Ya bugun olana kizamiyorum biliyor musun aksine caresizligine uzuldum. Asil konuyu baska bir zamana birakacagim artikYeter ya şunu tersle açık açık istemiyorum yeter de. Yüzsüz kadınnnn!!! Sinirlendim
Annemle kardeşimle de görüşmesini istemem aramıza giriyo resmen ya
Kızına da kötü davranmış üstelik
Gebertirim onu
Çocugu hastaysa babasına söyleyin ne camı taşlıyo ya
Niye çaresiz olsun çocugun babasına söylesin. Normal insanlar eşine söyler hastaneye giderler bu kadın ne ki böyle yüzsüzYa bugun olana kizamiyorum biliyor musun aksine caresizligine uzuldum. Asil konuyu baska bir zamana birakacagim artik
Kadin telefon kullanmiyorki kocasini arayamaz.(Hamileyken gurcistana annesini ziyarete gitti geri donemedi.Cocugunu orada dogurmk zorunda kaldi. Trye donmek icin de yuklu miktar ceza odemis.Telefonu ilerki zamanlrda alacak.)Niye çaresiz olsun çocugun babasına söylesin. Normal insanlar eşine söyler hastaneye giderler bu kadın ne ki böyle yüzsüz
Kapıya da gelmiyo camı taşlıyo alacaklı gibi
Götürsün ne olcak, telaş etmesi normal. Gitsin doktordan öğrensin nasıl davranması gerektiğini.Benimkinin uyku saati, eve geldim. Ya agladigini gorunce korktum firladik annemle.Ilk cocugu,tecrubesiz.Azicik atesle halsizlikle hastaneye goturmeye kalkiyordu
İkidir ön yargılıyım ben diyorsunuz, bundan gocunan insan düzeltmeye çalışır.
En azından ben öyleyim.
He he sizdenim, hadi iyi günler.
Bütün Türkler bir olmadığı gibi bütün Azeri veya Gürcüler de aynı olamaz hanımefendi. Yaptığınız neredeyse nefret söylemine doğru gidecek. Gürcü kimseyi tanımıyorum ama Azerilerin çok iyi insanlar olduğunu biliyorum. Dikkatli yorum yapın bence
Ben herkesin yorumunu yanlış mı buluyorum, iyi misiniz siz?siz niye herkesin yorumunu yanlış buluyorsunuz
bir elin parmakları 5 i de bir değil
herkes aynı kafa da düşüncede de olamaz
sizene taktınız yorumlarımıza
herkes düşündüğünü gördüğünü söyler
Gürcü olan komşumu polise ben ihbar ettim kızını ve kaynanasının hallerini görmeniz lazımdı.Kızı dayaktan sonra gözlerinden birini yüzde 30 kaybetti dayaktan sonra(5 yaşında dünya akıllısı bir kızdı).Ben ordan taşındım ama haberleri geliyor hala o kıza dayak atıyormuş
Ben herkesin yorumunu yanlış mı buluyorum, iyi misiniz siz?
Irkçılık yapan yorumlardan ve insanlardan TİKSİNİYORUM evet.
Burada Gürcü ve Azeri insanlar olabilir, yaptığınız şey çok ayıp. 2011'de bilmem ne olmuş. Türkiye'de neler neler oluyor, bu ne kindarlık sizdeki?
Seni ilgilendirmez hangi yoruma taktığım, daha da uzatıp kavga çıkartma.
Emredersin paşam.1 - büyük harfle yazma
2- özellikle eski zaman olduğu için tarihi yazdım
3- seninarkçılık bilmem ne uzattığın ortadayken bana laf etmen ayrı bir trajedi
Kizlar cama tas atinca bakmadim sonra seslenmeye basladi mecbur baktim.Agliyordu cocugun atesi varmis nolur gelin kipirdayamiyor dedi. Kostur kostur geldik,sadece grip geciriyor. Bebegi ince giydirdik kadini rhatlattik suan onun evindeyiz
Gidin başka yerde patlayın sizinle uğraşamayacağımBütün Türkler bir olmadığı gibi bütün Azeri veya Gürcüler de aynı olamaz hanımefendi. Yaptığınız neredeyse nefret söylemine doğru gidecek. Gürcü kimseyi tanımıyorum ama Azerilerin çok iyi insanlar olduğunu biliyorum. Dikkatli yorum yapın bence
Benim kizimda 3 gun once basladi ilk gun ayni bu bebek gibiydi.Dun ve bugun sadece burun akintisi var. Bizimkinden ona bulasti diye dusunuyorum ama kendi isterse esi gelince goturur.Suan oglu annemde,markete gidip gelecekmis annesi.Bende duruyor diye bana birakacakmis,annem de'onun bebegi uyuyor is ypiyordur'demis1 yaşındaki çocukta grip ağır seyredebilir.. domuz gribi olabilir.. keşke hastaneye götürseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?