konuya baktım. eşin hala annesinin yanına taşınmak mı istiyor. bu yüzden konuşmayacaksa konuşmasın. sonradan sen üzüleceğine..
Yalnız korkarım evde tek kalamamkisen neden gidiyorsun, cok istiyorsa o gider.. evinde kal, birak o gitsin...
Konuşmaya çalıştım susuyor karşımda. Tiksindim iyice evlilikten nefret eder oldum. Yapacak bir seyim kaldi mi sizce?2 aylık evlilik ve evden gitmek ? Önceki konularına baktım sürekli bir küslük yaşandığından bahsetmissin birbirinizi iyi taniyamadiniz mi ? En güzel doneminizdeyken ayrı yatmak veya evi terketmek nedir?
Bence sonradan pişman olacağın bişey yapma . 2 aylık evlilikte boyleyseniz daha çok yipranirsiniz sorunun köküne inin bence yoksa sonu iyi olmayan şeylere gider
sen gitme o gitsin. kov anasının evineGözüm biseyi görmemeye başladı gerçekten. Resti çekip gidicem
Ve anne olayi ne? Tam okuyamadim onun yanina tasinmak mi istiyor evine mi tasinmak istiyor? Yada ayni apt ayni sokak vs?
Yalnız kalamam ki gece ne yapsam?sen gitme o gitsin. kov anasının evine
Konuşmaya çalıştım susuyor karşımda. Tiksindim iyice evlilikten nefret eder oldum. Yapacak bir seyim kaldi mi sizce?
gözünü kararttıysan çıkma evden o çıksın. bi gece dayanırsın. evden çıkıp pişman olup dönmek çok sıkıntıYalnız kalamam ki gece ne yapsam?
Konuştum cevap bile alamıyorum ki konuya girince iletisim koptu psikolojim bozulacakSende de ki ona ilk zamanlarda böyle bir şey yoktu ev üstüne ev olur mu? Ben sana doyamam ki baska evde anne babanin yaninda rahat edemem ki falan filan gibisinden duygu sömürüsü yap
Ohoo simdiden tiksinmek nedir sakin ol lütfen suan sinirlisin diye öyle düşünüyorsun hiç mi iyi şeyler yaşanmadı sanki
Eski konulariniza bakmadim ama bi arkadasin yorumundan anladigim kadariyla esiniz ailesinin yanina tasinmak istiyor. Eger huzurunuzun bozulacagina inaniyorsaniz teprenmeyin yerinizden. Ayrica erkeklere kusmek hic yakismiyor. Ustelik 2 hafta...ne inatmis adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?