Evi terkedecegim

Düzgünce otur konuş baktın olmuyor. Adam aynı sen başka o başka duruma göre konuşup hal yoluna bakarsınız
İletişimi kopardı benimle. Her Hayır dedigimde böyle yapacaksa daha cok yipranirim ben

Inadina iyi davran benimki oyle yapinca cok utanıyor valla bak iyilikten iyilik doğar,esin o senin en yakinin yuva yikmak kolay degil inan ki...

Inadina iyi davran benimki oyle yapinca cok utanıyor valla bak iyilikten iyilik doğar,esin o senin en yakinin yuva yikmak kolay degil inan ki...
Adam laftan gerçekten anlamıyor. Ben bıktım artık mutsuzluga tahammülüm yok

Iyilikten anlamaz o ne kadar kindar biriyse bilseydim evlenmezdim

Bence evinden ayrilma,bazi adamlar buna alıştı mi sonu gelmiyor. Dirdir etme,sakin ol dua et. K.validen ile aran nasil? Tasinma fikri kimden çıktı? Basta neden yoktu böyle bir şey

Bence evinden ayrilma,bazi adamlar buna alıştı mi sonu gelmiyor. Dirdir etme,sakin ol dua et. K.validen ile aran nasil? Tasinma fikri kimden çıktı? Basta neden yoktu böyle bir şey
Onceki konuma bakarsanız çoksevinirim detaylı yazıyor orda

Tatli dil kullan bence de. Kv ile ayni evde yasamak cok yipratici olur. Sen onunla basbasa yemek yemek,evinin icinde guzel giyinmek, suslenmek rahat davranmak istedigin zamam sarilmak istedigini ama bunlari yaninda baska biri varken yapamayacagini anlat. Evden kovmal hos fikir degil bence. Esiniz sizi evden kovsa gururunuz incinir ayni sey onun icin de gecerli. Evi terk etmeyi de dusunmeyin. O evden bir kere cikin geri donmemek uzere olsun bu. Bi gideyim bi geleyim isin ciddiyeti kalmaz...

Konuşmaya çalıştım susuyor karşımda. Tiksindim iyice evlilikten nefret eder oldum. Yapacak bir seyim kaldi mi sizce?
welcome to hell (evlilik hayatına)
maalesef ki bu evlilik böyle birşey
kavga edersin kısıtlı kalırsın evin içinde o insanlar sürekli beraber durmak zorundasındır

tavsiyem evi sakın terketmeyin
haklı iken haksız konuma düşersiniz
haftaiçi mesaide bir şekilde terapi ayarlayn ve msj atın

"evlilikte bu şekilde küsmenin ileride evliliği köti etkileyeceği kanısındayım
zira beni etkilemeye başladı
çözümü için böyle bir yol öneriyorum kabul ediyorsan" diyip topu ona atın
ben iki yıl sıkıntı yaşadım evi terketmedim
bir kez çıktım o evden tam çıktım

2 haftadır gerekmedikce konusmuyor benimle esim. Yumusamiyor. Psikolojim bozuldu. 2 aylık evliyim. Evden gitmek istiyorum bu gece. Konusmama sebebini merak edenler bikac onceki konuma bakabilirler. Ben artık yıldım
Sen gitme evden o gitsin

Küsen kocalarda moda oldu

Madem küsüyor konusmuyor sirf annesine tasinmadigin icin ( yanlis anlamadiysam)
Ozaman yol ver gitsin böyle adamdan bir cacik olmaz....

2 haftadır gerekmedikce konusmuyor benimle esim. Yumusamiyor. Psikolojim bozuldu. 2 aylık evliyim. Evden gitmek istiyorum bu gece. Konusmama sebebini merak edenler bikac onceki konuma bakabilirler. Ben artık yıldım
Gece gece nereye gideceksin sabahtan gidersin

Ya kopekten,
Ya eşinden,
Ya da kendi huzur ve mutlulugundan vazgececeksin.
Ancak eşin isteklerini bu sekilde yaptirmaya alistiysa, sana bu sekilde psikolojik baski uygulayacaksa diye ilerliyi dusunup cocuk yapma, esini iyice ölç tart. Eşin bu sekilde sana zulmedemeyecegini ogrenmeli. Evi hemen terketme ama son care gitmek olsun.

Reactions: anu
Eski konuna baktım da sırf köpek için annesinin yanına taşınmak istemesi bana hiç inandırıcı gelmedi. Yani insanın başka çözümler bulmak varken kv yani annesinin yanına taşınması nasıl akla gelir ki? Bu işin bahanesi olmuş gibi ya da akılda olan bir şeyi bu olayla dile dökmek gibi olmuş. Benim için ne köpek ne çocuk bakımı vs kv yanına taşınma sebebi olmamalı, olamaz.
İkiniz de çalışıyorsanız neden köpeğiniz var onu anlayamadım ama?
Köpeğin bütün evde tek başına durmasını doğru bulmuyorum. Kedi gibi değiller.
Şuanki küslüğünüze gelince evi terketmek seni haksız duruma düşürür. Gayet kararlı olduğunu göster. Bu tek başına, benim onayım olmadan alabileceğin bir karar değil, bu konuda kesin kararlıyım. Bana başka mantıklı evliliğimizi yıpratmayacak bir öneriyle gel de. Bu hareketleriyle unutulmayacak, geri dönüşü olmayacak şekilde davrandığını söyle. Biraz daha Zaman ver. Baktın konuşmuyor. Benim düşünceme saygı duymayıp beni yıldırmaya çalışıyorsan ve beni umursamadan annenin yanına gitmek istiyorsan gidebilirsin de. Gitmekten vazgeçmiyorsa kendi gitsin. Sen bir yere gitme.
Evlenecek kadar büyüdüysen evde tek kalmaktan da korkmayan gerekir çünkü bu artık zaruri bir durum.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…