Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Açmayın kapiyi. Direk söylenmez çok kırılabilir. En doğrusu bu sanirim

ay sesli güldüm, çok iyi fikirmiş ama hem de işe yarar

Ayyy evlat olsa sevılmez hesabı. Bence açık açık konuşursan da bu sefer hepten koparsınız ya bunu göze al ya da başka yollar denemelısın. Yarın sana gelebılırsem gelıcem diyip evde yat :)

Bizim de vardi oyle komsumuz.kapiya gelirdi annemi bir gun hasta bile ettik.pencereden seslendim kapiya gelince annem hasta uyuyor dedim yine de zorla actirdi kapiyi.uzerine hemen bir battaniye fln orttuk annem uyuyo numarasi yapti.yok oyle oturdu annem uyanana kadar baktik gitmicek annem de kalkmisti kurulunmuyor yani insallah siz kurtulursunuz

Cama taş atmak nedir ya?Çok yüz vermişsiniz isterse küssün mesafenizi direkt koyun.Canınızdan bezdirmiş zaten daha ne yapması lazım, kırılacak küsecek diye kendi hayatınızdan ödün veriyorsunuz.

müsait değilim deyip eve almayın.

INsan kocasiyla bile bu kadar zaman gecirmiyor. Bu ne yahu ? Bu kadinin evinde hic isi yok mu?. Sen ayni gunun gibi gitmeye basla da esekten dussun bi. Oyle sadece kendi istedigi zaman davet etmekle olmuyor. Sabah git kapisina kahvaltiya geldim komsu diye. Kizin gelene kadar da kalkma hergun

Hayır da bu tarz insanlara bu kadar hassasiyet neden ?
Kadın sizin özel alanınıza saygı duymuyor bu insanların işi gücü var mı diye düşünmüyor hem sizi hem annenizi düzenli olarak taciz ediyor resmen.

Ee ama küsmesin kırılmasın valla kümesin taa dibini boylayabilir bu tip insanlar.
Yahu her şeyi geçtim cama taş atmak nedir bu nasil bir hanzoluktur yahu 2018 yılında.
Yok bayıldın sandım bilmem ne ee bayıldıysam taş atınca mi ayılacağım?
Yalan sırf bencillik yaptığı kendini eyleyemeyen vasat bi tip işte.

Siz zaten komşu ile ilgilenmekten kiziniza vakit ayiramazsiniz ki. Dolaylı yollara hiç gerek yok alım karşınıza anlatın haftada bir gün kahve içmeye gelsin. Ben yabancı değilim derse yine de istemediğimizi belirtin. Zaten bizdeki bu ayıp olur kirmayayim düşüncesi cocuklarimizin zamanından çalıyor. Hiç gerek yok. Çok fazla olmuş sizinki.

Böyle güzel hayat var mı yaa... Kendi evi tertemiz, gitsin komşunun evinde geçirsin tüm günü.. çocuğu yedirsin, kendine hizmet edilsin.. aynen yukarıda bir arkadaşın dediğini yapın, siz çöreklenin onun evine.. bakalım hazırlık, bulaşık derken hoşuna gidecek mi!!!

Bence, direk sürekli gelmesinden rahatsız oldugunuzu söyleyin... Net çözüm olur, Şahsen çok rahatsız olur ve derdim

ay ben hiç dayanamam. normalde sessiz bir insanım ama bu konuda netim.
evde onla bunla uğraşamam. yatmak isterim duşa girmek isterim. sofram saatlerce yerde kalsın isterim. isterim de isterim yani.
siz de net olun. kendisine her şeyin fazlasının zarar olduğunu tadında bırakması gerektiğini siz müsait olunca haber vereceğinizi ve o vakitte gelmesini söyleyin. ima edip edip karşılık bulamayınca bir anda şiddetli patlama yaşayabilirsiniz. o daha kötü olur. 2 çocuk bir koca bir de komşu ve çocuğunu çekemem sanırım.

Bence komşunuza KK'yi gösterin ve uye olup okumasını tavsiye edin madem boş vakti çok evde. Sikilma bak bunları oku diye BDV kosesini gösterin, sizin gibi komsu problemi olan konular oluyor ara sirada. Belki burdan okur da 'aaaaa bunlar hergun komsuculuk oynamayı sevmiyor demek ki' der. Kucuk bir ihtimal gerci ama...... you never know

Ayy ne dogru tespit.Aynen dedigin gibi kendini eyleyemiyor,kendiyle basbasa kalip kafa dinlemeyi sevmiyor. Bugun annemle bir isleri vardi noterde sanirim. Kardesim izinli,3u arabaya binip gitti oradan gezmeye gidecekler. Yemin ederim kendi topuklarina sıktılar,bir de arabayla dolastirmaya alistiracaklar. Beni balkonda gordu niye onlarla gitmedigi sordu.Isim var dedim,senin de hep isin var dedi surat yaparak. Ben de 'baska zaman imkan olmuyor islerimi bitirmeye,malum' dedim. Defolup gitti. Kirmak istemiyordum ama artik kiracagim bu ne yaa.

olmaz ama böyle
bugün temizlik falan da yaptırmayın bence çünkü yapacak bir tip sırf bu evden çıkmayayım diye
yarın öbürgün o kadar işine koşturdum olur

bir arkadaş yazmış biyere gideceğim diyin gitmeyin
hatta anneniz de 1 2 gün size gelsin ikiniz gideceğiz diyin çıkmayın evden
1 2 yapın bunu
çok sinir bozucu gerçekten...

Ya heralde kimsesi yok.Seni kızkardeş gibi görmüş.Onu da anlamaya çalışıyorum ama olacak iş değil.Hergün gelen kendi canın kanın olsa kafa götürmüyor.Saat 6 da geliyo diyosun,yahu düşünmüyormu bu kadın yemek yapacak kocası gelicek.Çocuğun okula gidiyormuş,evde kalcan kafa dinliycen kadın hep tepende.Ben rahatıma düşkünümdür,sen maşaallah çok sabırlısın.Açık açık söylemelisin bence.

Okudukça sinir oldum bu 3.yorumum lütfen şu kadına haddini bi bildir ya daraldım yüzsüz kadın. Açık açık söyle imaları anlamamazlıktan geliyo. Annen memnun mu peki hergün gitmesinden

Okudukça sinir oldum bu 3.yorumum lütfen şu kadına haddini bi bildir ya daraldım yüzsüz kadın. Açık açık söyle imaları anlamamazlıktan geliyo. Annen memnun mu peki hergün gitmesinden
Annem cok memnun cunku o da sever lak laki.En son yazdigimi gordunmu?Suan gezmedeler. Bu sbah cok sinirli uyandim,aksam misafir vardi heryer dandini,bebek de uyutmadi. Yani gelseydi o sinirle aglatip yollardim. Biri yazmis,simdi biseyler yapmazsam ilerde patlayacagim. Yavas yavas mesafe koyacagim karar verdim

Onun yerine annenle senin gezmen gerekirdi ay bak yine sinir oldum. Sonuçta annenle yakın olmak için daha sık görüşnek için aynı apartmana taşındınız demi kadın hayatları işgal etmiş resmen yüzsüz. Yeni bi arkadaş bulsun kendine. İmaları anlamamazlıktan geliyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…