- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Hah şimdi oldu.Kadın bır sure evde yasamıs kızlar, nesını anlamıyorsunuz
Cok teşekkür ederim sarildim ama hala net bi düşüncem yok. Mesela dün gece kızımla uyurken kızımı öptü beni de opucekti kafamı çevirdim sarildim diye hemen gevseyemezHakkınızda hayırlısı olsun, olgunluk göstermişsiniz. Ben şahsen atamazdım içimden iki de bi ağzımdan çıkardı. Aklıma gelirdi. Bu yüzden boşanırdım. Umarım tekrar yaşamazsınız. Ayrıca aldığınız kararlar güzel eşya değişimi, ev değişimi. Vardır bi hayır hepsinde. Bundan sonrası güzel olsun
İyi de affetmişsin zaten.Cok teşekkür ederim sarildim ama hala net bi düşüncem yok. Mesela dün gece kızımla uyurken kızımı öptü beni de opucekti kafamı çevirdim sarildim diye hemen gevseyemez
Hastalık konusu da var aynen. Beter olsunlar ya yani bana uzattığı bi nesneyi alırken bile midem bulanıyor. İnternetten değil bu arada molada sigara içerken çakmak için yanına gelmiş hanım kızımız ve parasiz olduğunu söylemiş çıkışta kahve daveti yapmış bi yerde
afhajdghdjhf.
Ya kusura bakma ama gülüm gerçekten inandırıcı durmuyor ya.
Ne bileyim hiç anlamadım bacak bacak üstüne atıyorum dün ve bi bakıyorum aradan kadının saçı gözüküyo baldırımda yapışmış. Şansa da dün makine çalıştırdım baktım ucunda hala var. Makasi aldım verdim eline al dedim şunu temizle. Temizledi etti makine bozuldu bi or.... yuzunden
BelkideMobilyaları, evi komple değiştiriyorsunuz içiniz almıyor ama adamı alıyorsunuz. Sizce de tuhaf değil mi? Yattıkları yataktan tiksinip adamı tutmak.
Bu durumu hazmetmek kolay değil. Yapabileceğinizi sanmam.
Bilmiyorum aklım çok karışık sağlıklı tepkiler veremiyorum belkideTüm yorumları okuyarak geldim. Konuyu okuduğumda inanmadım açıkcası
Bu yorumunuzu okuduktan sonra inancımı daha çok yitirdim. Üyelerden biri yazdımsırtını sıvazlasaydın falan diye siz ona arkadan sarılarak o gücü vermişsiniz zaten çok iyi bişey yapmış gibi..Şayet ki olay gerçekten yaşanmışsa bu iğrençlikleri mideniz kaldırmasın bir zahmet,kızınızın iyiliği için yapacaksanız birşeyler oda bu pislikten boşanın. Maddi imkanınız varsa boşanın,yoksa da birikim yapın. Aileniz arkanızdaysa da yere batsın başına çalsın eski eşyalarını da yeni eşyalarıda pislik haystz şe.......
Hepsini geçtim eşinin umursamazlığı kabul edilir gibi değil.Hadi hata yaptı diyelim senin gördüğün saçları görmedi mi sanki?İnsan temizlemeye çalışır birde o kadının pisliğini senin temizlemene nasıl izin veriyor?Bence resmen senin gözüne sokmaya çalışmış o saçlarıEşimin taraginı da kullanmış alın bakın. Konu gerçek bunun gibi çok foto cektm
Kendi saçınızı çekermisiniz şimdi buraya yükyeyin
eşim 1 günlük birşey dediğinde
Kadın bır sure evde yasamıs kızlar, nesını anlamıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?