Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

Bebek yapın ne yapsak diye değil ne zaman dinlenecem diye düşünüyosun Şaka bi yana çocuk olmadan önce haftada 1-2 yürüyüşe çıkardık. Akşamları zaten yorgun geliyodu genelde. Çoğunlukla film izliyoduk. Ama bebek olduktan sonra işler değiştibattaniyede çocuk sallıyoruz

Bizde koltuk değistrmek istiyorduk iyi fikir oldu bana.benim su anki koltuk 3+2 avantgard yatak falan olmuyor 2 kişi beraber uzanıpta koltuga yatamıyoruz ve cok yer kaplıyor.

Hıı bazen birbirimize mail yazarız. Bazen hoşuma giden şiirleri yazıp cebine sıkıştırrım işe giderken farkeder ve gerçekten çok mutlu olur.

Mektup yazarız ara ara birbirimize. Sevgi paylaştıkca çoğalır gerçekten.

Yatmaya gideriz mesela karanlıkta birimz diğerini yakalar dans ederiz. Müziksiz :) bunlar bazen olan şeyler.

Mantı yaparız arada canımız çekerse. Hatta abartmıyorum hamur yoğurup tavada ekmek yapmışlığımız var tavla yenilgisi sonucu:)

Bu tarz yorucu işlerin hep ağır yükü benimdir. Ortalık dağılır fln ben toplarım. Hazıra konar yani. Yoksa gelip hamur yoğurmaz bence imkansız gibi.
Yatakodasına tlfn sokmuyoruz yasak:) yürüyüşe çıktıgmzda tlfnları almıyoruz.
Evin içinde sanki davet var gibi giyiniriz bazen sırf öylesine yani:)

Ne bileyim güzel vakit geçiriyoruz. Bi ara çiçek diktik biber vs diktik. Oo hergün balkonda saatlerce zmn geçirirdik. Yani mevsimsel olarak değişiyor durum.

Yani temizlik sevmeyen bi insana temizliği aktiviteymiş gibi yansıtmayın. Veya yemek yapmayı.
Basketbol veya futbol seviyosa evde bi balonla bile oynanabilir. Biraz yorucu ama :)

Sevdigi şeylere göre günlerinizi değerlendirin. Çocuk varsa çocugu dahil edin. Mesela yengemler ailecek evcilik oynar satranç oynar körebe oynar. Çocukların legosu ztn herkesin ilgi alanı:)

beraber yemek yapıyoruz, yiyoruz toplarlıyoruz.yabancı dizi/film izliyoruz.bazen dışarı çıkıyoruz.eve ya da kendimize alışverişe gidiyoruz.her güne bir şey çıkıyor , yorulup yatıyoruz sonra

Valla yıllardır ugrasıyorum eşimi teşvik etmek için bir gelişme yok umudum kalmadı.yemeğe gidelim diyorum paran bol herhalde diyor.sinemaya gidelim diyorum zamanım yok diyor.gezmeye veya bowlinge gidelim diyorum zamanım yok annenle git diyor.gecen düğüne cagırdılar bizi dedim şimdi düğüne gitme zamanımı işim basımdan aşkın dedi annenle git dedi.birde her dışarı beraber cıkmak istediğimde sen milletemi özeniyorsun oluyor.10 senedir 5 kere dışarda yemeğe gittik okadar.ben eşimle bi faaliyet yaşamadan yaşlanıcağım sanırım.

ikinizde calismiyorsaniz neyden geciniyorsunuz

ne kadar sıkıcı bir durum

Dizi / film
Beşiktaş maçları ( futboldan nefret ederim)
Yemek yapma
Yeni yemek tarif denemeleri
Sohbet muhabbet
Arkadaşları davet etme
Ps oynama
Bazen de ile geçiyor vakitler.

Bazen de tartışıyoruz valla.Onla geçen akşamlar da olmuyor değil.

Dark konusunda ciddi misiniz, 1. bölümü izledim kararsız kaldım devam etmekte
Yani herkesin zevkleri farklıdır ama burada izleyen birkaç arkadaş daha var,beğendiler. İlk bölüm biraz sıkıcıydı,sonradan açılmaya başladılar. Güzel yani.
Bir de bloglarda Ozark tavsiye edilmişti,belki ilginizi çeker.

Ondan soruyorum bazen ilk bölüm yanıltabiliyor ben de tavsiye üzerine başlamıştım. 2. bölümü de izlemekte fayda var o zaman. Teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…