok onceden ayarlarlar gelecekleri zamani. Eltim de tam tersi basta cok aramis sormus. Simdi 2 3 gunde bir aramazsa kizin basina ekşiyorlar. Evine cat kapi gidiyorlar. Cunku musade etti. Sınırı bastan cizmek lazim. Ben kimseye cat kapi gidemem mesela. En basiti gecen hafta ailemin yanina geldik esimle. Eltimle ayni sehirde ailem. Aksam uzeri geldik ve esim abime gidelim bu gece orda yatalim diye tutturdu. Kesinlikle musade etmedim. Annemlere geldim ve sabah eltimi aradim. Biz burdayiz musait oldugunda gelmek istiyoruz diye. Kiz kendini ayarladi cagirdi. Cocuklu kadin sonucta.evi pis mi daginik mi bilemeyiz. O sekilde karsilamak istemeyebilir bizi. Ya da planlari olabilir.
Bilmiyorum da bu konudaki gorumceler de baya bi arsiz ama derler ya dinsizin hakkindan imansiz gelir diye. Aynen oyle olacak konu sahibi. Arsiza arsiz olacak. Baska caresi yok.

Ne yüzsüz insanlar bunlar ya hiç kimildama geldiklerinde yüz verme hastayım de at kendini yatağa ama eşini de hasta olduğunu ikna et yorulduğunu bir şekilde belli et gelene gidene

Al kocanı topla valizini onlar gelmeye yakın kalkın gidin tatile sende insansın bir daha gelemeyeceksin dünya ya deymeyecek insanlar için kendin perperişan oluyorsun olmuşsun tavrını bence artık belli etmen gerekiyor

Ya humeyra bu ne yuzsuzluk ya. E direk gelmeyin deyin artik bu ne ya. Arsiz resmen

Esinizde biktiysa size sıkunti cikarmiyacaktir ozman kusura bakma kabul edemicem de neden bunu acikca soylemeye cekiniyorsunuz helde oyle yuzsuz insanlara

Arsız degil uyanık bu kadın. Ben olsam geldikleri tarihte kapı duvar olurdu. Ailecek yüzsüz bence

Kesinlikle tatile çıkın mecbur değilsiniz kimseyi ağırlamaya hemde istemeye istemeye bızde bu yaz tatile cikiyiruz deyin çıkmasaniz bile bunu söyleyin sizin olmadığınız evede gelecek değillerdir herhald niye bu kadar dert ettiniz ki evde yokuz tatildeyiz demek daha kolay musait değiliz tamir var demekten. Çünkü böyle yüzsüzler anlamaz 10 gün evde yokuz deyin oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…