Eve katkısı olmayan evden gitsin

Ise girerken babaniza net maasinizi söylemeyin bence madem böyle bir huyu var. Ben yakami kurtarmak için dilinden düşmek için azda olsa verirdim.
ben universite zamani teksilde calistim.her ay maasimin yarisini ona verdim.Sonucta noldu biliyomusun ilk yil gidemedim uniye.Sonra calistim tekrar para biriktirdim.Ögrenim kredisi cektim 15bin.Bunlardan hic para almadim.Gittim formasyonumuda kendim aldim.Kendim dershaneye yazildim.Ben neden para verim ki bu adama?

Ise girerken babaniza net maasinizi söylemeyin bence madem böyle bir huyu var. Ben yakami kurtarmak için dilinden düşmek için azda olsa verirdim.
Zamaninda verdim ama unutuldu biliyo musun.Kiz kardesimde verdi.halaa diyo sen naptin ne verdin

Yaşlarınız kaç? Okul ve meslek durumlarınız ne?
Ona göre yorum yapacağım.
Ben eli iş tutan yetişkinlerin baba evinde babasının pasından yiyip içmesine karşıyım. Ki burada alt tarafı babanız cenazeye gitmek için evladından yardım istiyor, o bile yok. Tutup da kira ödemezsiniz ama faturaların ucundan tutarsınız, eve giren erzağın bir kısmını karşılarsınız filan. Adam haksız değil. Yeni yetme, öğrenci çocuklar değilmişsiniz, hepiniz yetişkinsiniz. Eve katkı beklemekte haklı babanız. Cenaze meselesinde de haklı.

Zamaninda verdim ama unutuldu biliyo musun.Kiz kardesimde verdi.halaa diyo sen naptin ne verdin
Seni anliyorum. Zamanında dedem de annemlere annemin kardeslerine aynilarini yapmis. Ama senin abin parasini vermeyebiliyormus demek ki o kadar diktator değil. Benim dedeme sıkkıysa verme, kavga dövüs hakaret vs vs. Demek ki babanizin huyuna gitmeniz gerekiyor biraz daha. O potansiyel var çünkü.

Evet aslinda hakli.Babam kirayi veriyo annem erzagi aliyo.Herkes giderini kendi karsliyo

Oo çenesi cok fenadir babamin.huyuna gidince hemen diyo bu ay katki yap eve kredi cek falan

Sinirli anına gelmiştir. Adam bir şey rica etmiş erkek kardeşiniz reddetmiş. Babanız araba kullanamıyo mu? Ben de haftaiçi çok yoğun çalışıyorum. Bugün bütün gün annemle cenazedeydim benle hiç ilgisi olmayan biri için. Ailelerin bu tip cenaze düğün akraba ziyareti isteklerini kırmak bana yanlış geliyor. Geçerli bir sebep varsa elbet karşı taraf da anlayışla karşılar. Taş size gelmemiş bence. Alınganlık etmişsiniz.

Babamin ehliyeti yokki.Kardesim de daha önce hic uzun yola cikmadi.Bi de cocugun gaz parasi falan var mi bilmiyorum

Zaten insan evde ancak yemek yiyip yatabilir
Ben evliyim ben de aynısını yapıyorum.
Bence babanız haklı
3 çocuk var eve faydası olan yok
Bi de adam arabayla cenazeye gitmek istiyor ona bile yok
Kira var aidat var fatura var mutfak masrafı var
Hepsini annenizle babanız mı ödüyor?

Babam sadece kira elektrik su oduyo.Zaten kiramiz baya ucuz.Ona maasinin yarisi kaliyo.mutfagida annem oduyo

Babamin ehliyeti yokki.Kardesim de daha önce hic uzun yola cikmadi.Bi de cocugun gaz parasi falan var mi bilmiyorum

Babanın ehliyeti olmadığı için ilgilenmeniz lazım haliyle. Gaz param yok diyebilirdi abin yoksa. Bence konuyu sen ve kız kardeşin üstünüze alınıp dramatikleştirmeyin. Kredi falan da çekmeyin tabi ki.

Babanın ehliyeti olmadığı için ilgilenmeniz lazım haliyle. Gaz param yok diyebilirdi abin yoksa. Bence konuyu sen ve kız kardeşin üstünüze alınıp dramatikleştirmeyin. Kredi falan da çekmeyin tabi ki.
Yok bu eve katkisi olmayangitsin diyodu bi ara.Ya da annemi de alip memlekete gidicekmia biz burda kalcakmisiz falan.

Babam sadece kira elektrik su oduyo.Zaten kiramiz baya ucuz.Ona maasinin yarisi kaliyo.mutfagida annem oduyo
Elektrik su dediginiz faturalar kisin 700 tl yi buluyor
Mutfak da 600 700 tutar
Niye tek başlarına ödesinler rahat etmek varken
Eve öyle böyle 3 çocuklardan 2 anne babadan 5 maaş giriyor
Herkes bi ucundan tutsa onlar da rahat eder
Ben evli olmasam anneme babama 1 fatura odetmem maaş günü de bi güzel mutfak alışverişi yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…