Evi terkedecegim

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
2 haftadır gerekmedikce konusmuyor benimle esim. Yumusamiyor. Psikolojim bozuldu. 2 aylık evliyim. Evden gitmek istiyorum bu gece. Konusmama sebebini merak edenler bikac onceki konuma bakabilirler. Ben artık yıldım

sen neden gidiyorsun, cok istiyorsa o gider.. evinde kal, birak o gitsin...

Canimmm boyle seyler evliligin basinda oluyor inan ki bana kalsa esimi kac kere boşamistim ama akli selim davran, oyle en ufak seyde evi terketmek olur mu? Kusme sebebi ne? Senin tavrin ne ona karsi tartismalarda ve kusken?

2 aylık evlilik ve evden gitmek ? Önceki konularına baktım sürekli bir küslük yaşandığından bahsetmissin birbirinizi iyi taniyamadiniz mi ? En güzel doneminizdeyken ayrı yatmak veya evi terketmek nedir?
Bence sonradan pişman olacağın bişey yapma . 2 aylık evlilikte boyleyseniz daha çok yipranirsiniz sorunun köküne inin bence yoksa sonu iyi olmayan şeylere gider

Ve anne olayi ne? Tam okuyamadim onun yanina tasinmak mi istiyor evine mi tasinmak istiyor? Yada ayni apt ayni sokak vs?

Konuşmaya çalıştım susuyor karşımda. Tiksindim iyice evlilikten nefret eder oldum. Yapacak bir seyim kaldi mi sizce?

Düzgünce otur konuş baktın olmuyor. Adam aynı sen başka o başka duruma göre konuşup hal yoluna bakarsınız

Konuşmaya çalıştım susuyor karşımda. Tiksindim iyice evlilikten nefret eder oldum. Yapacak bir seyim kaldi mi sizce?

Ohoo simdiden tiksinmek nedir sakin ol lütfen suan sinirlisin diye öyle düşünüyorsun hiç mi iyi şeyler yaşanmadı sanki

Sende de ki ona ilk zamanlarda böyle bir şey yoktu ev üstüne ev olur mu? Ben sana doyamam ki baska evde anne babanin yaninda rahat edemem ki falan filan gibisinden duygu sömürüsü yap
Konuştum cevap bile alamıyorum ki konuya girince iletisim koptu psikolojim bozulacak

Eski konulariniza bakmadim ama bi arkadasin yorumundan anladigim kadariyla esiniz ailesinin yanina tasinmak istiyor. Eger huzurunuzun bozulacagina inaniyorsaniz teprenmeyin yerinizden. Ayrica erkeklere kusmek hic yakismiyor. Ustelik 2 hafta...ne inatmis adam.

Ona göstericem ben inadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…