- 18 Nisan 2013
- 250
- 26
- 118
- Konu Sahibi mavisinesi
-
arkadaşlar merhaba;
eve yavru köpek alıp sahiplenmeyi düşünüyoruz, bakımı nasıldır zormu çok pislik olurmu balkonda tutsak ev yapsam olur mu bilgisi olanlar yazabilir mi ? aylık bakımı vs varsa ücretleri nasıldır
Bilgim var ama beslememek konusunda. Evde kopek beslenmezarkadaşlar merhaba;
eve yavru köpek alıp sahiplenmeyi düşünüyoruz, bakımı nasıldır zormu çok pislik olurmu balkonda tutsak ev yapsam olur mu bilgisi olanlar yazabilir mi ? aylık bakımı vs varsa ücretleri nasıldır
balkona hapis edeyim gibi düşünmedim,iş hayatım var işten gelene kadar evde ne olur ne olmaz en azından eğitim aşamasında balkon düşünmüştüm işten geldikten sonra eve alayım istedim, koltuk kemirir vs dışkısı olur gibi.. ama baya sorumluluk gerektiriyor anlaşılan bende bu yüzden zaten buraya yazdım dışardan sevmesi beslemesi kolay görünyr ama evde nasıl işler bilemediğim için yoksa bende hayvana eziyet olsun diye yanıma alayım demiyorum..Balkona kapatacaksaniz alip da o zavalli canliya yazik etmeyin. Ha bu arada evde bakarsaniz iyi bir egitimle hic bir sorun olmaz. Ailem kopegimi paylasamiyor oyle candan seviyorlar ama egitimine dikkat ettik bebekligi de dahil evde tek bir noktaya zarari olmadi. Ama balkona kapatınca olur. Size de kendine de etrafa da zarari olur. Enerjisini atamaz sikilir hapis hayati yasadigi icin havlar aglar ve dahasi. Buna hakkiniz yok. Evime alirim egitimini veririm diyorsanız simdiden hayirli olsun. Hayatina masum bir hayvan katmak cok guzel birsey. Yok balkonda bakarim pislim olur mu zor mu diyorsan hala... arkadasim bir iyilik yap vazgec. Hic mi acimiyorsun? Hayvan sevgisu degil bu bana biraz heves gibi geldi. Lutfen emin olmadan o guzel canlilari hayatıniza dahil etmeyin.
Siz işteyken zaten yavru köpek yalnızlıktan bunalıma girer, bebek gibi onlar, büyüyene kadar her an yanlarında birini istiyorlar..balkona hapis edeyim gibi düşünmedim,iş hayatım var işten gelene kadar evde ne olur ne olmaz en azından eğitim aşamasında balkon düşünmüştüm işten geldikten sonra eve alayım istedim, koltuk kemirir vs dışkısı olur gibi.. ama baya sorumluluk gerektiriyor anlaşılan bende bu yüzden zaten buraya yazdım dışardan sevmesi beslemesi kolay görünyr ama evde nasıl işler bilemediğim için yoksa bende hayvana eziyet olsun diye yanıma alayım demiyorum..
ayy kıyamam alt katta eltim var kızı var kçük o sever onunla oynar gün içinde :)Siz işteyken zaten yavru köpek yalnızlıktan bunalıma girer, bebek gibi onlar, büyüyene kadar her an yanlarında birini istiyorlar..
balkona hapis edeyim gibi düşünmedim,iş hayatım var işten gelene kadar evde ne olur ne olmaz en azından eğitim aşamasında balkon düşünmüştüm işten geldikten sonra eve alayım istedim, koltuk kemirir vs dışkısı olur gibi.. ama baya sorumluluk gerektiriyor anlaşılan bende bu yüzden zaten buraya yazdım dışardan sevmesi beslemesi kolay görünyr ama evde nasıl işler bilemediğim için yoksa bende hayvana eziyet olsun diye yanıma alayım demiyorum..
Kendinize eglence ariorsunuz bence hic almayın. Ne bilim bi balik alın, kus alın sizin icin daha iyi. Valla kopecige yazık balkona tikip birakcaksiniz belli. Aman kirlencek ev tüyü dokulcek falan die.arkadaşlar merhaba;
sıkılınca atmayacaksanız besleyin. taşınma çocuk vs gibi değişmlerle elden çıkaracağınınz ilk şey köpek olmayacaksa..
ayrıca barınaktan almanızı hatta sakat bir hayvana öncelik vermenizi temenni ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?