Evi terk et demiyorm ama kocanin bu durumu sana zorla kabul ettirmesine izin verme..seni sindirmelerine asla izin verme yeni evlisin nasil başlarsa öyle devam eder istemedigin biseyi diretmelerine izin vermeGözüm biseyi görmemeye başladı gerçekten. Resti çekip gidicem
Tatlım hemen pes etme inan ki ilk zamanlar erkekler böyle çocuk gibi küstüğünde uzatabiliyorlar zamanla düzeliyorOna göstericem ben inadı
evi terk etmek gerçekten hukuki açıdan çok önemli bi durum. barışma ihtimaliniz yok mu üzüldüm açıkcası birbirini seven insanları acımasızca ayrın lanet insan çok maalesefBayanın ne olursa olsun evi terk etmesi mahkemede şuç böyle bir ülkede yaşıyoruz o gitsin umarım kimsenin gitmesine gerek kalmaz sorun çözülür.malesef nişanlimın ailesi yüzden bitti ilişki neden böyle etkilerler iki mutlu insanı ayırırlar yada sebep olurlar yazık ya günah
Malesef diretiliyor. Kabul gormezse binbir trip cekiyorumEvi terk et demiyorm ama kocanin bu durumu sana zorla kabul ettirmesine izin verme..seni sindirmelerine asla izin verme yeni evlisin nasil başlarsa öyle devam eder istemedigin biseyi diretmelerine izin verme
Eninde sonunda konusacak ama tahammul edemiyorum ben yabancı gibi olmayaTatlım hemen pes etme inan ki ilk zamanlar erkekler böyle çocuk gibi küstüğünde uzatabiliyorlar zamanla düzeliyor
Evlilik zor zanaattir hemen ev terk edilmez böyle yaparak evliliğinin dahada zora sokarsınız. Ailesiyle yaşamak istemiyorsanız bunu kararlı ama sakın bir şekilde anlatın ve isterse küs kalsın ama evini terk etme.Eninde sonunda
Onun sadece kendi doğruları var. Kabul gormuyorsa yalnız yaşamaya başlanıyorwelcome to hell (evlilik hayatına)
maalesef ki bu evlilik böyle birşey
kavga edersin kısıtlı kalırsın evin içinde o insanlar sürekli beraber durmak zorundasındır
tavsiyem evi sakın terketmeyin
haklı iken haksız konuma düşersiniz
haftaiçi mesaide bir şekilde terapi ayarlayn ve msj atın
"evlilikte bu şekilde küsmenin ileride evliliği köti etkileyeceği kanısındayım
zira beni etkilemeye başladı
çözümü için böyle bir yol öneriyorum kabul ediyorsan" diyip topu ona atın
ben iki yıl sıkıntı yaşadım evi terketmedim
bir kez çıktım o evden tam çıktım
Aynen dedim gitmedi. Kararı hala ayni değişmiyor gitme konusunda.Eski konuna baktım da sırf köpek için annesinin yanına taşınmak istemesi bana hiç inandırıcı gelmedi. Yani insanın başka çözümler bulmak varken kv yani annesinin yanına taşınması nasıl akla gelir ki? Bu işin bahanesi olmuş gibi ya da akılda olan bir şeyi bu olayla dile dökmek gibi olmuş. Benim için ne köpek ne çocuk bakımı vs kv yanına taşınma sebebi olmamalı, olamaz.
İkiniz de çalışıyorsanız neden köpeğiniz var onu anlayamadım ama?
Köpeğin bütün evde tek başına durmasını doğru bulmuyorum. Kedi gibi değiller.
Şuanki küslüğünüze gelince evi terketmek seni haksız duruma düşürür. Gayet kararlı olduğunu göster. Bu tek başına, benim onayım olmadan alabileceğin bir karar değil, bu konuda kesin kararlıyım. Bana başka mantıklı evliliğimizi yıpratmayacak bir öneriyle gel de. Bu hareketleriyle unutulmayacak, geri dönüşü olmayacak şekilde davrandığını söyle. Biraz daha Zaman ver. Baktın konuşmuyor. Benim düşünceme saygı duymayıp beni yıldırmaya çalışıyorsan ve beni umursamadan annenin yanına gitmek istiyorsan gidebilirsin de. Gitmekten vazgeçmiyorsa kendi gitsin. Sen bir yere gitme.
Evlenecek kadar büyüdüysen evde tek kalmaktan da korkmayan gerekir çünkü bu artık zaruri bir durum.
2 haftadır gerekmedikce konusmuyor benimle esim. Yumusamiyor. Psikolojim bozuldu. 2 aylık evliyim. Evden gitmek istiyorum bu gece. Konusmama sebebini merak edenler bikac onceki konuma bakabilirler. Ben artık yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?