- 12 Aralık 2012
- 1.950
- 2.323
- 333
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Bebek yapınKızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Bizde koltuk değistrmek istiyorduk iyi fikir oldu bana.benim su anki koltuk 3+2 avantgard yatak falan olmuyor 2 kişi beraber uzanıpta koltuga yatamıyoruz ve cok yer kaplıyor.5 senedir l koltuk kullanıyorum valla kullanmayanlara üzülüyorum..o koltuk sayesinde dipdibeyiz hep..14 aylik kizimız var..simdi oda geliyor aramıza:) bazen komple açıyoruz oh miss..
Bebegi uyuttuktan sonra dizi film keyfi yapıyoruz:)
Benim ailemin durumu iyi diyeyim o kadargerçekten merak ettigim ve özendiğim için soruyorum çalışmadan para olmaz para olmassa da hiçbişey olmaz nasıl geziyorsunuz yani aileler mi zengin birikim mi var nasıl yapıyorsunuz
Fringe,friends,13 Reasons Why? Son olarak Dark.hemen bir yabancı dizi onerisi alabilirim
O askere gidecek,bende babamın yanından ayrıldım hamile olduğum için. Şuanlık böyle giriyor bakalım :)2 mizde çalışmıyoruz derken? Ben mi yanlış okudum? Ee evi kim geçindiyor. Rahatsız ettiysem kusura bakma ama merak ettim napim :)
Valla yıllardır ugrasıyorum eşimi teşvik etmek için bir gelişme yok umudum kalmadı.yemeğe gidelim diyorum paran bol herhalde diyor.sinemaya gidelim diyorum zamanım yok diyor.gezmeye veya bowlinge gidelim diyorum zamanım yok annenle git diyor.gecen düğüne cagırdılar bizi dedim şimdi düğüne gitme zamanımı işim basımdan aşkın dedi annenle git dedi.birde her dışarı beraber cıkmak istediğimde sen milletemi özeniyorsun oluyor.10 senedir 5 kere dışarda yemeğe gittik okadar.ben eşimle bi faaliyet yaşamadan yaşlanıcağım sanırım.Bende yazmadan geçemicem :)
ben biraz deil bayağı sakarım ama evde ama bi yere gittik mi illa bi aksiliğim tutar buda eşim için bayağı eğlenceli olur deriz güleriz..
Daha bugün tuttum kolundan hadi dışarı çıkalım yakınımızda bi sosyal tesis var ve buz pateni etkinliği hadi koş koş öğrenelim dedim..hiç bilmememize rağmen totolarımızı resmen kırdık düşe düşeve işin kötüsü gece vardiyesine o pert haliyle gitti içim acıdı şuan halini düşününce :)
Erkekleri biraz teşvik etmek lazım..yoksa anlamıyorlar dilimizden..
ikinizde calismiyorsaniz neyden geciniyorsunuzYabancı dizi,film izliyoruz.
Beraber yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
cok tesekkur ederim muhakkak bakicamFringe,friends,13 Reasons Why? Son olarak Dark.
Özellikle Fringe ve Dark tavsiyemdir.
ne kadar sıkıcı bir durumValla yıllardır ugrasıyorum eşimi teşvik etmek için bir gelişme yok umudum kalmadı.yemeğe gidelim diyorum paran bol herhalde diyor.sinemaya gidelim diyorum zamanım yok diyor.gezmeye veya bowlinge gidelim diyorum zamanım yok annenle git diyor.gecen düğüne cagırdılar bizi dedim şimdi düğüne gitme zamanımı işim basımdan aşkın dedi annenle git dedi.birde her dışarı beraber cıkmak istediğimde sen milletemi özeniyorsun oluyor.10 senedir 5 kere dışarda yemeğe gittik okadar.ben eşimle bi faaliyet yaşamadan yaşlanıcağım sanırım.
Umarım beğenirsiniz. :)cok tesekkur ederim muhakkak bakicam
Birikim + ailem.ikinizde calismiyorsaniz neyden geciniyorsunuz
iş mi bulamıyorsunuz?Birikim + ailem.
Hayır benim ailemin şirketi var normalde orada çalışıyordum hamileydim çıktım,eşim askere gidecek o da o yüzden çıktıiş mi bulamıyorsunuz?
Dark konusunda ciddi misiniz, 1. bölümü izledim kararsız kaldım devam etmekteFringe,friends,13 Reasons Why? Son olarak Dark.
Özellikle Fringe ve Dark tavsiyemdir.
Yani herkesin zevkleri farklıdır ama burada izleyen birkaç arkadaş daha var,beğendiler. İlk bölüm biraz sıkıcıydı,sonradan açılmaya başladılar. Güzel yani.Dark konusunda ciddi misiniz, 1. bölümü izledim kararsız kaldım devam etmekte
Ondan soruyorum bazen ilk bölüm yanıltabiliyor ben de tavsiye üzerine başlamıştım. 2. bölümü de izlemekte fayda var o zaman. Teşekkürler :))Yani herkesin zevkleri farklıdır ama burada izleyen birkaç arkadaş daha var,beğendiler. İlk bölüm biraz sıkıcıydı,sonradan açılmaya başladılar. Güzel yani.
Bir de bloglarda Ozark tavsiye edilmişti,belki ilginizi çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?