Çok kibar şekilde yazdım
Yani ben bu aşamaya kadar hayrat mı açtık ya da seni evlat mı aldık kızım X den daha fazla evde vakit geçiriyorsun derdim
Bu kinayeli laf sokmalara gülüyor espri sanıyor. Bana seslenme maksadinda cama taş atınca 'Pencereyi kıracaksın' dedim.çok mu çaresiz, yalnız acaba? bana yapışan bi tip vardı, 3. haftada gına geldi, uğurlarken bbize de buyrunn dediler. ben de yarın evde durun da biz gelelim, siz burda olunca biz gelemiyoruz ki dedim şaka yollu. ardından ayıp ettim az daha sabredeydim diye içim içimi yedi. ama o gün bugündür normal insanlar gelir giderler, biz de onlara öyle gideriz
bu hatunun anlamamazlığa gelmesi enteresan. ben müsait olduğumda haber vereyim, gün içinde uzun oturma yapmak istemiyorum gibi açık bir cümal gerekiyor galiba.
Annem otomatiğe basiyorKapıyı aralayın ama açmayın, kapıdan konuşun. Buyur ne vardı deyin, içeri almayın işim var deyin. Yani anahtarı falan mı var nasıl giriyor içeri zırt pırt. Çok kötü alıştırmışsınız.
Az öte git de. İşlerim var kalıyor de. Açık açık konuş. Küserse daha iyi olur.Derdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.
Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?
GÜNCELLEME - 27 Eylul
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim. Konuyu acmamin uzerinden 9ay gecmis ve bu komşu iyice tozuttu.Suanki durum; sabah 10 gibi oğlu kızımın adını,benim adimi sayıklıyormus diye bize geliyor. Onun yanında evimi toplayıp yatagimi düzeltiyorum cildiracagim.
12de gidiyor evine eğer sabahın köründe gelmemişse büyük kızımı okuldan alıp 1 gibi evde oluyorum,kapıdan girer girmez daha üstümüzü çıkarırken pat zile basıyor. Arabayi gormesin diye baska yere bile parkettim ama oyle bir uyanik ki dis kpi sesinden anlıyor sanirim.Bilerek acmiyorum annemin zile basıyor. Apartmana girip bu sefer kapıya vuruyor. Suratımın beş karis olduğunu goruyor,1 saat sonra küçüğünün uyku saati olduğunu,o arada da ikisinin karnını doyurmam gerektiğini biliyor! Artık doldum taştım,aksam 5ten esim isten gelene kadar yine bizde veya annemdeyiz diye o da orada.Bir de hamile,bu gunlerimin iyi günler olduğuna adim gibi eminim.Buyuk kızim bu kadın geldiğinde çok gergin,ufağı onun oğluyla bazen kavga ediyor.Bunlari söylüyorum yan yana getirmeyelim diyorum yani bir insan nasıl anlamaz. Artık küsmesi umrumda değil başka ne yapabilirim kızlar?
E basmasın. Ya da evin kapısını açmasın en azından hadi apartmanı açtı.Annem otomatiğe basiyor
Annem evde yokken acmamistim bir kere. Ilk sayfalardaki yazım aşağıda. Malesef bunu yaptiE basmasın. Ya da evin kapısını açmasın en azından hadi apartmanı açtı.
Ben döverdim. Maşallah iyi sabır. Dediğim gibi başta çok kötü alıştırmışsınız. Şu an yapacağınız tek şey açık açık daha fazla evde misafir istemediğinizi söylemek.Annem evde yokken acmamistim bir kere. Ilk sayfalardaki yazım aşağıda. Malesef bunu yapti
Ben acmamaya calisiyorum ama vazgecmiyor. Zilden elini cekmeden basiyor 5 dk kadar.Onun dis kapisi farkli,bahce katinda oturuyor.Acmayinca diger tarafa gecip bagirdI, o bagirinca karsi komsum cikti ikisi birden cagirmaya basladi.Ne ypcgimi sasirdim vazgecmiyorlar da.Gidip sacimi islatip havlu doladim cama ciktim sonrada kapiyi acip tersledim banyodayim niye bagiriyorsun dedim. Araba kapidaymis bayildim filan sanmis korkmus. Ve geldi aksama kadar oturdu.
Eşimle karşılaşmıyor pek yani zannetmiyorum. Kendi kocasını anlatırken seninki de böylemi diye sorar ama ben kisa cevap verip gecistiriyorum.Kendi gozlemledigi ve esinde eksik gordugu konularda esimi takdir eder. Yine de bahsettigin şeyi hiç hissetmedim,gözü olsa hissederdim herhaldeYa yanlis anlamayin sakin yazsam mi yazmasam mi bilemedim. Hani bazi kadinlar vardir nadir ama vardir evlidir gozu disardadir falan hani sizi boyle mutlu aile tablosu gorup te kiskanmistir.. esinize diyorum yan gozle falan mi bakiyir acaba
Bende hissedeceginizi dusunuyorm sonucta kadinlar hisseder. Aklima geldi bi sorayim dedim. Peki kendi esini nasil anlatiyor övüyor mu. Cunku evliligini kocasini öve öve bitiremeyenlere aciyorum hep altindan bir mutsuzluk cikiyor. Kocasi kizmiyor mu elin evinde ne isin var 7/24 diyeEşimle karşılaşmıyor pek yani zannetmiyorum. Kendi kocasını anlatırken seninki de böylemi diye sorar ama ben kisa cevap verip gecistiriyorum.Kendi gozlemledigi ve esinde eksik gordugu konularda esimi takdir eder. Yine de bahsettigin şeyi hiç hissetmedim,gözü olsa hissederdim herhalde
Eşi eve 10dan önce gelmiyor,biraz ilgisiz,kadın bisey istese ters konuşuyormuş kendin al diyormus vb.tarz şeyler. Kyinvlidesini anlatıyor hep,o konuşunca beynim uyuşuyor yanında durmamaya çalışıyorum veya çocuk muhabbetine çeviriyorum zaten gözümüzün önünde oynuyor veya didisiyor oluyorlar. Kocası her an bizde olmasına kızıyordu başlarda ama komsumun telefonu yok birbirleriyle haberlesemiyorlar. Gündüzden haberi yok yani eşinin. Bir de 2.çocukları olacak, hala nikahsizlar. Adamın kendi işi,karısına bir telefon almıyor umursamıyor eve gelmiyor. O da mi bıkmış bilmiyorum,o kısım bizi ilgilendirmiyor zten. Yemin ederim mutlu olsun,kendi gibi icli disli samimi başka komşular bulsun,kendini eylesin bana gelmesin başka birşey istemiyorumBende hissedeceginizi dusunuyorm sonucta kadinlar hisseder. Aklima geldi bi sorayim dedim. Peki kendi esini nasil anlatiyor övüyor mu. Cunku evliligini kocasini öve öve bitiremeyenlere aciyorum hep altindan bir mutsuzluk cikiyor. Kocasi kizmiyor mu elin evinde ne isin var 7/24 diye
Bu yaptığı resmen haneye tecavüz. Ev sahibi istemediği halde kapıyı zili zorlayarak eve giriyor. Git denmesinden anlamıyor. Böyle yüzsüzlük de ilk duydum. Psikolojik sorunları var sanırım. Başına musallat filan olur bir an önce kurtulmanı tavsiye ederim. Böyle tipler adama iftira da eder arkasından da konuşur başına iş de getirir. Niye annenle birlik olup evimize gelmeni istemiyoruz demeyi denemiyorsun? Kesinlikle evinde sorunları var sağlıklı degilArkadaşlar yeni konu açmayayım dedim. Konuyu acmamin uzerinden 9ay gecmis ve bu komşu iyice tozuttu.Suanki durum; sabah 10 gibi oğlu kızımın adını,benim adimi sayıklıyormus diye bize geliyor. Onun yanında evimi toplayıp yatagimi düzeltiyorum cildiracagim.
12de gidiyor evine eğer sabahın köründe gelmemişse büyük kızımı okuldan alıp 1 gibi evde oluyorum,kapıdan girer girmez daha üstümüzü çıkarırken pat zile basıyor. Arabayi gormesin diye baska yere bile parkettim ama oyle bir uyanik ki dis kpi sesinden anlıyor sanirim.Bilerek acmiyorum annemin zile basıyor. Apartmana girip bu sefer kapıya vuruyor. Suratımın beş karis olduğunu goruyor,1 saat sonra küçüğünün uyku saati olduğunu,o arada da ikisinin karnını doyurmam gerektiğini biliyor! Artık doldum taştım,aksam 5ten esim isten gelene kadar yine bizde veya annemdeyiz diye o da orada.Bir de hamile,bu gunlerimin iyi günler olduğuna adim gibi eminim.Buyuk kızim bu kadın geldiğinde çok gergin,ufağı onun oğluyla bazen kavga ediyor.Bunlari söylüyorum yan yana getirmeyelim diyorum yani bir insan nasıl anlamaz. Artık küsmesi umrumda değil başka ne yapabilirim kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?