Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim. Konuyu acmamin uzerinden 9ay gecmis ve bu komşu iyice tozuttu.Suanki durum; sabah 10 gibi oğlu kızımın adını,benim adimi sayıklıyormus diye bize geliyor. Onun yanında evimi toplayıp yatagimi düzeltiyorum cildiracagim.
12de gidiyor evine eğer sabahın köründe gelmemişse büyük kızımı okuldan alıp 1 gibi evde oluyorum,kapıdan girer girmez daha üstümüzü çıkarırken pat zile basıyor. Arabayi gormesin diye baska yere bile parkettim ama oyle bir uyanik ki dis kpi sesinden anlıyor sanirim.Bilerek acmiyorum annemin zile basıyor. Apartmana girip bu sefer kapıya vuruyor. Suratımın beş karis olduğunu goruyor,1 saat sonra küçüğünün uyku saati olduğunu,o arada da ikisinin karnını doyurmam gerektiğini biliyor! Artık doldum taştım,aksam 5ten esim isten gelene kadar yine bizde veya annemdeyiz diye o da orada.Bir de hamile,bu gunlerimin iyi günler olduğuna adim gibi eminim.Buyuk kızim bu kadın geldiğinde çok gergin,ufağı onun oğluyla bazen kavga ediyor.Bunlari söylüyorum yan yana getirmeyelim diyorum yani bir insan nasıl anlamaz. Artık küsmesi umrumda değil başka ne yapabilirim kızlar?

9 ay boyunca iyi sabretmissiniz.. Küsmesi umrunuzda değilse 'ya arkadaşım bı uzak dur kafam seninle uyuşmuyor daha neyin arsızlığı bu' deyin gitsin.

Cidden çok rahatsız edici, ev insanın özel alanıdır öyle zırt pırt gidilir mi hiç her gün? bence kırmadan, nazik cümlelerle durumu burada açıkladığınız gibi ona da açıklayın. Hem çocuğum geriliyor hem de ben yalnız kalmak istiyorum çoğu zaman falan diyin, en azından limit koysun gelip gitmelerine

9 ay boyunca iyi sabretmissiniz.. Küsmesi umrunuzda değilse 'ya arkadaşım bı uzak dur kafam seninle uyuşmuyor daha neyin arsızlığı bu' deyin gitsin.
Iç sesim gibi. Ama ağlayıp gider ben de vicdan azabı cekerim

Yapacağın belli görüşmek istemiyorum diceksin direk hatta mesaj at en kolayı benim hiç umrumda olmaz

Yapacağın belli görüşmek istemiyorum diceksin direk hatta mesaj at en kolayı benim hiç umrumda olmaz
Telefonu yok ya.Olsa seneler önce haberli gelmesini tembih ederdim,arayinca da acmazdim. Bu kapiya dayanıyor. Kapıyı sokup perde takayım da rahat etsin bu nedir ya

Çoktan kovmuştum bu kadar idare ettiğiniz için kendinize kızın bence,ilk eve almadığınızda zaten kötü olacaksınız niye bu kadar yüz verdiniz ki?

C CeYz Bu yüzsüzlüğünü anlamıyorsa anlamasına yardımcı olmak lazım... açıkca söyleyebilecek olsanız şimdiye söylerdiniz sanırım, iyi dayanmışsınız zira.

bi gün ondan önce davranıp evine gidin ve kalkmayın. ertesi gün bekleyin gelirse daha anlamamıştır, eline iş verin, "akşama kadar muhabbet iyi de yetiştiremiyorum şekerim" diyerek tatlı bir eklerseniz süper olur. ertesi gün ona baskına devam....

ya da

kapıya geldiğinde aaa ben benim evden çok sıkıldım be bugün sende oturalım deyin, gidin, bunaltın.

ya da

ya da kapıya geldiğinde çok işim var bugün halledeyim, sen de açyı demleyedur bi saat sonra sendeyim deyin, el çabukluğuyla cevaba fırsat bırakmadan postalayın.

ama çekmeyin artık yeter, size de yazık. biraz utansın!

Küsmesi sorun değilse X hergün geliyorsun ben böyle sık görüşmek istemiyorum çocuklarımla Başbaşa kalmak istiyorum de
Bunu diyeyim dimi? Yani yapabilirim insallah. Yarın soyleyecegim

Telefonu yok ya.Olsa seneler önce haberli gelmesini tembih ederdim,arayinca da acmazdim. Bu kapiya dayanıyor. Kapıyı sokup perde takayım da rahat etsin bu nedir ya
Teli olsa bu kadar gekmezdi zaten sen bu akılli tel hediye et ona

sizi yumusak bulmus safa yatiyo bence

afedersiniz sozum meclisten disari esek olsa anlar

ben oyle biriyle bu kadar uzun sure iletisimde kalamazdim

cocugun ödevi var yetisemiyorum deyin

çocuğun okulundan bi kac arkadasla buluscaz deyip küçüğü alip cikin bi kac saat cafede falan oturun ya da gerçekten bulusun annelerle

cevre degistirip program yapinca uzaklasir belki

Kapıya geldiği an dışarı çıkıcam de içeri girmesine fırsat verme pes edene kadar bunu tekrarla

Bugün saatlerce iş yaptım o koca gobegiyle yorganların yüzlerini değişti yaa. Kadın biz evine gidince çok mutlu oluyor,ben evimde iş ypiyosam yardim etmk için can atıyor. Açık açık bir türlü söyleyemedim hergun görüşmek istemedigimi,kafamin uyuşmadığını,gıcık olduğum yanlarını. Tek ortak noktamız ikimizde de 1bucuk yaş çocuk var. Daha dün dedimki 'bizim sokakta buton var galiba,frketmeden basiyoruz biz eve girer girmez pesimizden damlıyorsun.' Espri yaptım sandı guldu ama gülerek soylemedim

Son düzenleme:
Aman yarabbim daha neler iyi sabretmişsin cokdan çatlardım ben acma kapiyi ben ugrarim sonra sana de gelince hic konusma

çok mu çaresiz, yalnız acaba? bana yapışan bi tip vardı, 3. haftada gına geldi, uğurlarken bbize de buyrunn dediler. ben de yarın evde durun da biz gelelim, siz burda olunca biz gelemiyoruz ki dedim şaka yollu. ardından ayıp ettim az daha sabredeydim diye içim içimi yedi. ama o gün bugündür normal insanlar gelir giderler, biz de onlara öyle gideriz

bu hatunun anlamamazlığa gelmesi enteresan. ben müsait olduğumda haber vereyim, gün içinde uzun oturma yapmak istemiyorum gibi açık bir cümal gerekiyor galiba.

Gelişmelerden haberdar et çok fena bi durum yaa Ama ben olsam şimdiye kadar konuşmuştum yanii

Yani net olun artık açık oynama zamanı gelmiş kusura bakma deyin musait degilim kapatın kapiyi surekli surekli aynı insan ne kinusacak konu kalır ne heves az ve öz gorusulur ki cılkı çıkmasın..

Yani net olun artık açık oynama zamanı gelmiş kusura bakma deyin musait degilim kapatın kapiyi surekli surekli aynı insan ne kinusacak konu kalır ne heves az ve öz gorusulur ki cılkı çıkmasın..
Müsait değilimi denedim 2 gün veya 3 gün tam hatırlamıyorum.Ust kata anneme cıktı akşamki saatinde bana geldi,yine müsait değilim dedim yine anneme cıktı.Ertesi gün öğlen yine geldi..Yani bu anormal biri...Açık oynama vakti geldi evet,benim için çok zor.Daha önce evime gelen kimseye böyle bir imada bile bulunmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…