Evimize kadin getirmis

Sana yorum yazmistim ben.. cok mu seviyordun asiktin kocana? O yuzden mi , affettin her seferinde? Benimkisi merak

Belli ki yemiş içmiş her haltı yemiş vakit geçirmişler böyle konuları okudukça pskolejim bozuldu iyice eşimin en ufak hareketinden kıl kapar oldum erkekten nefret eder oldum

Kızlar siz çatlaksınız bazı yorumlara kahkaha attım.Mune Müdür gelmeden biraz daha yazın valla güldürdünüz beni hem de ne biçim sıkıntılıydım.

aynen ben de canım sıkılınca mutsuz olunca yorumları okuyorum
hem ufkum açılıyor hem de rahatlıyorum eğleniyorum

Bunu bende dusundum.. yeni esya almiyormusta sffetme karsiligi mi istemis.. tuhaf
Öyle deme yaa. Elini attığı herşey de kıl. İğrenç bir durum. Ben de olsam bütün eşyaları çöpe atardım. Tek farkla herif de eşyalarla birlikte.

Benim hiç somut delilim yoktu ve affettim, inanmayı seçtim. Ancak o şüphe hep içinde kalıyor insanın.

Sana dokunduğunda ona da mı böyle dokundu diyorsun.

Bazen bitirme zamanını ertelemek acıları daha da büyütmek ve derinleştirmek gibi bir şey.

İlk fırsatta yeniden deneyecektir emin olun...

Gelmiş geçmiş olsun.

Sana yorum yazmistim ben.. cok mu seviyordun asiktin kocana? O yuzden mi , affettin her seferinde? Benimkisi merak

İlk boşanmalarımda öyle çok seviyordum. Çünkü ilk erkek arkadaşımdı.Elimi ilk tutan.Beni ilk öpen.. İlk ve son diyelim hatta. Sonrası nasıl ifade etsem hani bataklığa girersin battıkça batar çıkamazssın ya.. Öyle bir durum benimkisi. Sonra iş sevgiden çıktı. Çevre elalemden utanma filan... Bu kadar mücadeleye yazık ha gayret dedik. Sonra bu kadar mal mülk birlikte yaptık dedim.Çocuklarımın rızkını başka kadınlaa mı yedireyim dedim. ( Çünkü her boşanmamda hiçbir mal talebi etmeden sinirle aniden boşanmıştım. Malları alıyorduk.Ödüyorduk.Boşanıyordum. Tekrar evlenirken nikahtan önce evi alıp bi kaç ay sonra nikah kıyoyorduk. Adam çok uyanık.Ben salak bir daha ömür boyu ayrılmayacağım diye düşündüğüm için çok hesap kitap yapmamıştım. Yani en son sebep maddiyattan mal paylaşımından faydalanamıyacağım için boşamamıştım. Ama can dayanıyor artık. Nihayet evden gönderdim şimdilik. MAl da mülk de umrumda değil. Ama mahkemede sonuna kadar mücadele edeceğim.. İşte keşke ilk aldatmasanda eve o kadın getirmesinde boşamıştım... Geri dönmeseydim ama keşkeler yok.Önümüze bakacağız artık.

Cunku dolaptaki album ustune kadar nasil zipladi bu saclar? Sadece yatakta salondaysa isleri yerde yatakta koltukta olurda dolabin ustune nasil gidiyo
Ben de şaşırmıştım çünkü koltuk hali yatak tamam da tavanin alti yagdanligin alti dolabin üstü ne alaka diyip sasirinca ay buna mi sasiriyorsunuz diyorlar. Cok garip demekki normal bu seyler

Burdaki konuları okudukça her şeyden şüphe eder oluyor insan. Aklıma gelmeyecek durumlardan bile anlam çıkartmaya çalışma becerisini kk sayesinde öğrendim Hem iyi hem kötü bu durum. Tecrübelerden çok şey öğreniyor insan.
Sizin için üzüldüm konu sahibi. Affetmişsiniz ama bu böyle nereye kadar gider bilemiyorum. Sanırım unuttum sanıp unutamayacaksınız.

tavanın altından saç mı çıkıyor??
bu ne biçim saçmış böyle..
hiç inanamadım

Allah bir daha yasatmasin

Bosandin mi peki?

Evlilikler sadakat üzerine kurulur. Ve o güven gitti mi bir daha geri kazanması çok zor. Eve birazcık geç gelse yine nereye gitti diyeceksin. Veya ailenin yanına gitsen yine evde napiyor diye düşüneceksin. Senin evinde senin yatağında yapmış olduğu şeyler aklına gelecek.
Şartlarını bilmiyorum boşanmak için uygun mu? Kararını kendin ver evliliginiz eskisi gibi olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…