Bence ilk olarak annenizin kalacağı odayı temizleyin. Hiç bir şey yetişmezse bile banyo tuvalet kalacağı oda temizlenir diğerleri o dinlenirken yapılır. Zira bir günde temizlik beceremediğim hiç için hiç bir şey yetiştirmem diye düşünüyorum.
Saat 3 geliyor, eve anca geçebildim, akşam 8 e dek 5 saat yapsam yetişmez mi ki?
O da doğru onlar bile 8 saate yapıyor. O zaman ilk annemin yatacağı oda sonra banyo yapayımzeynones
Canım bence büyük temizliğe aldığınız kıSiyi yarim gün almanı öneririm haftada. Bende anlamıyorum öyle yapıyorumAnnem meme kanseri diye konu açmıştım ve annemin göğsü bir kaç gün önce ameliyatla alındı. Hastanede kalıyorduk, şimdi evdeyim. Annem yarın eve gelecek ve evin temiz olması lazımmış. Eve geldim temizlik yapmak için ama ben de temizlikten pek anlamam. Basit bir temizlik olsa kafama göre süpürürüm ama dip köşe yapmalıyım. Normalde biz üç güne basitçe temizlik yapardık, evimize büyük temizliğe yardımcı gelirdi. Keşke daha önceden bilgi sahibi olsaymışım. Şimdi özellikle ortak kullanım alanı olan banyo nasıl temizlenir? Evi önce havalandırmalı mıyım? Ayrınılı güzel bir ev temizliği nasıl yapılır yazar mısınız?
evin her yerini süpür, halıları önce süpür sonra kaldır altlarını süpür, koltuk altlarını da çek süpür. vileda ile her yeri sil mümkünse bir su deterjanlı su ile bir su sirkeli su karışımı ile sil. o ara camları aç hem koku çıksın hem odalar havalansın, hafif nemli bez ile toz al.Annem meme kanseri diye konu açmıştım ve annemin göğsü bir kaç gün önce ameliyatla alındı. Hastanede kalıyorduk, şimdi evdeyim. Annem yarın eve gelecek ve evin temiz olması lazımmış. Eve geldim temizlik yapmak için ama ben de temizlikten pek anlamam. Basit bir temizlik olsa kafama göre süpürürüm ama dip köşe yapmalıyım. Normalde biz üç güne basitçe temizlik yapardık, evimize büyük temizliğe yardımcı gelirdi. Keşke daha önceden bilgi sahibi olsaymışım. Şimdi özellikle ortak kullanım alanı olan banyo nasıl temizlenir? Evi önce havalandırmalı mıyım? Ayrınılı güzel bir ev temizliği nasıl yapılır yazar mısınız?
[/Q
çok geçmiş olsun. Kendinizi kasmayın bence bir yardımcı çağırın. Bir yandan o temizler bir yandan siz temizlersiniz yarım günde biter.
Annem meme kanseri diye konu açmıştım ve annemin göğsü bir kaç gün önce ameliyatla alındı. Hastanede kalıyorduk, şimdi evdeyim. Annem yarın eve gelecek ve evin temiz olması lazımmış. Eve geldim temizlik yapmak için ama ben de temizlikten pek anlamam. Basit bir temizlik olsa kafama göre süpürürüm ama dip köşe yapmalıyım. Normalde biz üç güne basitçe temizlik yapardık, evimize büyük temizliğe yardımcı gelirdi. Keşke daha önceden bilgi sahibi olsaymışım. Şimdi özellikle ortak kullanım alanı olan banyo nasıl temizlenir? Evi önce havalandırmalı mıyım? Ayrınılı güzel bir ev temizliği nasıl yapılır yazar mısınız?
Kanser hastaları için bahsedilen temizlik evde dip köşe temizlik değil
Yattığı yatak, kullandığı banyo ve havluları ayrı olmalı, yemek yediği kap kacak iyi yıkanmış olmalı
Banyoyu çamaşır suyu ile temizleyin, zararları olsada hastalar için en etkili dezenfektandır
Banyoya ve yatacağı odaya birer kutu el dezenfektanı da koyun
Yanına çok insan girmesine izin vermeyin, bir kutuda maske alın gelen maske ile girsin, eline dezenfektan sıksın
Kanser hastaları için bahsedilen temizlik bu, evdeki tozdan, camdaki kirden değil insanlardan enfekte oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?