- 18 Nisan 2021
- 14.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.498
- 548
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bayılırım, mantının üstüne de kekik dökeceksin , yiyeceksinMantıyla ekmek mi yiyosun sennnn damakdaslarımı görmek ne güzel
Bizim yurtta bile 4 yemek kaşığından fazla koyuyorlarYazmıştım, diyetteyken 4kasik pilav yazmış. Doymam mümkün değil. Normalde yemek yanında 1porsiyon ki oda yaklaşık 8-10yemek kaşığı pilav yiyen insanım.
Ayıp denen birsey varsa o da budur
Kolum gibi ahahaEvet var oyle pastayi milim hesabiyla kesip bi dilimi 20 kisiye pay edenler, ben de denk geldim, hediye pasta alip gitmisim, tabagimda pasta var, tabagin desenini goruyorum altta, ne mana iceriyo bubunlar kalan pastayi coluk cocuk, her dilimi kolum gibi kesip gomucekler bu aksam heralde diye dusunmustum ben
Bende yerim olsa da yesekMantıyla ekmek mi yiyosun sennnn damakdaslarımı görmek ne güzel
Ay dayanamıyorum soracam, kaç kilosun bacım?Bayılırım, mantının üstüne de kekik dökeceksin , yiyeceksin
Ekmeksiz yersem 3porsiyon, ekmekle 2 porsiyon. Biraz da gözüm aç tabi
Mantiyi ekmekle 2 porsiyon mu yiyosunBayılırım, mantının üstüne de kekik dökeceksin , yiyeceksin
Bunları karsımda bana bakan mantı pilav ve köfteyle okuyorumBayılırım, mantının üstüne de kekik dökeceksin , yiyeceksin
Herkesin porsiyonu kendineBizim yurtta bile 4 yemek kaşığından fazla koyuyorlarÜstelik çok dikkatliler, utanmasalar pirinç tanelerini sayarak koyarlar fazladan bir şey verilmesin diye.
Yemekhanedeki abla biz yemekleri bir porsiyon olarak ayarlıyoruz diyor ama mesela benim bir porsiyonum tabağın küçük bir dağ haline gelmesiNereden baksan 6 kaşık vardır bizim yemekler de Herkesin kaşığı ve porsiyonu farklı onu anladım bu konudan
Tam da bugün ekmekle mantı yedimBende yerim olsa da yesek
Ekmekle 4 porsiyonu gördüm en son bu 2 ne kiMantiyi ekmekle 2 porsiyon mu yiyosun
TabikiMantiyi ekmekle 2 porsiyon mu yiyosun
Yok makarnayı yemem benTam da bugün ekmekle mantı yedimben makarnayı da ekmekle yerim
Ama ama ama olmaz ki. Belli bir kalorinin altı riskli diye biliyorum. Mesela benim 1450 diyelim. Bu, bedenimin çalışması için harcadığı kalori miktarı. Sıfır hareketle. Bunun altında kalori alırsam bir süre sonra beyin bazı organlara der ki kardeşim enerjiyi kısın kıtlık var idareli kullanacaz, ışıkları da kapatın. Ben öyle biliyorum. Boğazıma da düşkünüm.Bahsedilen miktardan daha az yiyorum, yaşamsal faaliyetlerim sürüyor 35 yıldır
Misafire öyle koymuyorum ama vurmayın. Normal insan yemeği koyuyorum
45 kiloyum, isteyince kılo alamıyorum. Zorlasam kabız oluyorum sonra daha çok kilo veriyorumAy dayanamıyorum soracam, kaç kilosun bacım?
Utanmasam ekmek arası pilav yicem öyle bir midesisizim benYok makarnayı yemem ben
Ölmem yakındır o zaman benimAma ama ama olmaz ki. Belli bir kalorinin altı riskli diye biliyorum. Mesela benim 1450 diyelim. Bu, bedenimin çalışması için harcadığı kalori miktarı. Sıfır hareketle. Bunun altında kalori alırsam bir süre sonra beyin bazı organlara der ki kardeşim enerjiyi kısın kıtlık var idareli kullanacaz, ışıkları da kapatın. Ben öyle biliyorum. Boğazıma da düşünüm.
Yapmadık çünküm 50 kg değilizTabiki
Gerçekten çok severim. Halk ekmek +mantı yapmadınız mı hiç
Olm 3 tabak mantiyi yiyip nasi.45 kilosun ya, 3 tabak manti yiyemem ben kesin bilgi, 2 yi de yiyemem o da kesin bilgi.45 kiloyum, isteyince kılo alamıyorum. Zorlasam kabız oluyorum sonra daha çok kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?