Evi terkedecegim

Gözüm biseyi görmemeye başladı gerçekten. Resti çekip gidicem
Evi terk et demiyorm ama kocanin bu durumu sana zorla kabul ettirmesine izin verme..seni sindirmelerine asla izin verme yeni evlisin nasil başlarsa öyle devam eder istemedigin biseyi diretmelerine izin verme

evi terk etme yoksa boşanma felan olursa evi terkettiğin için boşanma nedeni sana davayı o açar illa evde duramıyorum dersen o seni bıraksın annenin evine ve bıraktığına dair şahit (komşular vs görsün ) olmalı

Ona göstericem ben inadı
Tatlım hemen pes etme inan ki ilk zamanlar erkekler böyle çocuk gibi küstüğünde uzatabiliyorlar zamanla düzeliyor
Evlilik zor zanaattir hemen ev terk edilmez böyle yaparak evliliğinin dahada zora sokarsınız. Ailesiyle yaşamak istemiyorsanız bunu kararlı ama sakın bir şekilde anlatın ve isterse küs kalsın ama evini terk etme.Eninde sonunda

Bayanın ne olursa olsun evi terk etmesi mahkemede şuç böyle bir ülkede yaşıyoruz o gitsin umarım kimsenin gitmesine gerek kalmaz sorun çözülür. malesef nişanlimın ailesi yüzden bitti ilişki neden böyle etkilerler iki mutlu insanı ayırırlar yada sebep olurlar yazık ya günah

evi terk etmek gerçekten hukuki açıdan çok önemli bi durum. barışma ihtimaliniz yok mu üzüldüm açıkcası birbirini seven insanları acımasızca ayrın lanet insan çok maalesef

Evi terk et demiyorm ama kocanin bu durumu sana zorla kabul ettirmesine izin verme..seni sindirmelerine asla izin verme yeni evlisin nasil başlarsa öyle devam eder istemedigin biseyi diretmelerine izin verme
Malesef diretiliyor. Kabul gormezse binbir trip cekiyorum

Eninde sonunda konusacak ama tahammul edemiyorum ben yabancı gibi olmaya

Onun sadece kendi doğruları var. Kabul gormuyorsa yalnız yaşamaya başlanıyor

Aynen dedim gitmedi. Kararı hala ayni değişmiyor gitme konusunda.

Canım iki aylık evlisin bu evliliginle alakalı 6. Konu yazık günah değil mi, daha çok yenisiniz isteklerinde net ol kesinlikle taviz verme ilk bir sene tanıma dönemi mutsuz olacağın hiçbir şeyi kabul etme böyle çocuk gibi küsecekse neden evlenmiş daha iki ay önce yerleşmişsiniz herşeyiniz yeni eşyaya yazık, kaynana uzaktan çekilmiyor yakınken hiç çekilmez:)) hepsi için demiyorum tabiki.

Annesi ile konuş kadin kadına.
Ev üstüne ev olur mu de. Ben yeni evliyim evimde saten pijamamla gezip kocami gecelikle karşılamak istiyorum de.
sen varken kısıtlı olacak evliligim anlayış göster.
Sen istemezsen oğlun seni getirmez de. Konuşsun oğluyla.

Yanına derken aynı ev değilse büyütülecek bişi değil. Tabi uzak oturmak en iyisi ama boşanmaktansa bence deneyin..

Sen evden gidersen otomatikman suçlu olursun bırak o gitsin.

2 haftadır gerekmedikce konusmuyor benimle esim. Yumusamiyor. Psikolojim bozuldu. 2 aylık evliyim. Evden gitmek istiyorum bu gece. Konusmama sebebini merak edenler bikac onceki konuma bakabilirler. Ben artık yıldım

Konusmazsa konusmasin ses etme evini de sakın terk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…