Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

hemen bir yabancı dizi onerisi alabilirim

Valla bizede duramlar aynı..
Bebegimiz var bide, bebeğimiz yokken avm,dışarda yemek alışveriş falan hepsi oluyordu şimdi sosyal faaliyet sıfır
Vlla nerdeyse dul gibi gezmeye alisti evde ise o telefonda Bn telefonda
Dizi zevkimizde uyuşmuyor.
Ama dedikodu falan yaparız. Arada birimize birşeyler hazırlar supriz yaparız
Hafta sonu kahvaltıyı genellikle eşim hazirlar
Yada yardımçı Olur öyle ama bende ne biliyim
Ansızın gece disari çıkmak
Ne biliyim yürümek
Farklı şeyler istiyorum ama olmuyor
Minnoşum var
Neyse büyüsun de bakalım

Biz tarih,bilim vs tartışma programları oluyor ya onları izliyoruz. Birkac tane yabancı dizimiz var onları izliyoruz. Bazen gelecekle ilgili hayal kurup onun sohbetini yapıyoruz. Genelde evde takılırız. Günde 1 saat falan okuma saati yaparız. O kendi ilgisini ceken bir şeyler okur ben de öyle. Bunun dışında çok sıklıkla olmasa da tiyatroya gidiyoruz. Hani bi değişiklik oluyor.

Evdeysek birlikte yemek hazırlıyoruz,yanına bi şarap yada uygunsa iki bira alıyoruz. Yabancı dizilere sarıp deli gibi bikaç bölüm izliyoruz. Genelde bunu kışın yaparız yazın evde sıkılıyoruz. Dışarda aktivite bol.

Sürekli bir aktivite icinde olamiyoruz. isten gelince once yemek faslı, sonra cay ve haberler. Varsa izledigimiz bir dizi aciyoruz devaminda meyve klasigi. Ya da sinema filmi. O bir koltukta ben bir koltukta. Ara sira misafirlikler. Bazen disarida cay kahve esim yorgun degilse. Klasik yani herkes ne yapiyorsa o aslinda.
Bende sıkılıyorum bazen soylenmeye başlıyorum, Bizimki de geçti artik bizden diyo

gerçekten merak ettigim ve özendiğim için soruyorum çalışmadan para olmaz para olmassa da hiçbişey olmaz nasıl geziyorsunuz yani aileler mi zengin birikim mi var nasıl yapıyorsunuz

Esim nerdeyse hergun calisir kendi isi cunku eve geldiginde de yapilacak is varsa beraber yapariz sonra cay keyfi muhabber falan onun disinda disarfa yediysek eve gelmemz gec oluyor zaten yatip uyuruz...

Eşim işten gelir, çok erken kalktığı için uyur uyanınca yemek yeriz sonra televizyon izleriz genelde film seçer izleriz. Ortak hayallerimizi kurarız, sohbet eder, dertleşiriz. Bazen müzik açar klip çekeriz, şarkı söyleriz ben dans etmeyi beceremem kendi doğuştan yetenek bana öğretmeye çalışır veya taklit yaparız yani deşarj olmak adına saçmalarız :)) Bazen çıkar dışarda yemek yer birşeyler içeriz.
Her ne kadar farklı şeyler yapmaya çalışsak da ister istemez ilişkiler monotona bağlayabiliyor belli dönemlerde ne yazıkki o yüzden endişelenmeyin bir çoğumuz sizden :))

Öncelikle konuşarak her sorunun çözülecegine inanıyorum. Eşinizin ilgi alanlarını iyi öğrenmeye çalışın ve sizde ona ilgi alanlarınızı iyi yansıtın.

Biz düzenli bi hayat yaşamıyoruz. Açıkcası film sinema veya dışarda takılmak gibi şeyler öyle her zmn olmuyor. Maddi duruma göre şekillendiriyoruz.

Mesela benim eşim film izlemeyi sevmez uyur yarıda, ama sinemada gayet uyanık izler :) bu yüzden bazen sinemaya gideriz.
Kitap okumaz ama benim okumama karışmaz. O dizimde uyurken ben kitap okurum arada sesli okuyup dikkatini çekmeye çalışırım ama nafile :) adam en som cin ali okumuş:))

Tavla oynarız bazen, ama öyle kuru kuru değil :) yenilene yaptırımlar oluyo o yüzden gayet heyecanlı geçer:)

Alışverişi çoğunlukla birlikte yaparız ama bana göre bu bi aktivite değil.
Az telefon,çok sohbet bizim sırrımız.

Müzik açıp deli gibi dans ederiz bazen. Tlfnun saniyesini ayarlayıp ilginç hallerde fotograf çekeriz. Gerçekten komik oluyor

Mesela ben genelde yemeği yapmış sofrayı hazır etmiş oluyorum, eşim eve geldiginde üstünü değişirken yanında durup sohbet ederim yalnız bırakmam, oda beni mutfakta yalnız bırakmaz. Aşırı yorgun değilse mutfakta yanımda durur. Mesela ben yemek yapıyorsam eşim çay yapar. Şaklabanlık yaparak:)

Çok zıt iki karakter olmanın avantajlarını dibine kdr kullanıyoruz yani. Birlikte dizi izleriz bilgi yarışı izleriz hatta bu ara favorimiz trt belgesel. Hayretle izliyoruz.
Öyle dümdüz yaşamıyoruz sanki. Misal akbabaların yürüyüşü taklit edip edip gülme krizlerine girebiliriz.
Arada sessiz sinema oynarız. Atasözleri ve deyimler içerikli farklı iki kültürün ilginç atasözleri çıkar ortaya.

Alışveriş sonrası sebze yerleştirriz yıkayıp kurulayıp. Bunu bile eğlenerek yaparız.
Bugün uzun bi aradan snra eşim hazırlamıştı kahvaltıyı sağolsun arada yapar böyle şeyler. Pazara gidip geldik. Sonra söz de akşam yemeğini eşim hazırladı yatarak nasıl hazırlanıyosa azıcık ucundan da tutsa elime sağlık der kendisi:)
Ses yarışması izlerken çay içtik ve arada çıkan yarışmacıları taklit ettik falan :)

Belki çocuk olmadıgından böyle eğleniyoruzdur. Belki birbirimizi iyi tanıdıgımızdan.
Eğlenmek için yada mutlu olmak için paraya gerek yok bence. Gırtlağa kdr borç içindeyiz. Kredi ödüyoruz ama bu durum sohbet etmemize engel olmuyor.
Çok uzun knştm pardon

eşim isten geliyor benden önce bebeler koşar paçalarina yapisirlar operim karsilarim esim kuzularla oyalanirken ben hemen sofrayi kurarim yemekti ders odev uyku saati derken cay demleriz kışın muhakkak bir yabanci dizimiz olur yada film yada kitap okuma bazen ordan burdan sacma sapan konusur guleriz vakit boyle geciyor iste biraz da yönlendirmek gerekiyor ortak bi alan bulmak sart yoksa kopuş basliyor ara gittikce aciliyor malesef

Canım sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız msiafir cagırın , yada siz gidin birilerine sohbet muhabbet sonra yanlız kalmayı özlüyor insan hep böyle dönem dönem geciyor vallah günler

Bende mi L koltuk alsam ne yapsam.eşim 3lü koltuga yayılıyor ben kalıyorum 2li koltukta iki büklüm oluyorum her yanım ağrıyor ya.
5 senedir l koltuk kullanıyorum valla kullanmayanlara üzülüyorum..o koltuk sayesinde dipdibeyiz hep..14 aylik kizimız var..simdi oda geliyor aramıza:) bazen komple açıyoruz oh miss..
Bebegi uyuttuktan sonra dizi film keyfi yapıyoruz:)

Bende yazmadan geçemicem :)
ben biraz deil bayağı sakarım ama evde ama bi yere gittik mi illa bi aksiliğim tutar buda eşim için bayağı eğlenceli olur deriz güleriz..

Daha bugün tuttum kolundan hadi dışarı çıkalım yakınımızda bi sosyal tesis var ve buz pateni etkinliği hadi koş koş öğrenelim dedim..hiç bilmememize rağmen totolarımızı resmen kırdık düşe düşe ve işin kötüsü gece vardiyesine o pert haliyle gitti içim acıdı şuan halini düşününce :)

Erkekleri biraz teşvik etmek lazım..yoksa anlamıyorlar dilimizden..

Bizimde eşim gelince yemek yenir, sonra haberleri izleriz hiç şaşmaz. Bi kaç dizi izliyoruz tvden belli günlerde. Dizimiz yoksa yabancı film izleriz. Kahve yaparım içeriz. Biraz sohbet muhabbet, sonra bizde telefonlarla oynarız, haftasonuysa filan dışarı çıkarız geç geliriz zaten. Öyle geçip gidiyo günler.

Birlikte bolca film izleriz.
Bolca dışarı çıkarız . Hiç-bir işimiz yoksa marketleri gezeriz.
Bazen sinema.(ben pek tercih etmiyorum)
Mesela bugün akrabalarımla birlikte yaylada mangal yaptık .
Birlikte temizlik ve yemek yaparız.
Ya da illaki sıkılmamiz gerekiyosa birlikte sıkılırız.
Bazen o otururken dizine yatarım. Orda uyurum.
Böyle geçiyor.
Ama her zaman kendi dostlarım vardır. Çıkar buluşurum. Kendi hobilerim vardır. Kitap okumak, kanaviçe işlemek, bdv okumak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…