evde yemek yok

Babama en Fazla baba ben aç kalıyorum annemi Arıcam yemek tarifi sorucam yapıcam dicem en iyisi. Ama o dediğiniz türde jestler yapmam öyle samimi değilim babamla

Babama en Fazla baba ben aç kalıyorum annemi Arıcam yemek tarifi sorucam yapıcam dicem en iyisi. Ama o dediğiniz türde jestler yapmam öyle samimi değilim babamla
Tamam öyle yap ama aç kalma. Bence senin yaşlarında bir çocuk 5ten yatana kadar aç beklemesi doğru değil metabolizman çalışıyor acıkırsın yanş 8 9 civarı da bişeyler atıştırmalısın.

Ki ben hatırlıyorum lisede sabah kahvaltı yapardım öğlen okulda bişeyler yerdim okul çıkışı eve gider gitmez yerdim bide akşam 8de filan hep beraber akşam yemeği yerdik.. 4 öğün yememe rağmen yine aralarda da atıştırcak bişeyler bulurdum
Sen de biraz arttır yemeğini falan vücudunun ihtiyacı var buna. Bir de ben seni hiç iyi görmüyorum ablacım psikologa filan gidemez misin

Evet metabolizmam çok hızlı yaramıyor sık tuvalte gidiyorum doktora gittim bu yüzden. Bişey Yok dedi. Ama tiroid falan ona baktırıcam. Zamanım da Yok okuldan devamsızlık yapamıyorum fazla. Şehirde de babam tek bırakmıyor beni hastaneye gideyim. Onun da işi olduğu için gelemiyor. Ben aslında çok obuurm sıkıntıdan Bile yerim yemek ama işte fazla yiyince de babamın hakkına girer gibi oluyor babam da bazen benim hakkımı yiyor ama takmıyor bazen de çok eşitlikçi davranıyor

Acayip miyim? Başkası olsa Söke söke hakkını korurdu dimi. Hep böyle derler zaten bana acayipmişim

samimiyet böyle böyle kurulur
hadi o kadar büyük bişey yapma ufak ufak adımlar at
aynı evde yabancı gibi yaşayamazsınız.

kendine yönelik algını da değiştirmeye çalış
senin değerini başkalarının sana nasıl davrandığı seni nasıl gördüğü belirlemez
sen kendin belirleyeceksin
otur güzel güzel düşün
ben kendimi nerede görmek istiyorum
nasıl biri olmak istiyorum diye

hedeflerin olsun
bu hedeflere ulaşmak için planlar yap
mesela lise bitince bu evde mi kalacaksın?
bir meslek edinmek istiyor musun, hangi mesleği istiyorsun?
üniversite okuyacak mısın?

anladığım kadarıyla dedenlere dönemiyorsun babanla da rahat değilsin.
bu durumda kendi yolunu çizeceksin.
şartların zor olabilir. ama istedikten sonra başarırsın.
insanlar ne zorluklara göğüs geriyorlar.

bi universite kazanıp yurtta kalırsın mesela
burs ya da kredi alırsın güzelce okulunu okur meslek edinir çalışır güçlü bir genç kadın olursun.
hayat o zaman o kadar değişir ki.
bunların hiç biri olmayacak şeyler değil.
yeter ki sen bi yerden başla.

Evlatla Anne babalar arasında üstelik bir kap yemek için hak hukuk olmaz canım benim ,
Sen dediklerimizi dikkate al, babanla markete çıkın , neleri yemeği seviyorsan aldır babana , pişirmesini de öğrenirsin zor değil İnan ki ,
Hem babanın da böylesi daha çok hoşuna gider, sen evde onun sokaktan getirdiğine göre hem daha ucuz hem daha sağlıklı şeyler üretirsin

Okul harçlığım var evde harcarsam okula kalmaz
Bak canım günlük 7lira aliyormuşsun bu hafta da 35 TL yapar bu parayla bime gidip alışveriş yapıp okulada ekmek arası biseyler çok rahat götürürsün. Ben bundan 5 sene önce babamdan günlük 3 TL alırdım haftalık 15 TL yapardı tabi bunun içinde yol parası vardı 10 TL yol parama giderdi bana kalırdı 5 TL . Bime gider sandviç ekmeği domates alırdım mesela her hafta bir şey ekmek arası yapardım yetiyordu. Sen 7 lira alıyorsun ve yol parası yok bence çok iyi sadece eksikliğinden böylesin kendine gel bir sirkelen ben yaparım de ve yap ! Her baba bir değil kimine iyi kimine kötü düşer bize böyle düşmüş diyede hep neden neden diyede sorgulama ya gerek yok görmemezlikten gel bazı şeyleri önüne bak. !

Yavrum sen m.l mısın
İçim şişti ya
7 8 yaşında olup tedirginlik yaşaman normal diyeceğimde
17 yaşındasın genç bir kızsın
17 yaşımda hem okuyup hem part time çalıştım kendi paramı kazandığım bi yaştı..
ayrıca annen baban sana bakmak zorunda !
Baban dan niye bu kadar çekiniyosun
Herşeye aklın çalışıyor
Babanın sözlerine kafanı yoracağına karnını doyurmak için harekete geç .
O senin baban yahu ne derse desin !
Buzdolabından iki yumurta aldın kırdın yedin diye döver mi ? Söver mi ?
Hayret bişey ya .
Herkes çok güzel öneriler söylemişler ama hepsini reddediyosun eee ne yapalım nasıl yardımcı olalım sana?
Ya sen fake sin iyi kafa yapıyosun buradaki insanlarla.ya da psikolojin fena bozuk

al bi fikir daha veriyorum
doktora gittim baba tek yönlü beslenmekten vitamin değerlerim bozulmuş doktor yeme listesi verdi bunlara uymam lazım eve bişeyler alalım ben kendi öğünlerimi kendim hazırlayıp yiyeyim doktor dürüm vs gibi dışarıdan yemekleri yasakladı de.

daha da ne diyeyim
ver babanın nosunu biz diyelim bari adama :)

Hahaha aynen bu iyi fikir ben bunu diyim bari:) ama doktora gitmem lazım ilk gidicem de

Ya durumu çok abartıyorsun ya da sahte hesapla bizi kekliyorsun. Günlük 7 lira harçlık alan biri o parayla marketten neler neler alır da her güne okul beslenmesini de çıkarır akşama makarnasını da yer yani..
Pahalı oluyor kantinler. 5 lira bir hamburger sabah da 1,25 simit alıyorum

Vay arkadaş ben lisedeyken 1 tl harçlığım vardı bi patso alırdım 50 kuruşa bir de ayran 50 kuruş. 7 tl ile bimde dükkan senin kız. Baban bi anormal o da ayrı boyut gerçi. Senin psikoloğa ihtiyacın var.

Ne?!!! Ama üzüldüm ben...kıyamam ya. Biraz ağırlığını koysan. Neden evinde yabancı gibisin.

Her gün hamburger alma.Mesela simit al bir pakette bisküvi al.At çantana.Evde acıkınca da onu atıştırırsın.

Bak kuzum,çok kuruyorsun kafanda.Hatta aslında öyle olmadığın ikinci bir dünya yaratmışsın.Baban için bile.Ben asla yediğine karışacağına veya eve bişey al dediğinde yapmayacağına inanmıyorum babanın.

Hiçbir şey söylemiyorsun adama.Ne bilsin açmısın.Ben ayrı tabakta yiycem bile diyemiyorsun.Duyan zannedecek ki adam eli sopalı osman ağa.

Çık bu hallerden yavrum çık.İnan gerçek mi diye düşünmüyorum değil.O derece durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…