Bence en iyi çözüm önümüzdeki günlerde temizliğe sarın komşunuz geldiğinde de ona iş kitleyin sürekli kolum ağrıyor diyip cam kapı duvar sildirin banyo wc derzlerini ovdurun mutfak dolaplarını sildirin vs. nefes aldırmadan iş üzerine yemek yaptırın çeşitli bahanelerle kısacası sizin onu kullandığınızı düşündürün hatta kız sen bana çok iyi oluyorsun yarın yine gel şuraları şuraları temizleyeceğim kollarım tutmuyor sen yapıverırsın yine diyin :)) ona yoksa kurtulamazsınız o kadından
Böyle güzel hayat var mı yaa... Kendi evi tertemiz, gitsin komşunun evinde geçirsin tüm günü.. çocuğu yedirsin, kendine hizmet edilsin.. aynen yukarıda bir arkadaşın dediğini yapın, siz çöreklenin onun evine.. bakalım hazırlık, bulaşık derken hoşuna gidecek mi!!!Biliyormusun uyutacagimi soyluyuyorum hala oturuyor,diger odaya gecip uyutuyorum o icerde. Ayni yasta bebek onda da var,11e kadar uyuyormus sonra da alip getiriyor.Yemek de yediremiyor istahi yok,burada yiye yiye alisti annesi de hayret ediyor.Bunlara hadi goz yumdum diyelim,kahvalilarda da cekemem. Simdi onun yolunu yapiyor
Ben acmamaya calisiyorum ama vazgecmiyor. Zilden elini cekmeden basiyor 5 dk kadar.Onun dis kapisi farkli,bahce katinda oturuyor.Acmayinca diger tarafa gecip bagirdI, o bagirinca karsi komsum cikti ikisi birden cagirmaya basladi.Ne ypcgimi sasirdim vazgecmiyorlar da.Gidip sacimi islatip havlu doladim cama ciktim sonrada kapiyi acip tersledim banyodayim niye bagiriyorsun dedim. Araba kapidaymis bayildim filan sanmis korkmus. Ve geldi aksama kadar oturdu.
Yukarida yazdigim hale geliyor kapiyi acmayinca.Hastayken de gelip cay yapiyor corba yapiyor.Hicbir bahaneyi istenmedigine yormuyor
Benim ufak olan oyuncagini vermek istemediginde onun ogluna vuruyor bazen misal ben olsam oglumu dusunur getirmem. Buyugu o varken hircinlasiyor,ben de tekken yapmadigini soyledim o da kendine bagladi 'ben varim diye galiba'dedi. Saat 4 sonrasi da anneme gidiyor iste cozmus olayi:)
Ayy ne dogru tespit.Aynen dedigin gibi kendini eyleyemiyor,kendiyle basbasa kalip kafa dinlemeyi sevmiyor. Bugun annemle bir isleri vardi noterde sanirim. Kardesim izinli,3u arabaya binip gitti oradan gezmeye gidecekler. Yemin ederim kendi topuklarina sıktılar,bir de arabayla dolastirmaya alistiracaklar. Beni balkonda gordu niye onlarla gitmedigi sordu.Isim var dedim,senin de hep isin var dedi surat yaparak. Ben de 'baska zaman imkan olmuyor islerimi bitirmeye,malum' dedim. Defolup gitti. Kirmak istemiyordum ama artik kiracagim bu ne yaa.Hayır da bu tarz insanlara bu kadar hassasiyet neden ?
Kadın sizin özel alanınıza saygı duymuyor bu insanların işi gücü var mı diye düşünmüyor hem sizi hem annenizi düzenli olarak taciz ediyor resmen.
Ee ama küsmesin kırılmasın valla kümesin taa dibini boylayabilir bu tip insanlar.
Yahu her şeyi geçtim cama taş atmak nedir bu nasil bir hanzoluktur yahu 2018 yılında.
Yok bayıldın sandım bilmem ne ee bayıldıysam taş atınca mi ayılacağım?
Yalan sırf bencillik yaptığı kendini eyleyemeyen vasat bi tip işte.
olmaz ama böyleKendi zorla cagiriyor zaten,zorlamasina dayanamayip haftada 2 gidiyorum kahve icip kalkiyorum. Ama yarim saat 1saat sonra yine damliyor.Galiba onun gibi saatlerce oturup kahveyle yetinmemem lazim onu da ben yapamam,kendi halinde yalnizligi sessizligi seven biriyim. Bir kere 'bizim evin icinden sizin eve merdiven yaptiralim ne de olsa hep bizdesin' dedim guldu,evet ya dedi.Turk olmdigini o yuzden belirttim acaba imalarimi anlamiyor mu anlamamazliga mi geliyor diye. Vallhi isim zor
Annem cok memnun cunku o da sever lak laki.En son yazdigimi gordunmu?Suan gezmedeler. Bu sbah cok sinirli uyandim,aksam misafir vardi heryer dandini,bebek de uyutmadi. Yani gelseydi o sinirle aglatip yollardim. Biri yazmis,simdi biseyler yapmazsam ilerde patlayacagim. Yavas yavas mesafe koyacagim karar verdimOkudukça sinir oldum bu 3.yorumum lütfen şu kadına haddini bi bildir ya daraldım yüzsüz kadın. Açık açık söyle imaları anlamamazlıktan geliyo. Annen memnun mu peki hergün gitmesinden
Onun yerine annenle senin gezmen gerekirdi ay bak yine sinir oldum. Sonuçta annenle yakın olmak için daha sık görüşnek için aynı apartmana taşındınız demi kadın hayatları işgal etmiş resmen yüzsüz. Yeni bi arkadaş bulsun kendine. İmaları anlamamazlıktan geliyo benceAnnem cok memnun cunku o da sever lak laki.En son yazdigimi gordunmu?Suan gezmedeler. Bu sbah cok sinirli uyandim,aksam misafir vardi heryer dandini,bebek de uyutmadi. Yani gelseydi o sinirle aglatip yollardim. Biri yazmis,simdi biseyler yapmazsam ilerde patlayacagim. Yavas yavas mesafe koyacagim karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?