evde köpek besleyen var mı?

kedi siz istesenizde sizinle oynamak istemiyor ama köpüşler öyle değil.minik bebek gibi ilgi istiyorlar oynamak istiyorlar gezmek istiyorlar.bence almayın çalışıyorsanız.

Benim kanişim var bahçede bakıyoruz inanın balkonu hiç sevmiyor , ona resmen hapis hayatı yaşatmaya hakkınız yok
bahçeniz varsa olur ve başkasına 3 yıl sıkıldıktan sonra ve göçme durumunuz varsa almayın sahibi terk edince bu köpekler duygusal olduğundan birşey yemeyip intihara kalkışıyorlar ,günaha girmeyin derim bahçeniz varsa olur ve başkasına 3 yıl sıkıldıktan sonra ve göçme durumunuz varsa almayın sahibi terk edince bu köpekler duygusal olduğundan birşey yemeyip intihara kalkışıyorlar ,günaha girmeyin derim bahçeniz varsa olur ve başkasına 3 yıl sıkıldıktan sonra ve göçme durumunuz varsa almayın sahibi terk edince bu köpekler duygusal olduğundan birşey yemeyip intihara kalkışıyorlar ,günaha girmeyin derim bahçeniz varsa olur ve başkasına 3 yıl sıkıldıktan sonra ve göçme durumunuz varsa almayın sahibi terk edince bu köpekler duygusal olduğundan birşey yemeyip intihara kalkışıyorlar ,günaha girmeyin derim ben

Köpekler hassas hayvanlar, hele yavruysa
Evinizin kirleneceğini düşünüyorsanız almayın
Hayvan bakmak için ev hijyeninden biraz feragat etmek gerekiyor
Üstelik bu çok uzun süreli bir beraberlik bence buna hazır değilsiniz, denemeyin lütfen

Ben de kopek sahibiyim bana nedense zor gelmiyor ama cinsten olabilir. Cok merak ettim cinsi ne buyuk bir kopek mi?

bende çok seviyorum köpekleri tanıdıklar besliyorlar evde balkona falanda koyuyolar da ama koku yapıyor o kadar silip temizliyorlar ama yine de kokuyor iyi bir bakım yapabileceğinizi düşünüyorsanız beslenebilir. fakat evde köpek olursa melekler girmez denilir ne kadar doğrudur bilemem araştırabilirsiniz takılırsanız tabi bu konuya. bi de kedi köpek tüyü kist yapıyormuş bilginiz olsun.

Yavru köpek siz işten gelene kadar balkonda ağlar bebekten hiç bir farkı yok bence almayın!

O kist olayı öyle değil helede evde beslediğin hayvandan kist olma ihtimali milyonda 1 aldığınız yeşillikten iyi yıkanmazsa kist oluşması çok daha kolay bir dr a sorun söyler size de yanlış biliyorsunuz

Son düzenleme:
Ben köpekleri çok severim .Dost hayvanlardır ,çok da sevimliler ama evde besleyemem .Bir kendime güvenemem bakımı konusunda ikincisi ise hijyenik olup olmadığı konusunda araştırma yapmadım .Kendine güvenen alsın .Onlar da insan gibi bakım istiyor ilgi istiyor sevgi istiyor .Bunları vermeyince küsüyorlar size .İnanın sorumluluğu ağır .

Köpekler kokmazlar. Eğer bakımı düzenli yapılırsa köprk kokan bir hayvan değildir. Tüyleri düzenli taranır, aşıları yapılır, gerektiğinde (cinsine göre değişir) yıkanırsa kokmaz. Ama kedilerin özellikle çiftleşme zamanı kendilerine has bir kokusu vardır. Hormonlarından kaynaklı. Aslında insanlarda kokarlar. Adrenalin yaydıklarında özellikle ama çok aşina olduğumuz için biz bu kokuyu farketmiyoruz. Tüyler pis olur üstünde bakteri olursa kist yapar ama o da yine tamamen bakıcıya bağlı bir durum.
Melek girmez olayına hiç girmiyorum. Bilir kişi değilim ama buna doğrusu inanmıyorum. Onları gördükleri doğru ama Allah'ın yarattığının yanına niye melek girmesin? Mantığım almıyor bunu. Ama bu benim değil ilahiyatçıların konusu.
Kısacası herkes evinde bakmamalı, bakamaz!

Çalışıyorsanız evde bakacak biri yoksa köpek almayın lütfen,depresyona giriyorlar..

düzenli bir bakımı olmadığı sürece kokuyor hanımefendi birebir şahitim yakınlarımdan o kadar siliyorlar yerleri hijyenik bir şekilde ama kokuyordu benim mesajımı doğru okuduysanız ( iyi bir bakım yapabileceğinizi düşünüyorsanız besleyin dedim) konu sahibi arkadaşa. yoruma niye başkaları yorum yapıyor bende bunu anlamıyorum ben konu sahibine bilgi vermek istedim. araştırsın öğrensin öyle alır bakar kafasına göre bahçeli olsa tamam ama evde beslemek herkesin harcı değildir.

ben şahit olduğum için konu sahibine bilgi vermek istedim dikkatli olur araştırır diye iyi bakılmadığı sürece kist vs olabilir. bunu doktorlar söylüyor ben değil ayrıca konu sahibine dedim iyi bakabileceğinizi düşünüyorsanız besleyin diye vurguladım yorumlara yorum yapılmasın konu sahibi bu konuyu sorarsa bilgi verirsiniz bana değil.http://www.haberturk.com/saglik/haber/81682-kopek-tuyu-yuttu-hayati-karardi bu link i okuyabilirsiniz

Son düzenleme:

Ben sizi eleştirmek için birşey söylemedim zaten. Size katıldım aksine. Söylediklerinizde haklısınız dedim. Temizliğiyle ilgilenmezse kokar bakım yapmazsa kist yapar haklısın dedim. Yanlış anlaşıldım sanırım. Evde çoluk çocuk aceleyle yazıyorum. Kusura bakmayın niyet kötü değil.

ben besliyorum engelli bi fransız bulldogu. bu cins çok sessiz ve miskin olduğu için rahatım. tüy dökme mevsimi oluyor o zaman tarıyorum. sorun olmuyor. gece horlayıp pırtlıyor bi de. ona da alıştım. meleklerle zaten aram yok.
hayatta en çok üstüne titrediğim varlık. en pis kokusu da olsa hiç farketmez. bi köpekle ev arkadaşlığı zor şey düşünün derim.

Ayrıca şunu da söylim bizimde köpeğimiz vardı hiç kokmazdı banyo yapmaya da bayılırdı kuzum hayvanlar kokuyormuş insanlar sağolsun doğru düzgün bakmıyorlar sonra suçlu hayvan kist olayı siz nederseniz deyin sokaktan yeşillikten kist olma ihtimaliniz daha yüksek üzgünüm kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz

onu taşınıp veya cocuğunuz olup yada sıkılıp sokağa bırakmayacaksanız
evde tek basına bırakıp camdan akşama kadar havlatmayacaksanız
boynundan biyere bağlayıp ağlatmayacaksanız
bebeğiniz gibi bakacaksanız alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…