- 16 Ocak 2016
- 1.427
- 1.088
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Valla calisiyosaniz madem kendide istiyosa bence ayrilin kendi duzeninizide bilmis olursunuzBizim uzaktan akrabamiz öldü.Babam da cenazeye gitmek istedi.Erkek kardesime arabanla cenazeye gidelim dedi.Cenaze başka sehirde.Kardesim goturmedi.Babam da erkek kardesim icin; ben bu yastan sonra bakamam kimseye.Evden gitsin.Eve katkisi olmayan gitsin evden dedi.Tabi erkek kardesim icin dedi ama laf bize de gelmis oluyo.Kiz kardesime de on bin kredi cekip araba alalim.Heryere gideriz diyo.Bu evden gitmek istiyorum sadece :-(
Bence erkek kardesinizin yaptigi zoruna gitmis. Siz ustunuze alinmayin. Oyle soylemekle kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demek istemis.Bizim uzaktan akrabamiz öldü.Babam da cenazeye gitmek istedi.Erkek kardesime arabanla cenazeye gidelim dedi.Cenaze başka sehirde.Kardesim goturmedi.Babam da erkek kardesim icin; ben bu yastan sonra bakamam kimseye.Evden gitsin.Eve katkisi olmayan gitsin evden dedi.Tabi erkek kardesim icin dedi ama laf bize de gelmis oluyo.Kiz kardesime de on bin kredi cekip araba alalim.Heryere gideriz diyo.Bu evden gitmek istiyorum sadece :-(
Allah allah siz 3 kardeş çalışan yetişkin insanlarsınız hala babanızdan para mı bekliyorsunuz bi de?Evden gitsin lafini defalarca soyledi babam daha önce.Kendi pek para tutmaz.Bize para vermez.Sadece para bekler
Allah allah siz 3 kardeş çalışan yetişkin insanlarsınız hala babanızdan para mı bekliyorsunuz bi de?Evden gitsin lafini defalarca soyledi babam daha önce.Kendi pek para tutmaz.Bize para vermez.Sadece para bekler
Baban haklı, yararı yoksa kendi hayatını kursun. Yazık değil mi bu anne babalara? Çocuk çalışıyor, para kazanıyor, hala tüm masraflarını ailesi karşılıyor. Gün yüzü göremeyecekler mi ya hu.
Ne alaka. Ben de yatıp yemek yiyorum ama milyarlarca lira gidiyor. Evde her gün parti yapmıyorum. Mantığa gel.
Çocuğu yatırım amaçlı görsem yapmak için uğraşırdım. Ne alaka bunu anlamadım. Büyümüş, okumuş, iş sahibi olmuş kendi hayatını kursun diyorum ben. Evet çocuğum olsaydı böyle yapardım. Gerisi bana acitasyon geliyor. Yemek koymakmış, ortada bırakmakmış vs.. evlenecek olgunluğu varsa bu eylemi gerçekleştirecek ortamı da sağlasın. Ortada mı kalır yoksa para mı biriktirir evlenmek için kendi bileceği iş.İy'ki bir ayrı eve çıkmışsınız dediğiniz laflara bakın. İyi, kendı çocugunuz olup çalışmaya başlayınca direk " bana para ver yada gıt bu evden" der kovarsınız sizde. Bu nasıl bır mantık, nasıl paracılık?
Cocukları para makinası olarak mı görüyorsunuz, yatırım amaclı mı görüyorsunuz nedir? Dünyaya getırırken çocuga sormuyorsunuz istiyor musun dıye, kendi keyfinize yapıyorsunuz. Sonra zor geliyor önüne bır tabak koymak, fatura ödemek... Böyle aile vermesin Allah.
Zaten 2 lira maaş alıyormuş çocuk o parayıda içki içen, para tutmayan babasının cebine koysunda yarın birgün paraya ıhtıyacı oldugunda, evleneceğinde dımdızlak ortada kalsın dimi?
Çocuğu yatırım amaçlı görsem yapmak için uğraşırdım. Ne alaka bunu anlamadım. Büyümüş, okumuş, iş sahibi olmuş kendi hayatını kursun diyorum ben. Evet çocuğum olsaydı böyle yapardım. Gerisi bana acitasyon geliyor. Yemek koymakmış, ortada bırakmakmış vs..
Size göre böyle bana göre evden ayrılması normal olan. Evde kalsın bana para versin demem. Evlenince çocuk evden ayrılır mantığı bana çok yanlış geliyor. İsteyen istediği gibi düşünebilir. Düşüncelerimze göre de yaşıyoruz hayatı. İster beğenin ister beğenmeyin.Eve para vermıyor dıye kovmak normal yani? Acıtasyon fılan değil gerçekten çirkin bir davranış. Sen o çocuga bakmak zorundasın yaptıysan, ha demıyorum kı 25 yasına gelsın çalışmasın benden yesın, çalışsın kendıne harcasın, bırıktırsın zerre dokunmaz. Ben çalışırken annem, babam asla yardımımı istemedi, benım param yokkende geçınıyordu o ev zaten, bana kadar düşmediler yani darda bile olsalar kabul etmek istemıyorlar ve almamaya çalışıyorlar biliyorum ben onları.
Bu kadarda para açlığı yapmanın alemi yok evden kovmak ne demekmiş.
Size göre böyle bana göre evden ayrılması normal olan. Evde kalsın bana para versin demem. Evlenince çocuk evden ayrılır mantığı bana çok yanlış geliyor. İsteyen istediği gibi düşünebilir. Düşüncelerimze göre de yaşıyoruz hayatı. İster beğenin ister beğenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?