Evimize kadin getirmis

Ben olsaydım afetmezdim demiyecem çünkü hayat o kdr esrarengiz ki bunu yapma dersin 1 hafta geçer yaparsın biz kadınlar erkekler gibi değiliz ince düşünüp hemende affediyoruz bir evliliğin yıkılması kolay birsey dgl hele ki ortada bir evlat varsa birak kocayı eve gelıyor gelmıyorum hayat senin için çocuğundan ibaret olsun zatn bu durumdan snra eskısı gıbı olamasınız ama çoğunuzuna iyi bir anne baba olabilirsiniz bu sizin göreviniz

GERİ vites yaptı öyle bişey demek istemedim diye fakat yuzyuze geldiğimizde " eğer sen böyle birşey yapsaydın seni ya affederdim ya öldürürdüm "
Düzeltirdik ne var sanki madem bu kadar kolaysa deseydiniz
eşiniz zerre pişman filan değil ve babası ağlamış annesi dövünmüş filan bırakın lütfen
azıcık empati yapmaya çalışın ki muhtemelen eşiniz yine yapacak çünkü üzülmüyor bile sadece
düzeni bozulmasın derdinde

Ya oluyor işte şuan evin içinde bir iki tur atsam yine çıkarır bulurum size.

Hanım efendi günlerde yanlışlık var ama.
Siz 02/09/2019 tarihinde çekmişsiniz fotoları.
5-6 gün önce diyorsunuz ama foto tarihleri eylül'ün 2'si.
Bugün ayın 5'i.
4 gün tamam da 5-6 gün olmuyor.

Bu saatten sonra hicbisey eskisi gibi olmicak zaten çocuğuyla biraz vakit geçirsin babalık yapsın eline telefonu alıp dizi izlemesin oyun oynamasın artık çocuğu kendisine bırakıp uzaklaşıyorum

Hanım efendi günlerde yanlışlık var ama.
Siz 02/09/2019 tarihinde çekmişsiniz fotoları.
Sıralama böyle günleri karıştırıyor olabilirim kusura bakmayın o tarağı çektiğim gün anneme gidiyodum evden çıkmadan önce eşime atmıştım

Affetmişsiniz madem niye üye olup bunları yazdınız. Eşinizle demiyorum yeni eşyalarınızla mutluluklar dilerim

Sıralama böyle günleri karıştırıyor olabilirim kusura bakmayın o tarağı çektiğim gün anneme gidiyodum evden çıkmadan önce eşime atmıştım
Tamam işte ayın 2'sinde çekmişsiniz.
Siz eşinizin taragındaki saçları farkedip çektiginizde eşiniz o tarakla hiç saç taramıyor mu, görmüyor mu yaw kılları ?
Nasıl temizlemeden ortaya bırakır..

Affetmişsiniz madem niye üye olup bunları yazdınız. Eşinizle demiyorum yeni eşyalarınızla mutluluklar dilerim
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun

Kadın belli ki saçları bilerek bırakmış ve kadın tek gecelik eskort falan değil bunun uzun süreli ılişkisi olabilir. Daha önce şüphelendiğin bişey olmuşmuydu? Bir süre uzak kalıp kafanı dinleseydin keşke en azından hazmedene kadar... çünkü nekadar affettim de desen en ufak bişeyde tepkilerin çok sert olur. Kolay bikaç günde sindirebilecek bir durum değil. Rabbim yardımcın olsun.

Aynen öğrendikten sonra da kullandı bunu. Eşim çok dalgın biridir ve titiz değildir ne makine ne tarak dikkat ettiğini sanmam

benim niye canım sıkkın olsun ki yeni eşyaları değiştirmek sartıyla adamı affeden sizsiniz sizin olması lazım. Yol göstermişsiniz sağolun yemi üyeye göre fazla bilgilisiniz ayrıca tebrik ederim

Hicbisey olmadı evden işe işten eve gelirdi saati saatine. Parasal konuda da kötü ben uzun vadeli olacağını sanmıyorum baştan öyle düşündüm ama hangi sevgili hem parasizliga hem başka kadının herseyi nin olduğu bi eve girmeyi kabul eder ki

Aldatmayi Affetmem zaten, ama burda en kilit nokta benim için: Aldatmayi bile size yüklemiş. İlişkisini düzeltmek yerine eve kadın getirmeyi seçmiş. Bence bu evlilik uzatmalı oynur evlilik terapisi görmeyince. Esiniz suçlu olduğunu kabul etmemis bile.

benim niye canım sıkkın olsun ki yeni eşyaları değiştirmek sartıyla adamı affeden sizsiniz sizin olması lazım. Yol göstermişsiniz sağolun yemi üyeye göre fazla bilgilisiniz ayrıca tebrik ederim
Komik değilsiniz nedenini sordunuz soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…