eve giren kayınvalide vol 134545352

Ben olsam gizli kameralardan koyar bi bakardım ne yapıyor diye. Oda spreyi şeklinde olanlardan mesela. Hayır gerçekten girip evi havalandırıyorsa tamam yine hoş değil ama ses etmezdim madem bebek olunca o evde olcak.. Ama orayı burayı kurcalıyorsa da kocama izletirdim durmazdım yani. Ha yeri gelmişken o sizi gaza getiren arkadaş var ya güvenmeyin efendim

haklı olsan bile eski konuları ısıtıp ısıtıp eşine sunmak doğru değil,
bir kere en baştan sizin ilişkiniz yani sen yara alıyorsun.
ne gerek var bu ego savaşlarına.

senin bugünkü davranışın hatalı.
eşin de kendi eski davranışının hatalı olduğunu kabul etmemiş miydi zaten.
şimdi sıra sende :)

hem siz artık bebek isteyen bebek bekleyen bir çiftsiniz.
hiç yakışmıyor size

pembesu cocuk fikrinden emin misin?
Evleneli cok zaman olmadi diye biliyorum.
Bi tur babanlari aradigini yazmissin falan.
Evliligin, esinin, senin yani her seyin hazir olduguna emin misin?

üstteki yorum tamamen haklı. çocuk olunca o başka niye diyosun. bakıcı tutucam girmesin o eve diyemedin mi

pembesu cocuk fikrinden emin misin?
Evleneli cok zaman olmadi diye biliyorum.
Bi tur babanlari aradigini yazmissin falan.
Evliligin, esinin, senin yani her seyin hazir olduguna emin misin?

6-7 yılı devirdik eşimle üniversitede de beraber yaşıyorduk uzun yıllardır onunlayım ve annesi , bu ev mevzuları dışında bir gün bile şüphe duymadım ondan..
o dönem çok kötüydü yeni evliydim ağzımdan burnumdan gelmişti şok olmuştum çünkü hayalimdeki evlilik bu değildi.. sonra eşim konuşamayınca ben konuştum..

hatta az önce bir arkadaş eski konuma girip beğenmiş girdim okudum o günü hatırladım tekrar..
evet aslında eminim çünkü aynı şeyleri yaşayacağımı düşünmüyorum ve bunlar dışında eşimle aramızda sıkıntı yok şükürler olsun.

üstteki yorum tamamen haklı. çocuk olunca o başka niye diyosun. bakıcı tutucam girmesin o eve diyemedin mi

bakıcıya bırakmak gibi bi niyetim yok.. kendim de işe kısa süre ara vercem sonra babanesi bakcak, o başka dememin sebebi de sonuç olarak onun evde olduğunu bilicem ve bile isteye bırakmış olcam evi ona.. ama böylesi bambaşka girme müdahale etme dediğim halde giriyor bazen bana söylemiyor bile.ikisi aynı şey değil

yarınçocuğun olduğunda ona bırakmayacak mısın senin evinde bakmayacak mı o zaman nolacak dedi.. bende o başka falan dedim..

Şu noktadan sonra sana hak vermeyi bıraktım

aynı şey. evden uzaklaştırmak evi karıştırmasına engel olmak istiyosan her şekilde engel olman lazım. şimdi karıştırmasın bebek olsun o zaman izin var. bebek büyüsün karıştırmasın bidaha doğurunca karıştırabilir. yanlış. duruşun belli olsun. o zaman başka dersen adam tamamen haklı olur

Evet biraz öyle olmuş ama sıkma canını, akşam eve gittiğinde eşin ile konuşursun, sinirli anına denk geldiğini yersiz çıkış yaptığını söylersin. fakat seni bu konununda ne kadar rahatsız etmeye devam ettiğini tatlı dille anlatırsın.

Şimdi şöyle düşün, bir erkek nasıl karısını çocuklarını korumakla görevliyse, haliyle anne-babasını da aynı iç güdü ile koruyor. Annesi yıllarca ona bakmış, yemeğini çamaşırını ihtiyaçlarını hep o gidermiş (iyi veya kötü) anne sonuçta, ve erkekte annesinin aslında bu yaptıklarını hatalarını görüyor ama konduramıyor inan...
Ben eşimde bunu çok tecrübe ettim, annesine düşkün malesef benim eşim ama hatalarını da görmüyor değil. Zaten bir kere gördükten sonra ve müdahale ettikten sonra senin birşey demene gerek kalmıyor...
Benden tavsiye bırak eşin ilgilensin. Sende dersin eşine ben annenle yüzgöz olup can sıkıcı tartışmalar yaşayıp kalp kırmak istemiyorum artık, ne ben üzüleyim ne sen. Senin annen senin dilinden daha iyi anlar dersin kapatırsın konuyu...

Benden tavsiye hiç bir zaman kim olursa olsun eşin ile arana 3. şahıs sokma.
Ben zamanında bu anlamda çok tecrübe yaşadım, insanın kocası ile olan ilişkisi yıpranıyor.

Bana göre mantıksız çocuk baktiriken de evde olacak gene cam perde açacak belki hepten hak görüp iyice karıştıracak ben çocuklarına bakıyorum diye, bu kadar tavırlı isen eşine bu lafları dedi isen çocuğa da baktırma ben olsam utanırım mesela, onca laf say kavga et sonrada e çocuğuma bak, tukurecegin yüze bakma bakacağın yüze tükürme

Aynen söylemek istediklerim bunlar, bebek bakarken karıştırmayacak mı daha da hak görecek aksine

önceki konunuza bakmadım belki açıklamışsınızdır ama kilidi değiştirin?

Anahtarı niye almıyorsunuz hala?

iyide ortalığı karıştırmasına hiç bi türlü rızam yok.. o zaman bebeğe bakacağı için evde olacak ve evde olduğunu bilcem yine girip yatak odama yastıgımı düzeltmesine müsade etmicem yada mutfagımda tencere tavayı değişirebilirsin demicem.. ama evde olduğunu bilcem. aynı şey değil benim gözümde. birinde en baştan belli ve rızam var diğerinde ise tamamen yapma dediğim halde giresi geliyor..

Aynen söylemek istediklerim bunlar, bebek bakarken karıştırmayacak mı daha da hak görecek aksine
aynen hatta bence konu sahibi şimdi habersiz geliyo o zaman bebek olunca haberli olcak oraya takılmış sanırım. eşyaların karıştırılmasını umursamıyor. yoksa bebek bakmasını göze alamazdı yani

Mutlu olmak icinde cok sebep bulabilirsiniz mutsuz olmak icinde!!!
Hayat istediğimiz sekilde ilerlemiyor malesef.. Iyi bi esiniz var ve onun hatrina zarari dokunmayan annesini umursamayin bence ya da umursayip surekli kavga gurultu ve bosanma!!! Benim sahsi fikrim o kisilerle dostluk kurmayin.. Ben de ayni binadayim ve kayinvalidem evet girmez evime ama hasta olunca bi tas corba bile yapmadi yapmaz.. Keske evladima bakacak olsa da evime hergun girse ...
Bosverin yahuu durduk yere huzurunuzu kacirmayin...

çocuk için zaten bakıcı fikri vardı aklımda sonra tamamen vazgeçtim.. bir ara kendim bakayım dedim ama çalışma hayatından uzak durmak istemiyorum ee benden sonra en iyi ya anannesi ya babanesi bakar diye düşündük o yüzden..

ayrıca asıl ben değil onun ben sizin çocuğunuza bakmam demesi gerek.. önzeki konularımı okumuşsanız hatırlarsınız onun yerinde başkası olsa bırak eve girmeyi daha suratıma bakmazdı o kadar laftan sonra.. ama anlatamadım anlatamadım kadın bir türlü anlamadı hep devam etti anca bu kadar törpüleyebildim
.

bebek yokken karıştıran bebek olunca daha çok kendinde hak görüp iyice karıştırmaz mı sence ?? yoksa seni dinler mi düşün bakalım. bu arada tartışıyo üye gibi düşünme senin için yazıyorum. cidden bu olayda duruşun belli olsun herşekilde evden uzak durmalı. yoksa emin ol daha beter olcak

yani 4 yıllık evliyim annem çocuğuma baktı 20 ay zorla anahtar verdim geri de zorla bana verdi.
kayınvalidem zaten böyle bişey demedi .
etrafımda da 27 yıllık hayatımda sizden başka bir tane daha böyle vaka gördüm ve kesinlikle art niyetti. yani kv içinde iyi niyetli düşünemicem.. ben olsam direkt anahtar değiştiririm. ne bağırıp muhatap olucam. ben böyle istiyorum derim olur biter.

arkadaşım 2 çocuğumada kaynanam baktı ve halen bakıyor Allah razı olsun hakkını ödeyemem. çalışan biri olarak söylüyorum ki o kadar zorki hem çocuk hem iş hem ev yemek temizlik . kd bu yaptıklarını mumla arıycaksın. olsun varsın insin havalandırsın keşke benim evimde altlı üstle olsada yapsa . ben takılmam öyle şeylere yer değişritmiş kaldırmış etmiş ufak şeyler bunlar. ben ona canımı emanet ediyorum içim rahat işime gidiyorum biliyorum ki çocuklarımı benim kadar seven biri var . bence eşini ara özür dile. çocuk oluncada bu başka deme . değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…