Evimize kadin getirmis

Ona da söyledim bi kaç şey merak etmeyin :)
Oy yok hakikaten çok sakinsin canım ya.
Kız insanda biraz yerle yeksanlık bir durum olur.
Ne bileyim içi kan ağlar. Kolay mesele de degil ki.
Sanki komşu Ayşe abla aldatılmışta sen de bize gelip anlatıyormuşsun gibi.
Hem arkadan sarılmak ne ya ?
Yoksa kocan direkt pişman olup it gibi özür dilemedigi ve hemen boşanmaya razı oldugu için mi bu şekilde savsakladın ?
Ne yani ?
Kahrolsun ya !
Bitsin, ölsün.
İt gibi sürünsün.
Niye sarılıyorsunuz ?
Sebeb ?
Adam da atlatıcaz diyor ?
Ulan neyi atlatıyorsun diyemedin mi ?
Aferin kocama der gibi bir sırtını sıvazlamadıgın kalmış.

Atlaticaz unutturucam diye kendisi söylüyor bu durum tabiki atlatilmaz ama devam etmek istiyorsak içinden geçmemiz gerekir ki bende şuan geçmeye cesaret edemiyorum

Sordum herseyiyle öğrendim. Kişi başına gelmeden bilemezmis ya o hesap küçük bi çocuğum olduğu için düşündüm bu kadar

Bu kadar gurursuzlukta ne bileyim....
Yeni koltuk alacaksanız yatağı da değiştirsin madem. Mideniz daha rahat alır .
Gurursuzlugum çocuğumu düşündüğümden. Ben anne baba ayrı büyüdüm ve başımda babam olmadığı için çok aykırı yaşadım k sağlıklı yetişemedim.

niye hiç tanımadığın kadınla sevişmeyi kaldırabiliyorsun deseydin

Bu kadar çok saç özellikle tarakta filan bırakıldıysa bilerek yapılmış gibi geldi bana. Açıkçası durum şu gibi duruyor:
Sizin adam sanki o kadınla olmak istiyor ama size direk söyleyemiyor, sizin bulmanız için bunları ikisi birlikte planlıyor saçlarını bırakıyorlar, sizin şüphenizle birlikte adam direk itiraf ediyor. Siz boşanıyorsunuz onlar beraber mutlu oluyorlar.
Planları buymuş gibi geldi bana.

İyi misiniz? Yoksa hala şokta mısınız? Boşanıp boşanmamak için bir de izin mi alacaksınız? Affettiniz madem yine yapar eşiniz bunu da unutmayın...
Yok yani gidebilirsin dondurmek için ugrasmicsm diyor

Sordum herseyiyle öğrendim. Kişi başına gelmeden bilemezmis ya o hesap küçük bi çocuğum olduğu için düşündüm bu kadar
Siz bilirsiniz.
Bosanirsaniz yada bosanmaz bu hayati devam ettirmek isterseniz biz yaninizda olmayacagiz.
Herkesin kendi hayati kendi karari
Ben sadece esiniz sizin bosanmayacaginizi biliyordu , diyorum.
Yani olay da bir sakinlik bir rahatlik var insani geren.

kınamıyorum asla ama mide bulandırıcı bir durum .. affedemezdim ben ona her baktığımda tiksinirdim kızına sarılmaya bile hakkı yok..cinselliğiniz yoksa kızına yuvanıza saygısı damı yok .. Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…