- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
hemen bir yabancı dizi onerisi alabilirimYabancı dizi,film izliyoruz.
Beraber yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
Aynen herkes L koltuk alsın samimiyet artsın bi tarafımda bibim bi tarafımda eşimL koltuk candır demeye geldim
Aynen herkes L koltuk alsın samimiyet artsın bi tarafımda bibim bi tarafımda eşim
gerçekten merak ettigim ve özendiğim için soruyorum çalışmadan para olmaz para olmassa da hiçbişey olmaz nasıl geziyorsunuz yani aileler mi zengin birikim mi var nasıl yapıyorsunuzYabancı dizi,film izliyoruz.
Beraber yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
Bende mi L koltuk alsam ne yapsam.eşim 3lü koltuga yayılıyor ben kalıyorum 2li koltukta iki büklüm oluyorum her yanım ağrıyor ya.Aynen herkes L koltuk alsın samimiyet artsın bi tarafımda bibim bi tarafımda eşim
Evimiz küçük olduğundan tercih ettik ama çok memnunum valla L hariç koltuk almam sanırım artık :)Bende mi L koltuk alsam ne yapsam.eşim 3lü koltuga yayılıyor ben kalıyorum 2li koltukta iki büklüm oluyorum her yanım ağrıyor ya.
Öncelikle konuşarak her sorunun çözülecegine inanıyorum. Eşinizin ilgi alanlarını iyi öğrenmeye çalışın ve sizde ona ilgi alanlarınızı iyi yansıtın.Kızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
5 senedir l koltuk kullanıyorum valla kullanmayanlara üzülüyorum..o koltuk sayesinde dipdibeyiz hep..14 aylik kizimız var..simdi oda geliyor aramıza:) bazen komple açıyoruz oh miss..Bende mi L koltuk alsam ne yapsam.eşim 3lü koltuga yayılıyor ben kalıyorum 2li koltukta iki büklüm oluyorum her yanım ağrıyor ya.
Bizimde eşim gelince yemek yenir, sonra haberleri izleriz hiç şaşmaz. Bi kaç dizi izliyoruz tvden belli günlerde. Dizimiz yoksa yabancı film izleriz. Kahve yaparım içeriz. Biraz sohbet muhabbet, sonra bizde telefonlarla oynarız, haftasonuysa filan dışarı çıkarız geç geliriz zaten. Öyle geçip gidiyo günler.Kızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?