Kovayim mi?gözünü kararttıysan çıkma evden o çıksın. bi gece dayanırsın. evden çıkıp pişman olup dönmek çok sıkıntı
İletişimi kopardı benimle. Her Hayır dedigimde böyle yapacaksa daha cok yipranirim benDüzgünce otur konuş baktın olmuyor. Adam aynı sen başka o başka duruma göre konuşup hal yoluna bakarsınız
şimdi ciddi şekilde konuş. taşınmayacağını bu durumdan bıktığını söyle. bakalım napcakKovayim mi?
Ben bisey yapmıyorum diyor denedim konuşmayışimdi ciddi şekilde konuş. taşınmayacağını bu durumdan bıktığını söyle. bakalım napcak
Adam laftan gerçekten anlamıyor. Ben bıktım artık mutsuzluga tahammülüm yokInadina iyi davran benimki oyle yapinca cok utanıyor valla bak iyilikten iyilik doğar,esin o senin en yakinin yuva yikmak kolay degil inan ki...
işte en son kavga etmeden sakin sesle "istersen artık annenin yanında yaşa ben madem seni mutlu edemiyorum sanki" de. ama çok sakin söyleBen bisey yapmıyorum diyor denedim konuşmayı
Iyilikten anlamaz o ne kadar kindar biriyse bilseydim evlenmezdimInadina iyi davran benimki oyle yapinca cok utanıyor valla bak iyilikten iyilik doğar,esin o senin en yakinin yuva yikmak kolay degil inan ki...
İletişimi kopardı benimle. Her Hayır dedigimde böyle yapacaksa daha cok yipranirim ben
Onceki konuma bakarsanız çoksevinirim detaylı yazıyor ordaBence evinden ayrilma,bazi adamlar buna alıştı mi sonu gelmiyor. Dirdir etme,sakin ol dua et. K.validen ile aran nasil? Tasinma fikri kimden çıktı? Basta neden yoktu böyle bir şey
welcome to hell (evlilik hayatına)Konuşmaya çalıştım susuyor karşımda. Tiksindim iyice evlilikten nefret eder oldum. Yapacak bir seyim kaldi mi sizce?
Sen gitme evden o gitsin2 haftadır gerekmedikce konusmuyor benimle esim. Yumusamiyor. Psikolojim bozuldu. 2 aylık evliyim. Evden gitmek istiyorum bu gece. Konusmama sebebini merak edenler bikac onceki konuma bakabilirler. Ben artık yıldım
+1işte en son kavga etmeden sakin sesle "istersen artık annenin yanında yaşa ben madem seni mutlu edemiyorum sanki" de. ama çok sakin söyle
Gece gece nereye gideceksin sabahtan gidersin2 haftadır gerekmedikce konusmuyor benimle esim. Yumusamiyor. Psikolojim bozuldu. 2 aylık evliyim. Evden gitmek istiyorum bu gece. Konusmama sebebini merak edenler bikac onceki konuma bakabilirler. Ben artık yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?