Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bişey olmaz ogunde az yıyın .

Tahmin ettim valla ondan sordum. Ben bu kadar yesem 118 kilo olurdum kesin
Yok canım olmazsin,
Bunu yiyorum ama Aburcubur nerdeyse sıfır, kola ayda bir iki bardak, yürüyüş yapıyorum zaten..
Hersey Aburcubur ve hazır yiyecekte bitiyor. Onlari yemeyince vücut normal yediğini kolay sindiriyor.

Yok canım olmazsin,
Bunu yiyorum ama Aburcubur nerdeyse sıfır, kola ayda bir iki bardak, yürüyüş yapıyorum zaten..
Hersey Aburcubur ve hazır yiyecekte bitiyor. Onlari yemeyince vücut normal yediğini kolay sindiriyor.
Paketli gıda tüketmiyoruz biz de. Atıştırmalıklar da sağlıklı. Ama yine de o kadar yersem kilo alırım bence

Ay benimde 2 tane akrabam var. Gündüz oturmaya gideriz mesela kısırdır patates salatasıdır tam kişiye göre ayarlı. İstesen yok yani. Bir de güzel yaparlar yani ama devamı yok
Off devamı yok deyince tramvam geldi aklıma.

Ben daha çok küçükken (6-7 yaşlar) üst komşu gözleme getirmişti. Evde annem +4 çocuk 5 kişiyiz. Ama sadece 1 gözleme. Ama tadı nasıl güzel, şimdi bile aklıma geldi tadı

Neyse, biz tabi parmaklarımızı yedik, uyanık annem ve ablalarım en küçük benim diye saflığımdan faydalanarak beni komşuya yolladı bir tane daha iste diye, ben de utana sıkıla gittim istedim.
Komşu bana dedi ki kusura bakma daha yok. Hayatımda daha çok utandığımı hatırlamıyorum bu da böyle bir anımdı

Yani şimdi bazal metabolizma hızı denen şey koca bir yalan mı?

Paketli gıda tüketmiyoruz biz de. Atıştırmalıklar da sağlıklı. Ama yine de o kadar yersem kilo alırım bence
KudrA eğer özel değilse, kilo almaktan korktuğun için mi bu kadar sağlıklı besleniyorsun yoksa sağlıksız şeyleri sevmiyor musun? Sağlıksız şeyleri sevmeyen insanlar sanki gerçek dünyada yokmuş, hayal ürünülermiş gibi geliyor bana hep

Yok kilo almakla derdim yok. Hatta zaman zaman almak istiyorum. Sağlıksız bazı şeyleri seviyorum ama sağlıksız oldukları için tüketmiyorum. Kilo değil sağlık yani önemli olan. Paketli gıdaların hepsi kalp damar hastalıklarından kansere kadar bir çok hastalığın sebebi. Neden kendimizi hasta edelim ki?

Ayyy ne kötü olmuş kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…