Ben ev alacak durumda olduğunu düşünmüyorum şekerim.
Kirada oturmak öcü değil ki.
Senelerce kıt kanaat yaşayıp evim olacağına rahat yasayayım kirada olayım.
bence kıraya cıkmalısın
evet kiradayım ama istediği yiyorum istediğim yere gidiyorum 9 aylık evliyiz 4 kez tatile çıktık yaz tatilimiz şimdiden alındı ayarlandıBen ev alacak durumda olduğunu düşünmüyorum şekerim.
Kirada oturmak öcü değil ki.
Senelerce kıt kanaat yaşayıp evim olacağına rahat yasayayım kirada olayım.
evet kiradayım ama istediği yiyorum istediğim yere gidiyorum 9 aylık evliyiz 4 kez tatile çıktık yaz tatilimiz şimdiden alındı ayarlandı
peki birikim yapıyomusunuz?evet kiradayım ama istediği yiyorum istediğim yere gidiyorum 9 aylık evliyiz 4 kez tatile çıktık yaz tatilimiz şimdiden alındı ayarlandı
Bunun beni ilgilendiren kısmı ne yesolili?
Allah bereket versin de valla anlamadım.
Ne yapacaksanız kendiniz yapın Kpi de katmayın Ada'm emekli olmuş rahat edecek sizin borcu ödeyecek oda yetmeyecek dedeye kredi çektirteceksiniz bence yaptığınız çok ayıp
Kiraya çıkın çalışmaya başlayınca alırsınız evinizi abiler falan yardım etmek zorunda değiller herkesin ailesi var gideri var gelirlerine göre
Ya çalışın evinizi alın illa ev diyorsanız ya da çıkın kiraya başkalarının huzurunu bozmayın
fikrim değişmedi. kiraya çıkmeraba kızlar yorumlarınız içn çok teşekkür ederim. dün eşim babasının yanına gitti konuştular anlatayım sizlerede akıl verin bana..
eşim evin fiyatını falan söylemiş emlakçı 180 eder demiş biraz daha beklersen 220 ye kadar satarım falan demiş ev sahibine. babasıda biz memlekete kiraya gidelim siz gelin burda oturun demiş. eşimde baba zaten herkes burdan kurtulmak istiyo kentsel dönüşüm olucak 3 sene sonra kendin söyledin diyosun ben nasıl geliyim burda oturıyım demiş. sonra peşinatı falan konuşmuşlar eşim abilerini yardım etmezmi hiç diye sormuş. babasıda onlar karınlarını zor doyuruyolar demiş. eşim herkes kendi evinde oturuyo kimse halimi hatrımı sormadı bugüne kadar diye dert yanmış abileri için. ev meselesindede babası hepsine destek olmuş küçüüğü çoğu şeyi kendi yapmış büyük abisi dürtmeyle zor yapmış sorsan şimdi hepimiz kendimiz yaptık derler demişler. peşinatı bi yerlerden bulmaya çalışırım demiş kayınpederim. birde bizim şu an 1 senesi kalmış hali hazırda bir taksidimiz var 500 kp ödüyor 220 biz toplamda 720 tl onu üstüme alayım demiş kp (ev kredisini eşimin üstünden çekeceklerini düşünüp) eşimde emekliye daha çok avantaj var demiş. sonra dedesini katmışlar onun üzerinden çekeriz diye. şimdi peşinatıda krediyle alsakk kp peşinatı ödese bizde 100 bin kredi çekip onu ödesek aylık 1500 tl taksit. biz onu benim çalışmadığımı düşünürsek yarın bigün çocuk oldugunda ödeyemeyiz yani düşünmüyorum. kp de peşinat ödeyeceği için ödeyemez. napsak bilemedim açıkçası birden bunca borcun altına girmek doğrumu bide bakıyorum gerçekten kiralar çok yüksek bu evden çıktığım zaman aynı değerde evler 700 800 ev almasak kiraya çıksak yine çok ödicez kızlar bilemiyorum karışık anlatmamışımdır inşallah
Ozaman durumu vardır yardım etmiştir şimdi yoktur ve zaten adamcağız borcunuzu ödüyormuşben sadece eşimin babası diğerlerine yardım etmiş eşimede yardım etsin diyorum yoksa diğerleri tabiki zorunda değillerlki bunu anladım zaten
fikrim değişmedi. kiraya çık
Ozaman durumu vardır yardım etmiştir şimdi yoktur ve zaten adamcağız borcunuzu ödüyormuş
Bütçenize göre bir ev bulacaksınızkiraya çıkıcam sanırım bu gidişle ama kiralarda çok pahalı((
sevgilisekerim00
birincisi, kimse size bir sey yapmak zorunda degil.
ikincisi, digerlerine yapildi-bize yapilmadi mantiginin alt metni yok. ne biliyorsunuz kime ne kosulda neler yapildi? belki abiler kendi yaptilar da ele gune babam yapti diye imaj cizildi?
ucunsu, surekli olarak konularda bir maddiyat cizelgesi var. evet insan bir sure sonra bazi seylere takabiliyor, belki haklisinizdir da ancak hos degil.
diger konulariniza da goz atarak yorum yaziyorum ki, kiraya cikin.
Bütçenize göre bir ev bulacaksınız
Hayatınızda sadece iki yol mübah bunu unutmayın lütfen ben hala sizin etrafınızı suçladığınız mesajını alıyorum Oyüzden yazıyorum
Ya çalışacaksınız ve ona göre harcayacaksınız ya da çalışmayacaksınız eşinizin getirdiği ile yetineceksiniz o mahalle olmaz öteki mahalle olur orası olmaz küçük ev olur
Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil artık evli barklı bir kadınsınız lütfen kimsenin cebine giren parayla uğraşmayın siz kendi cebinizdeki ile yetinmeye bakın
yorumunuz için teşekkür ederim önceki konularımada bakmışsınız haklısınız bazı konular bilinç altıma çok kötü yerleşti o yüzden konularımda çok dert yandığım oldu. ama napıyım bilmiyorum bu konuda zaten eşime ve kendime çok kızıyorum. babası diğer abilerine yardım ettiyse bizede yardım etmesi gerekmiyomu sizce yanlışmı düşünüyorum ben
kredi çeksek neredeyse iki katını ödicez buna rağmen ev almak mantıklımı hala sizceBence sakın yakinlarina gitme. Köye giderler ama geldiklerinde hep senin basina gelirler. Eltilerle ayni bina falan zor is zaten.
Gir bir ise calis. Bir iki yil daha cocuk yapmazsin ama kimseye minnet etmezsin.
Kira odemek nereye kadar, en azindan ev sahibi olursunuz.
Pesinat icin ailelerden destek isteyin varsa dugunden kalanlar vs gozden cikarin.
kredi çeksek neredeyse iki katını ödicez buna rağmen ev almak mantıklımı hala sizce
Iki katını odersin ama senin olur. Kira odediginde tamamen ucup gidecek paraniz
Ailelerde birazcik yardim ederse..
Madem köye gidecek eşinin ailesi onlarin evini kiraya verin, ordan gelenin ustunu tamamlayin daha mantıklı aslinda.
Hem zorlanmazsiniz hem ev ustune eviniz olur.
Tabi izin verirlerse :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?