- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Yüzsüz,müsait değilimden,laf sokmalardan anlamayan,yine de gelen,kapıyı açmayınca dışarıdan seslenip mahalleye rezil eden bir yapışkan tanıdınız mı hiç? 30 yaşındayım,ilk defa böyle birinin olduğuna tanık oldum. Daha öncede söyledigim gibi,eve gelen birini kovmak bana çok zor gelse de hayatımda bir ilki yapacağım çünkü sabrım taştı. Kavga çıkarıp kalp kiracağım diğer türlü.Böyle bi konuyu sizin açmanıza şaşırdım. Bir yabancının hayatınıza bu kadar dahil olmasına nasıl müsaade ediyorsunuz? Yorumlarınızdan aklı başında ve güçlü bir kadın olduğunuzu düşünmüştüm. Sonra görüşelim müsait değilim deyip kapıyı kapatamaz mısınız? Haddini çoktan aşmış yani, bu tahammül neden anlamıyorum.
Daha fenaDurumlar aynı mi?
Annem hep engel oluyor, aman kızım o gelince böyle deme.Aman kızım yabancı memlekette burda kimsesi yok. Aman kizim senin de başına gelir....Bu yaptığı resmen haneye tecavüz. Ev sahibi istemediği halde kapıyı zili zorlayarak eve giriyor. Git denmesinden anlamıyor. Böyle yüzsüzlük de ilk duydum. Psikolojik sorunları var sanırım. Başına musallat filan olur bir an önce kurtulmanı tavsiye ederim. Böyle tipler adama iftira da eder arkasından da konuşur başına iş de getirir. Niye annenle birlik olup evimize gelmeni istemiyoruz demeyi denemiyorsun? Kesinlikle evinde sorunları var sağlıklı degil
Hadi ya...kac ay gecmiş...Daha fena
Yüzsüz,müsait değilimden,laf sokmalardan anlamayan,yine de gelen,kapıyı açmayınca dışarıdan seslenip mahalleye rezil eden bir yapışkan tanıdınız mı hiç? 30 yaşındayım,ilk defa böyle birinin olduğuna tanık oldum. Daha öncede söyledigim gibi,eve gelen birini kovmak bana çok zor gelse de hayatımda bir ilki yapacağım çünkü sabrım taştı. Kavga çıkarıp kalp kiracağım diğer türlü.
Ortada tepisen 3 çocukla uğraşarak,temizlik iş güç yapıp başka odaya kacarak. Ay ikimiz tek kalsak 9 ayda dalardım sanırım bir de öncesi de varHadi ya...kac ay gecmiş...
Acik acik konusmaktan başka yol bırakmamış
Nasıl dayandın!?
Cocuk vardi dimi...yoksa derdim ki onun yaninda hep uyukla ve hatta uyuma numarasi dahi yap...ama cocuklarla imkansiz...Ortada tepisen 3 çocukla uğraşarak,temizlik iş güç yapıp başka odaya kacarak. Ay ikimiz tek kalsak 9 ayda dalardım sanırım bir de öncesi de var
Aynen de öyle annemden yüz buluyor bir ara annecim diyordu hatta.Ben çalışırken bu binaya girip çikmaya alıştı şuan önünü alamıyorum.Allah karşılaştırmasın, zordur eminim. Bundan sonra istisna göstermeden müsait değilim diyerek hergün kapıdan çevirin. Yine gelir yine çevirirsiniz. Kavga gürültüye gerek yok, kendinizi yıpratmayın bu ne canım kaynana gibi görümce gibi ıyyy yapışık! Defalarca almazsanız eve çeker kendini heralde.
Aklıma şey geldi acaba annenizle arası iyi de ondan mı yüz buluyor?
Ahahahah gelin gibi gelin!Aynen de öyle annemden yüz buluyor bir ara annecim diyordu hatta.Ben çalışırken bu binaya girip çikmaya alıştı şuan önünü alamıyorum.
Kaynana görünce demişken,görümcesi 1 ay kadar kaldı onda.Kadin gidince çok üzüldü niye gitti ne guzel birlikteydik sıkılmıyordum diye.Gorumcesi felaket dedikodusunu yapmış komşumun,e hakli da görümceye yemeği temizliği kitleyip bize geliyordu.
birsey de artik bari lütfen.Aynen de öyle annemden yüz buluyor bir ara annecim diyordu hatta.Ben çalışırken bu binaya girip çikmaya alıştı şuan önünü alamıyorum.
Kaynana görünce demişken,görümcesi 1 ay kadar kaldı onda.Kadin gidince çok üzüldü niye gitti ne guzel birlikteydik sıkılmıyordum diye.Gorumcesi felaket dedikodusunu yapmış komşumun,e hakli da görümceye yemeği temizliği kitleyip bize geliyordu.
Ceyz iyiki burayı bilmiyor
Burdan ulaşıyormuş ev de mısın diye
Diyecegim yarin. Cumleleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra da gel keyfim gelbirsey de artik bari lütfen.
borç para iste.5bin falan.
vermemek için gelmez belki
Gel halılari silelim de.
Gel evi kaldırıp indirelim de
Habire onu rahatsiz edecek seyler yap
Heheh şaşırmıştır okudum baya konunu çözüm bulamadimEşim yanımda uyuyor. Yazını okuyunca öyle bir kahkaha attim ki adam nooluyo diye fırladı, ödü koptu
Annen acıyor sanırım. Aklıma ne geldi bizim de çocukluğumda böyle bir komşumuz vardı sürekli gelir yapışırdı annemden yüz bulamadı ama diğer komşular aynı senle annen gibi evini açtılar. Hele bi komşumuzun evinde bildiğin demirbaştı. Ne zaman gitsem koltukta otururdu. Kendi evindeyken de cama yapışıktı gelen giden kim geldi kim gitti kaçta geldin kaçta gittin ne ettin herşeyin cetelesini tutardı. Kocası emekli polisti. Çok sonra öğrendik kocası ruh hastasiymis devamlı kavga dövüş küfür kıyamet. Şiddet. Bide dolandiricilik isleri ceviriyomus meğer. Evden kaciyo bunlar evden. Akıl sağlığını komşuların koltuğuna yapışarak koruduklarına inanıyorlar. Cehalet çok kötü bişey. Kendilerini kurtarmak yerine 2. 3. Çocuğu yapıp iyice düşüyorlar ve komşulara musallat oluyorlar. Üzücü evet ama yardım isteyebilirler bilmiyorum çok zorAnnem hep engel oluyor, aman kızım o gelince böyle deme.Aman kızım yabancı memlekette burda kimsesi yok. Aman kizim senin de başına gelir....
Diyecegim yarin. Cumleleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra da gel keyfim gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?