Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bugun olana kizamiyorum biliyor musun aksine caresizligine uzuldum. Asil konuyu baska bir zamana birakacagim artik

Ya bugun olana kizamiyorum biliyor musun aksine caresizligine uzuldum. Asil konuyu baska bir zamana birakacagim artik
Niye çaresiz olsun çocugun babasına söylesin. Normal insanlar eşine söyler hastaneye giderler bu kadın ne ki böyle yüzsüz
Kapıya da gelmiyo camı taşlıyo alacaklı gibi

ahaha aynı biizim apartmandaki gürcü abla .
Ne zaman görsem misafirlikte evinde hiç oturmaz , bize sardırmadı allahtan.

Niye çaresiz olsun çocugun babasına söylesin. Normal insanlar eşine söyler hastaneye giderler bu kadın ne ki böyle yüzsüz
Kapıya da gelmiyo camı taşlıyo alacaklı gibi
Kadin telefon kullanmiyorki kocasini arayamaz.(Hamileyken gurcistana annesini ziyarete gitti geri donemedi.Cocugunu orada dogurmk zorunda kaldi. Trye donmek icin de yuklu miktar ceza odemis.Telefonu ilerki zamanlrda alacak.)
Sana soyle soyleyeyim,bebegi atesli ve terliydi,uzerini degistirmeyi dus aldirmayi bile akil edemiyor. Onun yerine oturmus aglamis.Annemle ben sakinlestirdik,bebek oldugunu hastalana hastalana buyuyecegini vs..

Benimkinin uyku saati, eve geldim. Ya agladigini gorunce korktum firladik annemle.Ilk cocugu,tecrubesiz.Azicik atesle halsizlikle hastaneye goturmeye kalkiyordu
Götürsün ne olcak, telaş etmesi normal. Gitsin doktordan öğrensin nasıl davranması gerektiğini.

İkidir ön yargılıyım ben diyorsunuz, bundan gocunan insan düzeltmeye çalışır.
En azından ben öyleyim.
He he sizdenim, hadi iyi günler.

ben bir kere söyledim siz uzattığınız için yazdım tekrar
kendi kendinize tartışma çıkarıyorsunuz

siz niye herkesin yorumunu yanlış buluyorsunuz
bir elin parmakları 5 i de bir değil
herkes aynı kafa da düşüncede de olamaz
sizene taktınız yorumlarımıza
herkes düşündüğünü gördüğünü söyler

Ben herkesin yorumunu yanlış mı buluyorum, iyi misiniz siz?
Irkçılık yapan yorumlardan ve insanlardan TİKSİNİYORUM evet.
Burada Gürcü ve Azeri insanlar olabilir, yaptığınız şey çok ayıp. 2011'de bilmem ne olmuş. Türkiye'de neler neler oluyor, bu ne kindarlık sizdeki?
Seni ilgilendirmez hangi yoruma taktığım, daha da uzatıp kavga çıkartma.

yazık ya
babasının haberi yok desem polisten sonra görme olayından sonra haberi de oldu
o çocuğun vebali hem kadına hem adama
Allah ıslah etsin
İnşallah kızcağız kurtulur ikisindende

1 - büyük harfle yazma
2- özellikle eski zaman olduğu için tarihi yazdım
3- seninarkçılık bilmem ne uzattığın ortadayken bana laf etmen ayrı bir trajedi

1 - büyük harfle yazma
2- özellikle eski zaman olduğu için tarihi yazdım
3- seninarkçılık bilmem ne uzattığın ortadayken bana laf etmen ayrı bir trajedi
Emredersin paşam.
Benim asabımı bozmadan ırkçılığını da ön yargını da alıp uzaklaş hadi.

Kizlar cama tas atinca bakmadim sonra seslenmeye basladi mecbur baktim.Agliyordu cocugun atesi varmis nolur gelin kipirdayamiyor dedi. Kostur kostur geldik,sadece grip geciriyor. Bebegi ince giydirdik kadini rhatlattik suan onun evindeyiz

1 yaşındaki çocukta grip ağır seyredebilir.. domuz gribi olabilir.. keşke hastaneye götürseydi..

Hayırdır ülkenin birçok şehrinde yağmur yağıyor ve havada elektriklenme mi var acaba? Herkes bir gergin, herkes kavgaya yer arıyor.
Sakin olun hanımlar, işin sonu banlanmayla bitiyor sonra.

Gidin başka yerde patlayın sizinle uğraşamayacağım

1 yaşındaki çocukta grip ağır seyredebilir.. domuz gribi olabilir.. keşke hastaneye götürseydi..
Benim kizimda 3 gun once basladi ilk gun ayni bu bebek gibiydi.Dun ve bugun sadece burun akintisi var. Bizimkinden ona bulasti diye dusunuyorum ama kendi isterse esi gelince goturur.Suan oglu annemde,markete gidip gelecekmis annesi.Bende duruyor diye bana birakacakmis,annem de'onun bebegi uyuyor is ypiyordur'demis

Iyi etmissin konu sahibi, ben olsam bende giderdim yani ...yardima ihtiyaci varmis sonucta

Benim en yakın arkadaşım Gürcü onu ve diğer Gürcü komşularını seviyorum
Aslında çok misafirperver ve komşuluğu çok severler
Sizinki biraz fazla yüz bulmuş sanki yada yalnızlıktan bu hale gelmiş olabilir

Ceyz icim daraldi ne bu böyle.
Benim de boyle gunde kirk kapiyi gezen bir komsum var. Arada takilmak bana da iyi geliyor ama bazen abartıyor her gun uğruyor.
Ben kapiyi iyice acmiyorum hatta kapinin disina cikip arkadan hafif cekiyorum.
Yani iceri gelmw ayak ustu laflayalim demek oluyor bu:)
Ya da kapiyi gec açıyorum isim vardi diyorum ve iceri buyur etmiyorum.
Seninki yuzsuzmus ama acik acik soylemek gerek.
Sen yapamiyorsan annen soylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…