eve giren kayınvalide vol 134545352

Kusura bakma ama arkadaşınıza ne yani.Onu ilgilendiren bir mevzu değil.Bu mevzu seni / sizi aşar diyemediniz mi?
Ayrıca KV nin yastık kılıfını değiştirdiğinize kadar neden anlatıyorsunuz?
Yada konu nasıl bu kadar derinleşebiliyor anlamıyorum.Sonuçta iş arkadaşınız.
Belkide kendisine böyle birşey yapılmadığı için sizi doldurmuş bilemem yani.

Iyi de aksam cikinca eve gitmiyomusunuz sonucta.hergun eve gidip neye bakiyoki.
hani bisey felan unutursun da prizde ocakta arar dersinde.hergun gelip kontrol eder gibi.insan rahat edemez.valla kirli sepetinde bile biseyimi birakamam ya.

Iyi de aksam cikinca eve gitmiyomusunuz sonucta.hergun eve gidip neye bakiyoki.
hani bisey felan unutursun da prizde ocakta arar dersinde.hergun gelip kontrol eder gibi.insan rahat edemez.valla kirli sepetinde bile biseyimi birakamam ya.

işte sabah 7 de çıkıp akşam 7 de evde oluyorum evde alt kat her dk güneş görmüyor günün ii saatlerinde vi havalandırıyor falan.. ben o kadar takmıyorum banyoya girdiğini bile sanmıyorum bazen yemek yapmış oluyor yemek bırakmak için iniyor bazı günler inmediğinde oluyor ama çok nadir.. off vallahi ağlıcam sinirden.

Canım girsin nolcak onunda huyu öyle kendi annen giriyormus gibi düşün ne Eşinle ne annesiyle kötü olmaya hiç gerek yok. Kendini boşa üzme şahsen benim arkadaşım olsa sen sinirlendiginde boşver bişey olmaz diye sakinlestirirdim senin arkadaşların resmen kavga et diye gaza getirmiş. Bence aile konularini onlara anlatma hemen yüzüne vurup kullanirlar

aslında anlatmak gibi bi niyetim yoktu ama o bi dönem delirmiş gibiydim eşimle 3 gün ayrı yattık konuşmadık resmen adamın sesine hasret kaldım ve yeni evliydik o zamanlar ailemde yanımda yoktu anlatma ihtiyacı hissetmiştim.. kendimi çok yalnız hissediyodum ne bileyim sonradan bunları hatırlayıp beni gaza getirebileceklerini.. iş yerinde tüm gün beraberiz hani hesapta herkes herkesin sırrını biliyor gibi ama doğru diyorsunuz hiç kimse ayranına ekşi demez.

Sizi bu sekilde esinize kiskirtacak kadar doldurusa getiren insanlara neden ozelinizi anlatiyorsunuz bende cozemedim. Hem kv de eve girmiste ne olmus cekmecelerimi karistirmis birseyinizimi almis tamam hoslanmayabilirsiniz bu durumdan buna lafim yok ama tamamen annelik icgudusu yasiniz kac olursa olsun arkanizi toplamaya calismasi elinin uzerinizde olmasi bu baska bisey degil gormezden gelmeye devam edebilirsiniz. Esinizi arada bırakmanıza bu kadar kucuk birseyden aranizi bozmaniza degiyor mu ?

Birsey ögrenmis oldun,hicbirseyini kimseye anlatma!
Ve mümkünse uzak biryere tasın,altlı üstlü oturuyorsunuz sanırım.
Bebeginede bir süre sen bak, esine soyle calısamıycam de.Bak nasıl degiştiriyor annesini:)

Canım senin eski konunu da biliyorum kv nin bu kadar değişmesi bile iyi kadının huyu bu sende kabul etmişsin,gaza gelmen kötü olmuş bence, eşinle aran bozulmuş akşam güzel bir dille izah edersin
Kapıyı kapattın mı sen ve eşin başbaşa kalıyorsunuz
Önemli olan ikinizin huzuru başkalarının lafını önemseme

arkadaşlarınız hiç iyi niyetli gelmedi bana. huzurunuzu kaçırmayın bence. çok rahatsızsanız anahtarı alın kadından ama bir zararı yoksa girsin baksın ne olacak. canı sıkılıyor demek ki.

Evinin icindekini arkadaşlarına anlatma. Hele ki is arkadaşlarına. Sen sorununu cozersin ama milletin aklında hep anlattıkların kalır. Zaten bu devirde insanların mutsuzluklariyla mutlu olanlar var. Bak nasıl gaza gelip eşini aramissin. ben tecrübeyle ne eşimi ne kayinvalidemi arkadaşa falan anlatmam

O bir anne, evet özeline girmesi yanlış ama esin çok hakli, o sana evladını emanet etti sende evladını o kadına emanet edeceksin kırmadan güzellikle özeline dokunmamasini rica et kalbini kirma başkalarının doldurusuyla huzurunu kaçırma ilerde kendinden utanirsın kendi çocuğun olduğunda inan onu anliyacaksin eğer o kadının sana bir nimet olduğunu bil tatlı dilinle yönlendir bağırıp kırıcı olmadan, annesine kötü davrandığını bir eşle huzurlu olamazsın

Kimseye güven olmuyor canım sinirlendiginde en azından kendini burada anlatıp sakinlestir sonuçta sanal ortam en fazla hesabını kapatır gidersin ama iş yerindekilerle hep yüz yüzesin. Yinede onlarada cephe alma sadece kendini bişeyleri ispatlamak zorunda hissetme

Ya bakmayın siz onun bunun lafına.
Bende kayınvalidesine ifrit olanlardanım. Çünkü enteresan bir kadın!
Benim kayınvalidem de ihtiyaç duyduğumuz anlarda benim oğluma bakıyor.
Ve evde kendi düzenini kurma çabasında oluyor bu dönemlerde.
Hatta bir gün şöyle dedi "eğer çocuğa ben bakıyorsam tabii ki bu evde benim düzenim olacak" ben duymazdan geliyorum artık.

En son yaptığı ise yatak odasındaki bizim yattığımız yastıkları balkona asmış havalansınlar diye, bakıldığında niyeti gayet iyi aslında, fakat o günde yağmur yağmaya başlayınca bizim yastıklar sırılsıklam olmuş. Allah'tan yedek yastıklarım vardı, onları kullandım...
Yatak odası, iç çamaşırlarım, eşimin gömlekleri vs. herşeye burnunu sokar sağolsun.

Bunun gibi daha neler neler. Ne tencerelerim ne tavalarım yer değiştirdiği kaldı, ne tabak çanaklarımın.
Bir de üstüne kırılan dökülenler. Hoş ben rahat bir insanım, hiç birine laf etmedim bu güne kadar.
Gardrobumun (yatak odasında) raylı kapağını bile yerinden sökmeyi başardı, nasıl ne yaparken olduysa artık!

Sözün özü, kocan ile geçinmeye bak, gerisini boşver.
Benim dilimde tüy bitti kocama anlatmaya çalışırken rahatsız olduğum durumları.
En sonunda kısaca şunu söyledim "eğer annen ile yaşamaktan ve onun düzeninden memnunsan gidip onlarla yaşayabilirsin. Ben 30 sene kendi ailemle yaşadım gene yaşarım"

O mesajı aldı, şimdi gerektiğinde annesine "ya souvvenir'in düzeni kendine, sağol sen çocuğa bakmakta gerektiğinde destek oluyorsun ama nasıl souvvenir senin evinde çarşafına, perdene, dolabına karışmıyorsa, sende karışma. Herkesin düzeni kendine" dedi kestirdi attı...
Ha, annesi duydu mu? Dinledi mi? Hayır.
ama gerektiğinde tepkiyi ben değil oğlu veriyor artık. Benim de sinirlerim hırpalanmıyor...

Senin yapman gereken tek şey, artık kayınvalidenin yaptıklarını görmemek duymamak.
Aksi halde sadece kendini sinir edip yıpratıp, eşin ile arandaki ilişkini zedelemek olacaktır.
Benim tecrübelerimden aldığım bu....

Kol kırılır yel içinde kalır diye bir laf herkese herşeyi no anlatırsan insanlarda konuşur. . Sen hala onlara arkadaş diye güveniyor musun ? İyi olsalardı yapıcı olmaya çalışır yada sana yanlışı sakince gösterilerde gaz vermezlerdi

inan eşimde aynı şekilde söylemeye başlamıştı ne yediniz diye sorduğunda yedik bişiler karışma derdi bu fatura niye bu kadar çok geldi dese anne kendi işine bak derdi yani benim uyuz olduğum ne varsa bana fırsat vermeden o müdahale etmeye başlamıştı zaten...

ama bunların hepsi benim sinirlerim harap olduktan sonra oldu.. ne zamanki babamı aradım gel beni al dedim o zaman eşim sende haklısın ama o da bi anne vs demye başladı.. sonra sonra biraz o biraz ben biraz eşim derken bi düzen oturtmuştuk..

şimdi eşimle aramın bozulmasına üzüldüm hemde kendi akılsızlığımdan yani..

Keske baskalarina anlatmasaydiniz ... biraz gaza gelmissiniz esiniz hakli... kimbilir onlar ne cekiyor kaynanadan ama caktirmiyorlar... kimse kendi gozundeki copu gormez elalemin yumusak karnini gozetip ordan vururlar insani

CANIM KAYINVALİDENE SÖYLE BEN ONA ANAHTARIMI VERİİRM BENİM EVİME GİRİP HAVALANDIRABLIR. ÇÜNKÜ EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY EVE GİTTİĞİMDE EVİN HAVASIZ OLMASI :)) BNCE HİÇ HUZURUNU BOZMA O KIZDA ARKADAŞ DEİL ARKDAŞLIK BÖYLE OLMAZ... KOCANI SAKIN KARIŞTIRMA ONUN SUÇU YOK ANNESİDİR BİŞEY DYEMEZ YAZIK ADAMA

ahh ahh siz kocan haklı yazık adama dedikçe içime öküz oturuyor daha fena..

arayıp özür de dilemek istemiyorum çünkü beni bu duruma annesi getirdi eşim en başta anlasaydı beni bugün bende böyle tepkiler vermeyecektim..

aslında girmesi gayet gereksiz bi olay,

hani bişey unutursunuz, ya da evin o gün havalanıp güneşlenmesini istersiniz de kadından rica edersiniz, evi de o gün onun gireceğini düşünerek daha derli toplu bırakırsınız vs vs
ama sürekli tetikte gibi olmak çok zor, hele de çalışıyorsunuz, ne bileyim, gerkesiz ya,
çamaşırın ortada kalır ya da akşam ki çerez meyve tabaklar ortada kalı , film izlerken uyuyakalırsınız, oturma odası dağını kalır, işe gidersinz falan,

yani çok yardım etmek istiyorsa kızım yarın istersen evine bi süpürge tutayım bi toz alayım , haftasonu siz de dinlenirsiniz, gezersiniz, yarın ben müsaitim ihtiyacın varsa yapayım der arada bi, ayda bi iner madem illa ki yardım etmek istiyor,

ama gerçekten bu yaptığı yardım değil, sık boğaz etmek kadar kötü bi psikolojik baskı yok,
bi ark yazmış ya ben çalışmııcam çocuğuma kendim bakacam de eşin o zman nasıl annesine laf geçiriyor, buna katılıyorum maalesef böyle katı olmak gerekiyor bazen, senin de huyun bu evine düzenine karışılmasından hoşlanmıyorsun, ve bu kimseye zarar veren bi huy da değil, bu huyuna alışmak zorundalar bence

Neden istemiyorsun o bu baskasi annesi herneyse esinden dahami onemli olay sogumadan oda daha fazla icerlemeden ara tatlilikla dile ozrunu kapatin olayi degmeyecek birseyden araya sogukluk sokma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…