Evimize kadin getirmis

Dgr soyluyorsunuz. Kaybetmekten korktuğu şey ben değilim zaten kızı

Kızlar az önce cute mom arkadaşta yazmış zaten.
Kadın evde konu sahibesi gittigi günden beridir yaşamış bir süre.
Yani tek günlük mesele değil.
O evde yemekte yaptı belki banyosunu da kullandı.
Düşününce şimdi böyle mantıklı.
Pişman olan bir eş yok ortada, yakalandıgı için pişman olan bir adam var.
Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

daha önce böyle bir şey yaşandı mı ? Adam gayet emin kendinden benm hatun nasılsa boşanmaz benden rahatlığı var..

Nasıl tanışmışlar?
Ve kadın bilerek yapmış saçları her yere yaymış öğrenmen için
Maşallah ne saç varmış dağıt dağıt bitmemiş
Benimde ilk aklıma gelen o bencede kadın öğrenmen için sana işaretler bırakmış belkide eşininde haberi var seni uyandirmaya çalışmışlar gibi ama günah almim birde sanırım kadın günü birlik gelmemiş günlerce kalmış bu saç teli bir günlük iş değil inş yaniliyorumdur

Zaten yardimlik bi durumun yok..
Konu niye acilir? Ben esimden kurtulamiyorum nabicam?
Esim beni aldatiyor galiba emin degilim nasil emin olurum?
Esim tehdit ediyor zor durumdayim?
Yani siz eve kadin atmis ben affettim?
Ne diyelim biz mutluluklarmi?
Esinde itiraf etmis..
Helal olsun sanami?
Sen cok yaşami?
Kararini vermişsin krizi yönetebilmişsin oldukca da sakinsin.
Kabullenmişsin.. bizde mutluluklar mi dileyelim hanfendi?
Yani bu konuyu aćma sebebnizi dahi anlamadim.. destegimize ihtiyaciniz yokki..
Yani konu anormal bi konu.. bizim sosyal normlarimimizla oynayip herkes boylemi yapsin diyorsunuz kendinize nasil bi destek beklediniz vallahi anlamadim.

ama doktor adam dank diye eve kadın getirdim demiş.
kadın birşey sormadan.
aynı adam 1 günlüktü demiş..
bende evimde yaşıyorum tava altından saçım çıkmıyor.

sıddet veya ıhanet benım evlılık hayatımda affedebılecegım bırsey degıl .
sızın gıbı sineye cekebılenler hatta 3 kere aynı kocadan bu sebeple bosanıp tekrar tekrar evlenenler bıle var.

bıle bıle devam etmeyı kabul etmıssınız sıkayet etmeye hakkınız kalmadı ıhanetı tekrarladıgında da bırsey deme hakkınız olmuyor cunku kabul eden hep edebılır .

mutluluklar dılerım.

hah yıne kadın suclu yanı
kadın oysa kocanız ne acaba ?

Dgr soyluyorsunuz. Kaybetmekten korktuğu şey ben değilim zaten kızı
İşte bende onu diyorum siz böyle yaparak kendi kızınızın velayetinide riske atıyorsunız. Zira boşanmayıp aynı evde yaşayıp, ama eşinize karşı eşlik görevlerinizi yerine getirmezseniz, siz suçlu duruma düşeceksiniz. Yani hiçbir mahkeme size aman affetmişsin ama aldatma ağır bir bir durum eşine çektirmekte haklısın demez. Affettiysen ona göre davranacaksın.

Aynı şeyi ben yapsam ne hissederdin diye sorduğunuzda ne cevap verdi eşiniz?
GERİ vites yaptı öyle bişey demek istemedim diye fakat yuzyuze geldiğimizde " eğer sen böyle birşey yapsaydın seni ya affederdim ya öldürürdüm " Diyor o ne demekse. Ya buradaki yorumları okuyunca sarıldığıma pişman oldum. Ne kadar sakin gozukursem gözükeyim internet ortamı sonucta tepkilefimi goremezsiniz. Bu olaylar 5'6 gün içerisinde oluyor ilk gün buluyorum ikinci gün itiraf üçüncü gün babası da geliyor eve dördüncü gün ben anneme gidiyorum beşinci yani dünden once de çocuğum durmadığı için geri donuyorum dunde beraber hastahaneye gidiyoruz hepsi bu. Yani bende her kadim gibi ağlıyorum, üzülüyorum, kızıyorum, bağırıyorum, sert tepkiler veriyorum arkadaşlar robot değiliz en nihayetinde.

Alıntı
Çalıştırdım ama süpürgemin ucu donmedi şöyle çevirip bi baktım sapsarı daha doğrusu platin gibi saç. Ama baya var

Ta ki yatak odamda eşimin giysilerinin üzerinde, evlilik albümünün üzerinde, yerde, yatakta görene kadar

Sabah oldu o ise gidicekti bende yataktaki giysileri katlayayim dedim ve saç geldikçe elimle göstere göstere yere attım

Ama inanmazsınız saçlar hala heryerden çıkıyor. Siviyagimin altından, tavamin altından, çocuğumun elinden, duş alıyorum kendi elimden..
Alıntıdır.

Saçlar avize hariç her yerde. Avizeye bakmadı belki de. Olabilir mi bu kadar saç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…