İlahi : )
Gelin geldiğim ev burası, ilk evlendiğimden beri bu evde oturuyoruz deyince epey geçmişiniz var sandım
Daha 2 yıl dolmamış
Ne evler gelir ne evler gider
Allah ağız tadı versin
Peşinat yokken 180 binlik ev alınmaz
Kayınpedere güvenip hiç alınmaz
Bence onlara yakın taşınacağına başka semte git daha iyi
Yoksa siz bizim eve yerleşin biz köye gideriz dediği şöyle olur 'senede 3 ay havalar ısınınca köye giderler sonra kalan 9 ayı her yıl dipdibe yaşarsınız'
İmza
Bir-Dost
575 ÖDÜYORUZ 85 AİDATkira ne kadar veriyorsunuz?
O ÇOK ÜZÜLÜYOR ASLINDA AMA BENDE ONU KIRMAK İSTEMİYORUM ÇOK YUMUŞAK BİRİ AMA BİZİ DDÜŞÜN BİRAZ TEPKİ VER DİYORUM KONUŞURKEN BABASININ ÇOK YANINDA OLMADIGINI HİSSETMİŞ ÇOK ÜZÜLMÜŞ BABASI TELEFONLA ÇOK OYNAMIŞ ALIP KIRICAKTIM ELİNDEN TELEFONU DEDİ Kİ EŞİM DEMEZ ASLA BÖYLE BİŞEY BABASI HAKKINDA BAYA ÜZÜLMÜŞ ODAAma hak hukuka gelirsek
diğer kardeşlere ne yapıldıysa eşine de yapılmalı
Artık 2 abisi bir de babası biraz nakit verirse, onu peşinat yapar
Ortaklı binadan yırtarsınız
Yok vermezlerse eşin pek hakkını savunacak birine benzemiyor
Sen ondan daha çok dert edinmişsin
Eşin ne diyor bu duruma ?
EVET HAKLISINIZ ÇOK SENE OLMADI AMA EVİMİ ÇOK SEVİYORUM GERÇEKTEN ::)) VE BİZ İLERDE DÜŞÜNÜYODUK ALMAYI SENE BAŞINDA EV SAHİBİNE SORMUŞTUK O ZAMAN SATMAYI DÜŞÜNMÜYODU. YANİ ELİMİZDE Bİ PEŞİNAT OLMAYINCA VE DİĞER OĞULLARINA EV YAPINCA MEVBUR GÜVENMEK ZORUNDAYIZ EŞİMİN HAKKI DA VAR ÇÜNKÜ
Üzülmekle olmaz kiO ÇOK ÜZÜLÜYOR ASLINDA AMA BENDE ONU KIRMAK İSTEMİYORUM ÇOK YUMUŞAK BİRİ AMA BİZİ DDÜŞÜN BİRAZ TEPKİ VER DİYORUM KONUŞURKEN BABASININ ÇOK YANINDA OLMADIGINI HİSSETMİŞ ÇOK ÜZÜLMÜŞ BABASI TELEFONLA ÇOK OYNAMIŞ ALIP KIRICAKTIM ELİNDEN TELEFONU DEDİ Kİ EŞİM DEMEZ ASLA BÖYLE BİŞEY BABASI HAKKINDA BAYA ÜZÜLMÜŞ ODA
gözlerimde dolar işaretimi gördünüz gerçekten hayal gücünüz çok kuvvetli tebrik ederim :))Eltilerin kplin ust katinda oturuyor sence cok mu guzel birsey bu? Ozenecek baska sey bulamadin mi millet altli ustlu oturmaktan kacarken?
Calisan kadinmissin, kpin eltilerini calistirmiyor ay ne sanslilar diye dusunuyorsun dimi ?insan der ki oh ben calisiyorum ne guzel ayri da oturuyorum kpden rahatim yerinde der, elalemden medet umarak ev sahibi olunmaz, calisin kazanin yapin, herkese birileri ev almiyor millet kredi cekiyor calisiyor da yapiyor
Gozlerinizde dolar isaretleri gordum resmen
Eltilerin kplin ust katinda oturuyor sence cok mu guzel birsey bu? Ozenecek baska sey bulamadin mi millet altli ustlu oturmaktan kacarken?
Calisan kadinmissin, kpin eltilerini calistirmiyor ay ne sanslilar diye dusunuyorsun dimi ?insan der ki oh ben calisiyorum ne guzel ayri da oturuyorum kpden rahatim yerinde der, elalemden medet umarak ev sahibi olunmaz, calisin kazanin yapin, herkese birileri ev almiyor millet kredi cekiyor calisiyor da yapiyor
Gozlerinizde dolar isaretleri gordum resmen
Anlıyorum ama onu eşin çözmeli
Elde bi belge yok
Bekarken maaşını abilerine mi vermiş bilemem ben
Babası da iki dairem boştu abilerin önce evlendi diye oturdular, kira istemedim
Sende gel benim dairemde otur, kira istemem derse gider misin?
Ama köye gidince 3 ay orda , kalan 9 ay dipdibe yaşayacaksanız, bence kiradan daha zor öylesi
Üzülmekle olmaz ki
Açık açık konuşması lazım
Onlar evlat ta eşin üvey evlat mı
En azından peşinatı birleştirebilirler, binada boş daire kalmamış madem
Ben o gorev dediginiz seyi gorev olarak gormuyorum iste, siz calisiyorsunuz aciz insan da degilsiniz. Kimselere bel baglamayin ki yarin obur gun borclu hissetmeyin kendinizi. Hepimiz gelin olduk ben hic demedim ki kp diger eltilere ne yapiyorsa aynisindan bana da yapmak zorunda diye. Calisiyorum sukur, kpin bana verecegi hicbir seyi de kabul etmem, esime de ettirmem. Siz de tok gozlu olun tavsiyem zira Kpinizin gorevi dedigniz sey gorevi degil, bu tur konularda gonulluluk esastir. Adamin vermeye gonlu yoksa agzinizi acip beklemeyin bosa derimgözlerimde dolar işaretimi gördünüz gerçekten hayal gücünüz çok kuvvetli tebrik ederim :))
valla ben o dediklerinize hergün şükrediyorum o yüzden ne o eve nede mahalle olarak yakınlarına gitmek istemiyorum bedava ev almayı düşünmüyorum zaten kredi elbette çekicez ama iki büyük oğlunu kirasız oturtuyosa en küçüğünede yardım etmek babasının görevi.. ki eşimde bunu bekliyor ondan.
Canisi
Yok diyo ki diğer eltiler hazıra kondu
Bi el atsalar o binaya gitmesem de bu evin peşinatını versek, krediyi biz öderiz
Sanırım böyle demek istiyo
Böyleyse haklı aslında ama eşi el atmalı olaya , kendi babası kendi abileri sonuçta
Bence sen dersen yanlış anlaşılırevi eşim askerdeyken yapmışlar o yüzden eşime ev yok sonrasındada kentsel dönüşüm olacak diye çıkmamışlar kat.
evet konuşması lazım ama artık bende söylicem galiba kpme
eşim abilerinden bişey istemem diyor bende dedim ama sanmıyorum vermezler olsa bile
Bu cümleyi kurdun mu gerçekten? Belki durumları müsait değil, kimse size ev almak zorunda değil ki.eşimle konuştuk dedimki babanla konuş ya biz alalım evi yada başka yerdende olsa kiracı değil ev sahibi olarak çıkmak istiyorum burdan dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?