- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.503
- 148
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bişey olmaz ogunde az yıyın .Merhaba kızlar eşimin arkadaşının evine gittik, eşi bizi gayet güzel karşıladı
fakat
Yemekleri tabağımiza o kadar az koydu ki resmen kedi yese doymaz desem yeridir sizce bilinçlimi yaptı evine ilk kez gelen misafire neden böyle az yemek konur ki abartmiyorum
İki kaşık pilav, 2 kaşık sulu yemek gibi..
Yok canım olmazsin,Tahmin ettim valla ondan sordum. Ben bu kadar yesem 118 kilo olurdum kesin
Paketli gıda tüketmiyoruz biz de. Atıştırmalıklar da sağlıklı. Ama yine de o kadar yersem kilo alırım benceYok canım olmazsin,
Bunu yiyorum ama Aburcubur nerdeyse sıfır, kola ayda bir iki bardak, yürüyüş yapıyorum zaten..
Hersey Aburcubur ve hazır yiyecekte bitiyor. Onlari yemeyince vücut normal yediğini kolay sindiriyor.
Ama ahahah ne desin kiEşim de aç kaldı çıkışta ekmek arası aldık ve durum yaptık gittigimiz yeri
bugün durumumu görmüş ama cevap yazmadı
Pardon çok yiyince hastanelik olan senmiydin. Yok sen yeme birsey falan olur sonra açıklayamayiz aileneHa bi de ekmekle yiyim 2 tabak mantiyi sonra acilde diltazem servisi tatli olarak
Halk ekmek bile şokta şuan, kendisinden bu kadar bahsedildiği için.Halk ekmekle yesen 2tabak garanti bence.
Acayip güzel oluyor tadı, denemelisiniz. En azından 1dilimle
Bi yanlışlık mı var, bence deneyin almazsınızPaketli gıda tüketmiyoruz biz de. Atıştırmalıklar da sağlıklı. Ama yine de o kadar yersem kilo alırım bence
Off devamı yok deyince tramvam geldi aklıma.Ay benimde 2 tane akrabam var. Gündüz oturmaya gideriz mesela kısırdır patates salatasıdır tam kişiye göre ayarlı. İstesen yok yani. Bir de güzel yaparlar yani ama devamı yok
Evet bendim o, manti üstüne baklavadan hakkin rahmetine intikal ediyodumPardon çok yiyince hastanelik olan senmiydin. Yok sen yeme birsey falan olur sonra açıklayamayiz ailene
Yani şimdi bazal metabolizma hızı denen şey koca bir yalan mı?1500 kalori midesine düşkün olmayan bir insan için çok fazla bence. Ben diyet yaparken 500 kaloriyle günü geçirebilirim aslında gayet tok hissederek. Çorba falan idare ediliyor, bir ara kalori sayımı yapıyordum oradan biraz biliyorum.
Mesela sabah elma yiyerek akşam çorba içerek normal şartlarda doyabilen bir insanım ama yemek yemeyi sevdiğim için şişmanım maalesefZayıf insanların çoğu da 1500 kalori almıyordur diye düşünüyorum gün içerisinde.
KudrA eğer özel değilse, kilo almaktan korktuğun için mi bu kadar sağlıklı besleniyorsun yoksa sağlıksız şeyleri sevmiyor musun? Sağlıksız şeyleri sevmeyen insanlar sanki gerçek dünyada yokmuş, hayal ürünülermiş gibi geliyor bana hepPaketli gıda tüketmiyoruz biz de. Atıştırmalıklar da sağlıklı. Ama yine de o kadar yersem kilo alırım bence
Deneyemiyorum doğuştan tüp mideliyim ben.Bi yanlışlık mı var, bence deneyin almazsınız
Gerçek mi yoksa mecazen miDeneyemiyorum doğuştan tüp mideliyim ben.Çok uğraştım porsiyon çoğaltmak için olmuyor.
Yok kilo almakla derdim yok. Hatta zaman zaman almak istiyorum. Sağlıksız bazı şeyleri seviyorum ama sağlıksız oldukları için tüketmiyorum. Kilo değil sağlık yani önemli olan. Paketli gıdaların hepsi kalp damar hastalıklarından kansere kadar bir çok hastalığın sebebi. Neden kendimizi hasta edelim ki?KudrA eğer özel değilse, kilo almaktan korktuğun için mi bu kadar sağlıklı besleniyorsun yoksa sağlıksız şeyleri sevmiyor musun? Sağlıksız şeyleri sevmeyen insanlar sanki gerçek dünyada yokmuş, hayal ürünülermiş gibi geliyor bana hep
Ayyy ne kötü olmuş kızOff devamı yok deyince tramvam geldi aklıma.
Ben daha çok küçükken (6-7 yaşlar) üst komşu gözleme getirmişti. Evde annem +4 çocuk 5 kişiyiz. Ama sadece 1 gözleme. Ama tadı nasıl güzel, şimdi bile aklıma geldi tadı
Neyse, biz tabi parmaklarımızı yedik, uyanık annem ve ablalarım en küçük benim diye saflığımdan faydalanarak beni komşuya yolladı bir tane daha iste diye, ben de utana sıkıla gittim istedim.
Komşu bana dedi ki kusura bakma daha yok. Hayatımda daha çok utandığımı hatırlamıyorum bu da böyle bir anımdı
MecazenGerçek mi yoksa mecazen mi
Ay hiç vermeseymis tek kişiye bile en az 2 adet gönderilir.Ayyy ne kötü olmuş kız
Ay ne güzel, doğuştan torpilliMecazenallah öyle yaratmış
Hani mide ameliyatı olanların porsiyonları var ya azıcık, benim porsiyonlar kendimi bildim bileli öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?