Evim çok daginikti

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar bugün iş çıkışı bir arkadaşı akşam yemeğe davet ettim .Cok hazırlıklı değildim ama arkadasin başka işleri vardi eve yorgun geleceğini söyledi ben de yorulmasın diye bana gel beraber yeriz dedim. Eve gelince çok fenalarım ben sadece yemek hazırladım . Bir de çamaşır yıkadım. 2 defa yıkayınca çamaşır akışına sığmadı . Ben de yattığım odaya astim.
Sonra arkadaş beni aradı yanında biri daha gelse olur mu diye.ben de olur dedim.Baktim başka biri gelecek hemen odadaki çamaşırları aldım çamaşır askisinin üzerine attim.Camasir askısı da kullanmadiigm bir oda var orada .yani asılı çamaşırların üzerind e çamaşırları atmış oldum o telasla .Bir de alsiveris yapmsitim yerlestirmemem firsat olmadi .Hepsi çok dağınık görünüyordu yani.Kullanmadigim oda nasılsa deyip önemsemedim gidince toplarlar dedim
Kızlar geldi gelir gelmez benim arkadaş tuttu o kullanmadiigm odaya girdi telefonla konuşmak için . Çok moralim bozuldu kızlar. Arkdaşım olur öyle şeyler felan dedi ama çok utandim ben ya

Ev hali. Sen birisinin odasına dalar mısın? Ya da dalsan oda dağınık olsa insanlık hali mi dersin yoksa şuna bak mı dersin? Ben cevap vereyim 1. sini söylersin. O yüzden sallaaaaa

Yadogru söylüyorsunuz aslında ben çok taktim

bekar çalışan bayan evi tabi ki biraz dağınık olacak normal kafana takmaya değmez

Zamansız. Davetsiz. Çatkapı gelen misafir bir gün önce muhakkak haber vermesi lâzım bide bu çatkapı gelmiş e ınsanlık hali takma bence

Her bos oda oyle olur.. Cocuklarim olmadan benim bir odamda oyleydi.. Ah keske benim bir oyle odam olsada camasirlarimi orda kuruta bilsem.. Bosbosuna stres yapiyorsun.

Bosver takma ya ilk gelen insanda nasil rasgele bi odaya girer anlamam neresi musait bi sorardi insan

Yıllar önce üniversitedeki evde sıcak su akmazdi-banyo harici.
Biz de bulaşıkları biriktirir biriktirir haftada bir banyoya masa atar banyo sohbeniyle yikardik. Evet igrençiz ama kime ne ? Ketıl da yoktu boz böyle bulduk çözümünü.
Okulda bir kızla sozlestik beraber kadın doğuma gidecektik- hem o hem ben aynı sorunla. Birlikte randevu aldık... Ama kimliğimi unutmuşum. Benim eve geçtik beraber. Ben odama gidip üstümü değiştirip kimliğimi alana kadar kız girmiş mutfağa benim bulasiklarima girişmiş! Yetmemiş benim evimin süngerini 'pisti bu' deyip çöpe atmiş! O da yetmemiş bana 'ben pisliğe hiç gelemem,başak burcuyum, en temiz benim' diye kendini övdü durdu. Uyuz oldum kıza
Sana ne? Benim evim benim pasağim(en sevdiğim blogcunun sözü)
Aklıma bu geldi, boşverin ... Begenmese pis bulsa ne olacak ki?
Sanki kaynananiz. Eminim onun evinin daha dağınık olduğu günler de olmustur
Senin evin senin pasağin, dert etme

Adi üstünde kullanmadigin oda. Daginik olur bu normal. Tabi kendini iyi hissetmedin ama
Sende calisan bir bayandin toplayamamis olabilirsin yani

Kızlar yorumları okuyunca biraz rahatladım. Ya çok kotu hissetmiştim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…