Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kapıyı aralayın ama açmayın, kapıdan konuşun. Buyur ne vardı deyin, içeri almayın işim var deyin. Yani anahtarı falan mı var nasıl giriyor içeri zırt pırt. Çok kötü alıştırmışsınız.

Çok kibar şekilde yazdım

Yani ben bu aşamaya kadar hayrat mı açtık ya da seni evlat mı aldık kızım X den daha fazla evde vakit geçiriyorsun derdim

Bu kinayeli laf sokmalara gülüyor espri sanıyor. Bana seslenme maksadinda cama taş atınca 'Pencereyi kıracaksın' dedim.
'Bizim evden sizin evin içine merdiven indirelim zaten hep burdasın kolaylık olur'dedim.
'Evin önünde buton var galiba,hemen arkamizdan damliyorsun ' dedim..
Bunları normal bir insana söylesem küser ama tınlamadı güldü sadece. Ama çözdüğüm konular var misal,kızımı almaya giderken marketten birşey isteyemiyor 'kusura bakma alamam' dedim çünkü veya krese gittiğimde sıkılıyorum ben de geleyim diyemiyor,gelemez çünkü kızım hoşlanmıyor tek gitmemi istiyor dedim.Kizim 2den 5e kadar uyuyor zile basma dedim.. Şu dilim bir tek evime gelme diyemedi...

İyi dayanmissiniz yaa nasil sabrediyosunuz her gun o kadar saat?ben annemle bile her gun gorusmek istemem.imadan laf sokmadan anlamiyorsa acik acik soyleyin kirilirsa kirilsin.ben soylerdim acikcasi ben sevmiyorum kusura bakma diye.

Annem otomatiğe basiyor

Az öte git de. İşlerim var kalıyor de. Açık açık konuş. Küserse daha iyi olur.

9 aydır çözülmedi mi bu yahuuuu
Gelme diyeceksiniz, kapıyı açmayacaksınız yani bu kadar basit. Taktiğe maktiğe gerek yok ki

E basmasın. Ya da evin kapısını açmasın en azından hadi apartmanı açtı.
Annem evde yokken acmamistim bir kere. Ilk sayfalardaki yazım aşağıda. Malesef bunu yapti

Ben acmamaya calisiyorum ama vazgecmiyor. Zilden elini cekmeden basiyor 5 dk kadar.Onun dis kapisi farkli,bahce katinda oturuyor.Acmayinca diger tarafa gecip bagirdI, o bagirinca karsi komsum cikti ikisi birden cagirmaya basladi.Ne ypcgimi sasirdim vazgecmiyorlar da.Gidip sacimi islatip havlu doladim cama ciktim sonrada kapiyi acip tersledim banyodayim niye bagiriyorsun dedim. Araba kapidaymis bayildim filan sanmis korkmus. Ve geldi aksama kadar oturdu.

Kadin belliki arsiz yuzune gorusmek istemiyorum daha nasil anlatayim deseniz bence bu yasadiginiz sikintilari yasamazsiniz,koca dokuz ay gecmis hala neyine sabrediyorsunuzki?bende insanlari kirmaktan uzmekten cok cekinirim ama.bu kadin cok fazla ya,insan yeri geliyor oz annesiyle hergun gorusmek istemiyor hergun hergun cekilicek dert degil,bence artik sabretmeyin ufak bir patlama heraeyi cozer

Ben döverdim. Maşallah iyi sabır. Dediğim gibi başta çok kötü alıştırmışsınız. Şu an yapacağınız tek şey açık açık daha fazla evde misafir istemediğinizi söylemek.

Colugum cocugumla kaliteli zaman geciremiyorum. Kizima derslerinde yardimci olmam lazim falan? Ne biliyim kucuk olan cocuk icin biraz huysuz bu aralar sadece ailece birseyler yapmaya gayret ediyoruz falan deyin. Ya da uzatmadan dolandirmadan direkt cok muhabbet sevmiyorum ben daha uzun araliklarla goruselim ben bu sekilde kendime ozel alan yaratamiyorum hoslanmiyorum bir sure gelip gitme yapmayalim deyin. Pat pat soylemezseniz anlamayacak gibi cunku.

Ya yanlis anlamayin sakin yazsam mi yazmasam mi bilemedim. Hani bazi kadinlar vardir nadir ama vardir evlidir gozu disardadir falan hani sizi boyle mutlu aile tablosu gorup te kiskanmistir.. esinize diyorum yan gozle falan mi bakiyir acaba

Bence artık söyle dürüstçe evde işlerim var çocuklarım var idare ettim bugüne kadar ama artık misafir edemeyeceğim seni kusura bakma bana göre değil bu işler, eşim de kızıyor, daha nadir görüşelim tadında olsun lütfen diye mesaj at. Kırılan kırılsın 1 sene olmuş siz gitmiyorsunuz daimi o mu geliyor? Edep ya hu. Bu ne ayıp denen bişey var ister darılsın ister kırılsın açık ol

Ya yanlis anlamayin sakin yazsam mi yazmasam mi bilemedim. Hani bazi kadinlar vardir nadir ama vardir evlidir gozu disardadir falan hani sizi boyle mutlu aile tablosu gorup te kiskanmistir.. esinize diyorum yan gozle falan mi bakiyir acaba
Eşimle karşılaşmıyor pek yani zannetmiyorum. Kendi kocasını anlatırken seninki de böylemi diye sorar ama ben kisa cevap verip gecistiriyorum.Kendi gozlemledigi ve esinde eksik gordugu konularda esimi takdir eder. Yine de bahsettigin şeyi hiç hissetmedim,gözü olsa hissederdim herhalde

Bende hissedeceginizi dusunuyorm sonucta kadinlar hisseder. Aklima geldi bi sorayim dedim. Peki kendi esini nasil anlatiyor övüyor mu. Cunku evliligini kocasini öve öve bitiremeyenlere aciyorum hep altindan bir mutsuzluk cikiyor. Kocasi kizmiyor mu elin evinde ne isin var 7/24 diye

Ipin ucu kactin mi toplamasi zor oluyor cunku karsidaki anlayissiz.Benimde basima geldi kadin hergun bizdeydi nere gitsem pesime duserdi.Birgunde aradi ben pisi soz vermistim size hamuru hazir size getireyimde pisirip yiyelim.Evine hic davet etmezdi yatili misafirim varmis musait degilmisim umrunda degildi pat kapida bitiyordu.Ben tasinip kurtuldum şükür.Çok zor,insan açıkca diyemiyorda kendi kendimizi yiyoruz sadece...

Eşi eve 10dan önce gelmiyor,biraz ilgisiz,kadın bisey istese ters konuşuyormuş kendin al diyormus vb.tarz şeyler. Kyinvlidesini anlatıyor hep,o konuşunca beynim uyuşuyor yanında durmamaya çalışıyorum veya çocuk muhabbetine çeviriyorum zaten gözümüzün önünde oynuyor veya didisiyor oluyorlar. Kocası her an bizde olmasına kızıyordu başlarda ama komsumun telefonu yok birbirleriyle haberlesemiyorlar. Gündüzden haberi yok yani eşinin. Bir de 2.çocukları olacak, hala nikahsizlar. Adamın kendi işi,karısına bir telefon almıyor umursamıyor eve gelmiyor. O da mi bıkmış bilmiyorum,o kısım bizi ilgilendirmiyor zten. Yemin ederim mutlu olsun,kendi gibi icli disli samimi başka komşular bulsun,kendini eylesin bana gelmesin başka birşey istemiyorum

Böyle bi konuyu sizin açmanıza şaşırdım. Bir yabancının hayatınıza bu kadar dahil olmasına nasıl müsaade ediyorsunuz? Yorumlarınızdan aklı başında ve güçlü bir kadın olduğunuzu düşünmüştüm. Sonra görüşelim müsait değilim deyip kapıyı kapatamaz mısınız? Haddini çoktan aşmış yani, bu tahammül neden anlamıyorum.

Bu yaptığı resmen haneye tecavüz. Ev sahibi istemediği halde kapıyı zili zorlayarak eve giriyor. Git denmesinden anlamıyor. Böyle yüzsüzlük de ilk duydum. Psikolojik sorunları var sanırım. Başına musallat filan olur bir an önce kurtulmanı tavsiye ederim. Böyle tipler adama iftira da eder arkasından da konuşur başına iş de getirir. Niye annenle birlik olup evimize gelmeni istemiyoruz demeyi denemiyorsun? Kesinlikle evinde sorunları var sağlıklı degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…