evde de olmuyor işte de :(

Kızım uyurken çıkıyorum evden sabah o kaosu yaşamıyoruz allahtan
inşallah yıllar sonra benim kızım da aynı şeyi söyler..
Sayenizde kendimi telkin ediyorum :)
benim kızım da sabahları değil hafta sonu muhabbet ederken akşamları falan söylerdi
öyle böyle büyüyorlar

şöyle düşünün şuan bakıcı sıkıntısı yaşıyorum ve kv mecbur memleketten geliyor
çevrem bulamadığımız için bana köye gönder dediler 1,5 yaşındaki kızım için
Allah korusun dedim içim yandı
Allah öyle konumlara düşürmesin tabi
böyle olanlarda var halimize şükretmeliyiz

Eminim sizin varliginiz ve ilginiz onlara fazlasiyla yetiyodur,anneler mukemmeldir cunku cocuklar icin hele bi buyusunler de siz sartlariniza gore karar verirsiniz. Vakit buldukca ufak tefek denemeler yaparsiniz belki hem cocuklariniz icin hem satmak icin

hepimiz ayı gel gitleri yaşadık
işiniz yerinde güzel bir işse çalışın derim
büyük kızım ben işe giderken ağlar üzülürdü
şimdilerde iyiki çalışmışsın anne der :)

Sizin adınıza çok sevindim daha doğrusu kızınızın iyiki çalışmışsın anne demesine. 14 yaşındaki kızım 6 aylıktan beri çalışıyorum tabii o dönemi hatırlamıyor. Geçen gün bana anne daha ne kadar çalışacaksın 14 senem sensiz geçti, okuldan eve geliyorum arkadaşlarımın bazılarının annesi evde öyle özeniyorum ki onlara benim annem ne zaman ben okuldan gelince bana kapıyı o açacak diye bazen ağlıyorum dedi. Çok canımı yaktı bu sözleri.

Çok teşekkür ederim
Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın inşallah

sizde çok tatlısınız çok teşekkürler :)
evet beni örnek almasını tabiki çok isterim
güçlü,ayakları üstünde duran bir kız olsun..
ama işte şu bebeklik çağı yok mu..
Acaba kaçırıyor muyum kendime de ona da haksızlık mı ediyorum soruları beynimde dönüp duruyor..
Başka çocukta düşünmüyoruz eşimle..
Öyle işte :)

offff işte bundan korkuyorum

Bana kalirsa aksamlari cok iyi degerlendirerek acaba kaciriyor muyum hissinden kurtulabilirsiniz. Eglenceli oyunlar oynayarak ortak hobiler olusturarak beraber gulup eglenerek zamaninizi cok iyi degerlendirirsiniz kiziniz da hicbi seyin eksikligini hissetmez. Sizin kiziniz size ozel ve kisiligini karekterini buyuk olcude siz belirliceksiniz gelecege iyi yonlendirmek sizin elinizde:) bence de bir evlat yeter:)

Çocuğum yok ama sanırım hicbirsey evladının büyümesine şahit olamamaktan daha kötü değildir. Siz annesiniz,bir çocuğu annesinden iyi kimse anlayamaz. Siz onun neye ihtiyacı olduğunu kirpiginin telinden anlarsınız. Bir daha çocuğunuzla bu günleri yaşama imkanınız asla olmayacak. Trilyonlar dokseniz, 2.5 yaşını geri getiremezsiniz. Bence 4 yaşında krese gidene kadar çalışmayın. Okula başladığında zaten içiniz rahat eder. 1.5 yıl calismamakla bütün kariyeriniz sifirlanmaz merak etmeyin

Ben kreş yaşına kadar en az 5 anneyle kalma taraftarıyım... Eğer maddi imkanlar zorlamıosa psikologlarında hep dediği güvrn duhgusu özellikle ilk 3 yaşta gelişiyor cocuk anneyi aradıgında bulamıosa ilerde yetişkn olunca güven problemi yasıyor

bence bu konu çok göreceli.iş imkanı daha iyi olanlar çalışma taraftarı, iş imkanı olmayanlarda evde çocuğa bakma taraftarı. ben hep şunu düşünürüm ev hanımıyken eğer eşiniz vefat etse ya da ayrılık olsa siz ayaklarınızın üstünde durabilir misinz yoksa çalışırken böyle bir durum olursa mı ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz? bu hayatın bir garantisi yok..her şey insanlar için.

Siz kv ile oturuyordunuz değilmi? Bence çalışmaya devam edin çok az kalmış kızınız kreşte daha mutlu olacaktır enazından yaşıtlarıyla birlikte 2 kuşak öncesiyle değil... çalışmak zor olsada inanın evde olmak hiç kolay değil hem bedenen hem psikolojik olarak yıpranıyorsunuz bunu diplomalı ev hanımı olarak söylüyorum bence işinizi sevmeye çalışın

part time işler de baktım ama bana pek uygun gelmedi.
Tam zamanlı çalışıyorum şuan
Yine de cumartesi pazar çalışmadığıma şükrediyorum..
Ah şu sabah gece gibi uyanmalar olmasa

Anliyorum zor gercekten...
Benimde cocugum 3 yasinda krese baslicak ondan sonra part time is bakcam evde durmamak icin canim sikilir. Umarim sizinde gönlünüze göre olur insallah

ay aynı ben ,

gunum yılım doldu yaşı bekliyorum , bir aklım yeter ayrıl işten keyfine bak diyor ,

evde çalışan kadın var temizlik yok yemek yok aksamları keyfime bakıyorum , işten çıkarsam kadını sadece temizilk için almam lazım yemek gunluk iş hep bana bakacak ,
hafta sonu bile bazen eevde sıkılıyorum ,
bir kızım var bir bebegım daha olsaydı kesin ayrılırdım , bakalım inşallah gönlüme göre olur ,

oy yavrum
işte kimi kuzumuz çok duygusal oluyor ne yapalım
elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız işte
bakalım benim küçük kız nasıl olacak Allah ömür verirse göreceğiz

canım bir sen değilsin ki bak sen en azından sabah ezanıyla evden çıkıyomuşsun ben evden çıkarken daha ezan bile okunmamış oluyor. benimde 2 çocuk var onları babası hazırlıyor kızımın saçını babası yapıyor kahvaltılarını hazırlıyor omlet yapmayı öğrettim adamcağız ne yapsın oda olmasa çocukları kim okula gönderecek..çok zor çalışan anne olmak ..ama evladının bir ihtiyacını görebilmek de çok güzel bir duygu..ayrıca evde tüm gün olduğun zamanlardan daha kaliteli vakit geçiriyorsun ister istemez suçluluk duygusu yaşadığın için

Çalışan anneleri takdir ediyorum,insan üstü bir enerjileri var bence,işten gelip birde evin sorumluluklarını ustlenmek..
Hiç bana gore degil gerçekten,çünkü koştur koştur yaşamayi sevmiyorum (daha önce iş hayatım oldu,bekarken),ben yapamazdım eger mecburi degilsem..
Ustelik benim için dünyanın en güzel seyi çocuklarımın her anına şahit olmak,o yuzden günlük not alırım onların o gün yaptıgı ilginç seyleri,ilerdede hatırlamak adına...
Çok fazla gelecegi düsünerek yaşamak degil anı yaşamak hayat felsefem..nede olsa gelecek kesin gelecekmi,gelsede biz olacakmiyız bilmiyoruz dimi ama evlatlarimizin bir daha bebek,çocuk olmiyacagi kesin..

Evladinizin en büyük ihtiyacı sizsiniz

Ayrıca eşimden para isterken hiç de çekinmiyorum,evde yaptıklarımı başkası için yapsam iş olarak belki 2 belki 3 katını kazanırım

Pumpkinin derdi kariyer degilki. Daha cok kisisel bi ihtiyac. Unutmayin siz iyi olmazsaniz cocugunuza eziyetten baska bi sey olmazsiniz. Ayrica is bulmak cidden cok zormus bu sene bunu iyice deneyimledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…