- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Ben olsam gizli kameralardan koyar bi bakardım ne yapıyor diye. Oda spreyi şeklinde olanlardan mesela. Hayır gerçekten girip evi havalandırıyorsa tamam yine hoş değil ama ses etmezdim madem bebek olunca o evde olcak.. Ama orayı burayı kurcalıyorsa da kocama izletirdim durmazdım yani. Ha yeri gelmişken o sizi gaza getiren arkadaş var ya güvenmeyin efendimkızlar kayınvalidemle olan mevzularımı biliyorsunuz eve girip çıkıyordu eşyaların yerini değiştiriyordu yatak odama girip bişeyleri değişitiryodu vs..
sonra kavga gürültü bazen tatlı tatlı derken az çok çözmüştük..
en son eve girip saf saf dolaşıyordu evde.. ne yaptığını çözemiyordum. sonra bazen soruyorum ne yaptın bugün vs diye o da hava güzeldi ev havalansın diye sizin camları açtım 3-4 saat açık durdu falan diyor yada sen perdeyi açmayı unutmuşsun ev güneş görsün diye perdeyi açtım diyor.
bugünde aradı kızım kombiyi açık bırakmısın ev cayır cayır yanıyo kıstım biraz dedi bende unutmuşum falan dedim..
bu olay olduğunda da iş yerindeki kızlar yanımdaydı ee kvnin eve girdiğini falan biliyorlar eski mevzuları da tabi. yani ben şimdi insanlara hayır artık hiç bişiye dokunmuyor gerçekten iyi niyetiyle yapıyor desem de artık kimse inanmıor sanki ben onunla baş edememişim ama insanlara öyle söylüyormusum gibi bi hava oluştu..
arkadaşımın biri sen sözünü ne kocana ne kaynana dinleemiyorsun kadın yine girmiş evde at koştruyor falan dedi. bende hayır karışmıyor sadece kontrol için giriyor evde rutubet var hem nolacak girsin falan dedim ama kız üstüme geldikçe kendimi kötü hissetmeye başladım evet bende rahatsız oluyorum ama kadına o kadar bağırıp çağırdım ki bıktım artık söylemekten.. bende madem değiştiremiyorum en azından eskisi gibi değil diye düşünüp hayatıma devam ediyodum..
sonra ben çok pis gaza geldim eşimi arayıp bağırdım çağırdım millet benle dalga geçiyor senin annen yüzünden yine girmiş eve falan dedim o da ne yapmış girmişte dedi kombiyi açık bırakmışız onu kısmış dedim..
e ne var bebeğim bunda sen duyma milleti herkes senin gibi anlatmıyor kim bilir o neler yaşıyordur falan dedi bende hayır efendim hiç kimse benim gibi şeyler yaşamıyor siz tepeme çıktınız iyice dedim.
aşkım uzatma kadın bişi yapmamış evi havalandırıp kendi evine çıkıyor konuştun bak artık eskisi gibi değil falan diyor ama ben susmuyorum sonra eşim yeter artık bıktım annen annen annen sende anne olacaksın biraz merhametli ol ya ne yaptı evine mi sıçtı beni kötü kötü konuşutuyorsun dedi.. birazsa bağırdı.
yatak odana mı girdi nevresimmi değiştirdi ne yaptı tamam eskiden rahatsız oluyordun şimdi ne yaptı milletin lafıyla olay çıkartıyorsun dedi.
aslında milletin lafıyla olay çıkarmıyorum zaten evime girmesini istemiyorum eşimde biliyor ama ben bu sefer insanlara rezil oldum diye konuyu açtım.. evet kötü niyetli olmadığını biliyorum ama istemiyorum işte.. eşimde darıldı şimdi bana her aynı şey bıktım artık ölsün de kurtul falan dedi.
belki ortada özel bişeyimiz var niye giriyor bıktım artık dayanamıyorum dedim yarın çocuğun olduğunda ona bırakmayacak mısın senin evinde bakmayacak mı o zaman nolacak dedi.. bende o başka falan dedim.. sen sorun çıkarmaya yer arıyorsun artık ben anlayamıyorum seni konuşmak istemiyorum eve gidince görüşürüz dedi en son kapattık.. acayip üzgünüm.
çok uzun zamandır eşimle tartışmamıştık..
ahh ahh siz kocan haklı yazık adama dedikçe içime öküz oturuyor daha fena..
arayıp özür de dilemek istemiyorum çünkü beni bu duruma annesi getirdi eşim en başta anlasaydı beni bugün bende böyle tepkiler vermeyecektim..
pembesu cocuk fikrinden emin misin?
Evleneli cok zaman olmadi diye biliyorum.
Bi tur babanlari aradigini yazmissin falan.
Evliligin, esinin, senin yani her seyin hazir olduguna emin misin?
üstteki yorum tamamen haklı. çocuk olunca o başka niye diyosun. bakıcı tutucam girmesin o eve diyemedin mi
yarınçocuğun olduğunda ona bırakmayacak mısın senin evinde bakmayacak mı o zaman nolacak dedi.. bende o başka falan dedim..
Şu noktadan sonra sana hak vermeyi bıraktım
aynı şey. evden uzaklaştırmak evi karıştırmasına engel olmak istiyosan her şekilde engel olman lazım. şimdi karıştırmasın bebek olsun o zaman izin var. bebek büyüsün karıştırmasın bidaha doğurunca karıştırabilir. yanlış. duruşun belli olsun. o zaman başka dersen adam tamamen haklı olurbakıcıya bırakmak gibi bi niyetim yok.. kendim de işe kısa süre ara vercem sonra babanesi bakcak, o başka dememin sebebi de sonuç olarak onun evde olduğunu bilicem ve bile isteye bırakmış olcam evi ona.. ama böylesi bambaşka girme müdahale etme dediğim halde giriyor bazen bana söylemiyor bile.ikisi aynı şey değil
inan eşimde aynı şekilde söylemeye başlamıştı ne yediniz diye sorduğunda yedik bişiler karışma derdi bu fatura niye bu kadar çok geldi dese anne kendi işine bak derdi yani benim uyuz olduğum ne varsa bana fırsat vermeden o müdahale etmeye başlamıştı zaten...
ama bunların hepsi benim sinirlerim harap olduktan sonra oldu.. ne zamanki babamı aradım gel beni al dedim o zaman eşim sende haklısın ama o da bi anne vs demye başladı.. sonra sonra biraz o biraz ben biraz eşim derken bi düzen oturtmuştuk..
şimdi eşimle aramın bozulmasına üzüldüm hemde kendi akılsızlığımdan yani..
aynı şey. evden uzaklaştırmak evi karıştırmasına engel olmak istiyosan her şekilde engel olman lazım. şimdi karıştırmasın bebek olsun o zaman izin var. bebek büyüsün karıştırmasın bidaha doğurunca karıştırabilir. yanlış. duruşun belli olsun. o zaman başka dersen adam tamamen haklı olur
aynı şey. evden uzaklaştırmak evi karıştırmasına engel olmak istiyosan her şekilde engel olman lazım. şimdi karıştırmasın bebek olsun o zaman izin var. bebek büyüsün karıştırmasın bidaha doğurunca karıştırabilir. yanlış. duruşun belli olsun. o zaman başka dersen adam tamamen haklı olur
aynen hatta bence konu sahibi şimdi habersiz geliyo o zaman bebek olunca haberli olcak oraya takılmış sanırım. eşyaların karıştırılmasını umursamıyor. yoksa bebek bakmasını göze alamazdı yaniAynen söylemek istediklerim bunlar, bebek bakarken karıştırmayacak mı daha da hak görecek aksine
Bana göre mantıksız çocuk baktiriken de evde olacak gene cam perde açacak belki hepten hak görüp iyice karıştıracak ben çocuklarına bakıyorum diye, bu kadar tavırlı isen eşine bu lafları dedi isen çocuğa da baktırma ben olsam utanırım mesela, onca laf say kavga et sonrada e çocuğuma bak, tukurecegin yüze bakma bakacağın yüze tükürme
bebek yokken karıştıran bebek olunca daha çok kendinde hak görüp iyice karıştırmaz mı sence ?? yoksa seni dinler mi düşün bakalım. bu arada tartışıyo üye gibi düşünme senin için yazıyorum. cidden bu olayda duruşun belli olsun herşekilde evden uzak durmalı. yoksa emin ol daha beter olcakiyide ortalığı karıştırmasına hiç bi türlü rızam yok.. o zaman bebeğe bakacağı için evde olacak ve evde olduğunu bilcem yine girip yatak odama yastıgımı düzeltmesine müsade etmicem yada mutfagımda tencere tavayı değişirebilirsin demicem.. ama evde olduğunu bilcem. aynı şey değil benim gözümde. birinde en baştan belli ve rızam var diğerinde ise tamamen yapma dediğim halde giresi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?