- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.087
- 498
- Konu Sahibi pumpkin2017
-
benim kızım da sabahları değil hafta sonu muhabbet ederken akşamları falan söylerdiKızım uyurken çıkıyorum evden sabah o kaosu yaşamıyoruz allahtan
inşallah yıllar sonra benim kızım da aynı şeyi söyler..
Sayenizde kendimi telkin ediyorum :)
Eminim sizin varliginiz ve ilginiz onlara fazlasiyla yetiyodur,anneler mukemmeldir cunku cocuklar icinBenimkiler biri 3 yaşında küçükler 4 aylık (ikizlerim var)
Kendimi zaten yetersiz hissediyorum
Bu duyguyla baş etmek de zor hepsine aynı anda yetemiyorum ki
Ama Rabbim sağlık versin inşallah da belki evde örgü falan yapabilirim
Ama ben çocukları bırakabilecek bı akrabam olsaydı yanımda kesinlikle çalışırdım
Çocuklar için
hepimiz ayı gel gitleri yaşadık
işiniz yerinde güzel bir işse çalışın derim
büyük kızım ben işe giderken ağlar üzülürdü
şimdilerde iyiki çalışmışsın anne der :)
Çok teşekkür ederimEminim sizin varliginiz ve ilginiz onlara fazlasiyla yetiyodur,anneler mukemmeldir cunku cocuklar icinhele bi buyusunler de siz sartlariniza gore karar verirsiniz. Vakit buldukca ufak tefek denemeler yaparsiniz belki hem cocuklariniz icin hem satmak icin
Cok tatli bi anne kiz iliskisikiziniza da ornek olucaksiniz ilerde o da hayata karismak isticek ve bu fikir onu korkutmicak cunku annem cok guzel basarmisti bunu dicek. Siz yeterki her aksam kiziniza yeterli zamani ayirin onu dinleyin ve anlayin. Saglikli bi iliskiniz olsun
Sizin adınıza çok sevindim daha doğrusu kızınızın iyiki çalışmışsın anne demesine. 14 yaşındaki kızım 6 aylıktan beri çalışıyorum tabii o dönemi hatırlamıyor. Geçen gün bana anne daha ne kadar çalışacaksın 14 senem sensiz geçti, okuldan eve geliyorum arkadaşlarımın bazılarının annesi evde öyle özeniyorum ki onlara benim annem ne zaman ben okuldan gelince bana kapıyı o açacak diye bazen ağlıyorum dedi. Çok canımı yaktı bu sözleri.
Bana kalirsa aksamlari cok iyi degerlendirerek acaba kaciriyor muyum hissinden kurtulabilirsiniz. Eglenceli oyunlar oynayarak ortak hobiler olusturarak beraber gulup eglenerek zamaninizi cok iyi degerlendirirsiniz kiziniz da hicbi seyin eksikligini hissetmez. Sizin kiziniz size ozel ve kisiligini karekterini buyuk olcude siz belirliceksiniz gelecege iyi yonlendirmek sizin elinizde:) bence de bir evlat yeter:)sizde çok tatlısınız çok teşekkürler :)
evet beni örnek almasını tabiki çok isterim
güçlü,ayakları üstünde duran bir kız olsun..
ama işte şu bebeklik çağı yok mu..
Acaba kaçırıyor muyum kendime de ona da haksızlık mı ediyorum soruları beynimde dönüp duruyor..
Başka çocukta düşünmüyoruz eşimle..
Öyle işte :)
selam kızlar,
6 yıllık bir çalışma hayatım var..
geçen yıl şubat ayı gibi işten çıkıp kızıma bakmaya karar verdim..
o 6 aylık dönemde de işsizlik maaşı aldım..
İşsizlik maaşım bitince kendimi işe yaramaz hissetmeye başladım..
Eşimden para istemek zoruma gitmeye başladı..evde sıkılmaya başladım..
Yaşım 27..
şimdi iş hayatına dönmezsem bir daha zor dönerim diye düşünerek tekrar işe girmeye karar verdim ve girdim..
5 aydır çalışıyorum..Şimdi de evi bebeğimi çok özlüyorum..2 buçuk yaşında bir kızım var..
Sabahları of lanet olsun şimdi alarm çalacak modlarına giriyorum..
Çalışmak mı çalışmamak mı sorusu beynimi yiyor..
Saçmalama özel sigortan bile var kızına bile özel sigorta yaptırabildin maaşın var otur oturduğun yerde diyorum..Sonra da kızımın bu zamanları bir daha geri gelmeyecek onu çok özlüyorum..Uykusuzluktan ölüyorum..Sabah ezanıyla çıkıyorum evden ama diyorumBunca eziyete değer mi diyorum..
Aklımda sorular sorular yani..
Ve çok mutsuz hissediyorum kendimi..
Yok mudur bana destek olabilecek birileri
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
offff işte bundan korkuyorum
part time işler de baktım ama bana pek uygun gelmedi.
Tam zamanlı çalışıyorum şuan
Yine de cumartesi pazar çalışmadığıma şükrediyorum..
Ah şu sabah gece gibi uyanmalar olmasa
oy yavrumSizin adınıza çok sevindim daha doğrusu kızınızın iyiki çalışmışsın anne demesine. 14 yaşındaki kızım 6 aylıktan beri çalışıyorum tabii o dönemi hatırlamıyor. Geçen gün bana anne daha ne kadar çalışacaksın 14 senem sensiz geçti, okuldan eve geliyorum arkadaşlarımın bazılarının annesi evde öyle özeniyorum ki onlara benim annem ne zaman ben okuldan gelince bana kapıyı o açacak diye bazen ağlıyorum dedi. Çok canımı yaktı bu sözleri.
selam kızlar,
6 yıllık bir çalışma hayatım var..
geçen yıl şubat ayı gibi işten çıkıp kızıma bakmaya karar verdim..
o 6 aylık dönemde de işsizlik maaşı aldım..
İşsizlik maaşım bitince kendimi işe yaramaz hissetmeye başladım..
Eşimden para istemek zoruma gitmeye başladı..evde sıkılmaya başladım..
Yaşım 27..
şimdi iş hayatına dönmezsem bir daha zor dönerim diye düşünerek tekrar işe girmeye karar verdim ve girdim..
5 aydır çalışıyorum..Şimdi de evi bebeğimi çok özlüyorum..2 buçuk yaşında bir kızım var..
Sabahları of lanet olsun şimdi alarm çalacak modlarına giriyorum..
Çalışmak mı çalışmamak mı sorusu beynimi yiyor..
Saçmalama özel sigortan bile var kızına bile özel sigorta yaptırabildin maaşın var otur oturduğun yerde diyorum..Sonra da kızımın bu zamanları bir daha geri gelmeyecek onu çok özlüyorum..Uykusuzluktan ölüyorum..Sabah ezanıyla çıkıyorum evden ama diyorumBunca eziyete değer mi diyorum..
Aklımda sorular sorular yani..
Ve çok mutsuz hissediyorum kendimi..
Yok mudur bana destek olabilecek birileri
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
canım bir sen değilsin ki bak sen en azından sabah ezanıyla evden çıkıyomuşsun ben evden çıkarken daha ezan bile okunmamış oluyor. benimde 2 çocuk var onları babası hazırlıyor kızımın saçını babası yapıyor kahvaltılarını hazırlıyor omlet yapmayı öğrettim adamcağız ne yapsın oda olmasa çocukları kim okula gönderecek..çok zor çalışan anne olmak ..ama evladının bir ihtiyacını görebilmek de çok güzel bir duygu..ayrıca evde tüm gün olduğun zamanlardan daha kaliteli vakit geçiriyorsun ister istemez suçluluk duygusu yaşadığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?