- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet dimi cenaze sonucta.Babamda gitsin evden diyoAbin ayıp etmiş biz tanımadığımıza yaparız
Ozaman düğünü yapacak mademEvet de babam para istiyo her ay kendine
KızgınlığındandırEvet dimi cenaze sonucta.Babamda gitsin evden diyo
Bak sonunda babana hak verdin bence siz evden bi yere ayrilmayin.Gecinmek kolay degilEvet dimi cenaze sonucta.Babamda gitsin evden diyo
Ama ben atanip zaten baska sehire gidicem.mecbur ayrilcam kiBak sonunda babana hak verdin bence siz evden bi yere ayrilmayin.Gecinmek kolay degil
Yok kardesim yapcak dugun kredi cekipOzaman düğünü yapacak madem
Normal şartlarda da mı böyle? Değilse sinirle ağzından da çıkmış olabilir.Bizimkine versekte ne dugun yapar bize ne bisey
Normal şartlarda da mı böyle? Değilse sinirle ağzından da çıkmış olabilir.Bizimkine versekte ne dugun yapar bize ne bisey
Bizim uzaktan akrabamiz öldü.Babam da cenazeye gitmek istedi.Erkek kardesime arabanla cenazeye gidelim dedi.Cenaze başka sehirde.Kardesim goturmedi.Babam da erkek kardesim icin; ben bu yastan sonra bakamam kimseye.Evden gitsin.Eve katkisi olmayan gitsin evden dedi.Tabi erkek kardesim icin dedi ama laf bize de gelmis oluyo.Kiz kardesime de on bin kredi cekip araba alalim.Heryere gideriz diyo.Bu evden gitmek istiyorum sadece :-(
Evden gitsin lafini defalarca soyledi babam daha önce.Kendi pek para tutmaz.Bize para vermez.Sadece para beklerNormal şartlarda da mı böyle? Değilse sinirle ağzından da çıkmış olabilir.
Hepimiz buyuduk ya.Bizim sayemizde bisilere sahip olmak istiyo bence.Aramizda sevgi yok. Gunluk babamla konustugum kelime sayisi bir yada iki.o da evet hayir falan dusunBabanız daha geçende abiniz adına ev almayı düşünüyordu, size de kredi ödemesine katkıda bulunmanız için baskıda bulunuyordu.
Cidden babanız sizleri birer para kaynağı olarak görüyor, neden böyle acaba?
Bencede kardesim biraz destek olmali.Ama babam kendine para istiyo.yani onun cebine para koycaksinIyi de ben para vermicem düğün yapicam demek olmaz ki.
Her evin geliri gideri var. Maasindan az bir bölüm verip alin bu da mutfak masrafi olsun demek cok mu zor ? 23 yasindaymis daha bide sanki 45 yasinda da evlencem ben deyip kenara cekilmis abi. Tuhaf.
İyi de suan atanmamissin zaten kardesinde markette calisiyor kolay degil oyle her sey.Zaten sinava calistiysa atanirsan kafan rahat olcak bekle birazAma ben atanip zaten baska sehire gidicem.mecbur ayrilcam ki
Kardeşler olarak saklayabildiğiniz kadar para saklamaktan başka çareniz yok o halde.. Allah yardımcınız olsunEvden gitsin lafini defalarca soyledi babam daha önce.Kendi pek para tutmaz.Bize para vermez.Sadece para bekler
Zaten biz bu gune kadar bisi gormedik babamdan.Kardesim dugunu icin falan biriktiriyo kenara atiyo.Belki de oyle duaunuyodur.cunku babam icki falan da cok icerBaban çocuklar sürekli bana çalışsın istiyorsa abin elimi verir kolumu kaptırırım düşüncesiyle vermemiş olabilir mi? Olaya farklı bir açıdan bakmaya çalışıyorum.
Evet atanip gitmek istiyorum.Yoksa babam ilerde evlen diye zorlar.İyi de suan atanmamissin zaten kardesinde markette calisiyor kolay degil oyle her sey.Zaten sinava calistiysa atanirsan kafan rahat olcak bekle biraz
Cocuk evde yatiyo.bi de yemek yiyo.masrafimiz yokkiBaban haklı, yararı yoksa kendi hayatını kursun. Yazık değil mi bu anne babalara? Çocuk çalışıyor, para kazanıyor, hala tüm masraflarını ailesi karşılıyor. Gün yüzü göremeyecekler mi ya hu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?