Eve katkısı olmayan evden gitsin

Babanız daha geçende abiniz adına ev almayı düşünüyordu, size de kredi ödemesine katkıda bulunmanız için baskı yapıyordu.
Cidden babanız sizleri birer para kaynağı olarak görüyor, neden böyle acaba?

Son düzenleme:
Iyi de ben para vermicem düğün yapicam demek olmaz ki.
Her evin geliri gideri var. Maasindan az bir bölüm verip alin bu da mutfak masrafi olsun demek cok mu zor ? 23 yasindaymis daha bide sanki 45 yasinda da evlencem ben deyip kenara cekilmis abi. Tuhaf.

Hepimiz buyuduk ya.Bizim sayemizde bisilere sahip olmak istiyo bence.Aramizda sevgi yok. Gunluk babamla konustugum kelime sayisi bir yada iki.o da evet hayir falan dusun

Bencede kardesim biraz destek olmali.Ama babam kendine para istiyo.yani onun cebine para koycaksin

Baban çocuklar sürekli bana çalışsın istiyorsa abin elimi verir kolumu kaptırırım düşüncesiyle vermemiş olabilir mi? Olaya farklı bir açıdan bakmaya çalışıyorum.
Zaten biz bu gune kadar bisi gormedik babamdan.Kardesim dugunu icin falan biriktiriyo kenara atiyo.Belki de oyle duaunuyodur.cunku babam icki falan da cok icer

Baban haklı, yararı yoksa kendi hayatını kursun. Yazık değil mi bu anne babalara? Çocuk çalışıyor, para kazanıyor, hala tüm masraflarını ailesi karşılıyor. Gün yüzü göremeyecekler mi ya hu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…