- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kilo vermek isteyen varsa tlc ağır yaşamlar izlemeli. Dr. Now idolüm
Yani 5 kişiye 1 adet nedirAy hiç vermeseymis tek kişiye bile en az 2 adet gönderilir.
Hadi kalabalık diye kişi başı sayı olsun
Sen bi de anneme sor. Hala söyleniyor kadın yemiyorum diye. Utanmasa ağzıma tıkacakAy ne güzel, doğuştan torpilli
AhahahahyBen 2 kaşık pilavı pişmiş mi diye bakarken yiyorum ayol. Misafire 2 kaşık pilav mı konur
Ben 2 kaşık pilavı pişmiş mi diye bakarken yiyorum ayol. Misafire 2 kaşık pilav mı konur
Ben hiçbir şeyin uzmanı değilim valla, tamamen kendi görüşümden yola çıkarak söyledim. Dediğim gibi bir ara kalori hesaplama işine takmıştım, olayın abur cuburda bittiğini fark etmiştim o sırada da.Yani şimdi bazal metabolizma hızı denen şey koca bir yalan mı?
Böyle okuyunca çok mantıklı geliyor tabi ama bir baklava, kadayıf dolması efendime söyleyeyim çikolatalı herhangi bir tatlı ile karşı karşıya gelince mantık beni terk ediyorYok kilo almakla derdim yok. Hatta zaman zaman almak istiyorum. Sağlıksız bazı şeyleri seviyorum ama sağlıksız oldukları için tüketmiyorum. Kilo değil sağlık yani önemli olan. Paketli gıdaların hepsi kalp damar hastalıklarından kansere kadar bir çok hastalığın sebebi. Neden kendimizi hasta edelim ki?
O zaman bazal metabolizma hızına bir bak istersen çünkü günlük 500 kalorinin çok sağlıksız olduğu ortaya çıkıyor ona göre. Tamam her insanın bazal metabolizma hızı farklı ama genel olarak 1000in altına dusulmemesi gerektiği söyleniyor.Ben hiçbir şeyin uzmanı değilim valla, tamamen kendi görüşümden yola çıkarak söyledim. Dediğim gibi bir ara kalori hesaplama işine takmıştım, olayın abur cuburda bittiğini fark etmiştim o sırada da.
Sağlıklı beslenirsen 1500 kalori fazla geliyor, ıvır zıvır yersen de az. Yani bana göre 1500 kaloriyle gün içerisinde çok rahat doyulabilir sadece gözünü doyuramazsın. Gerçekten zayıf insanların istisnalar haricinde 1500 kaloriyi geçtiğini düşünmüyorum ya ben. Mesela benim de bir tane tam ekmek tost yiyen çok zayıf bir arkadaşım var ama aynı kız bazen de yemek yemeyi unutup 2 gün aç geziyor. Birkaç kişi daha var böyle çevremde örnek verebileceğim. Tamamen gözlem sonucu yani, bilimsel hiçbir fikrim yok
Bu tatlilarin hicbirini yiyemem ben mesela, serbetli ve cikolotali tatlidan icim bayiliyo, agzim burnum yapisiyo, girtlagim yaniyo benim, sütlülerin hastasiyim ama bir magnolia, bir san sebastian, bir krem karamelBöyle okuyunca çok mantıklı geliyor tabi ama bir baklava, kadayıf dolması efendime söyleyeyim çikolatalı herhangi bir tatlı ile karşı karşıya gelince mantık beni terk ediyorkendi çözümüm porsiyonu küçük tutmaya çalışmak.
Ahaha onları yiyorum ara sıra ya. Baklava kırmızı çizgimizdir.Böyle okuyunca çok mantıklı geliyor tabi ama bir baklava, kadayıf dolması efendime söyleyeyim çikolatalı herhangi bir tatlı ile karşı karşıya gelince mantık beni terk ediyorkendi çözümüm porsiyonu küçük tutmaya çalışmak.
Büyük ihtimalle alışkanlıkları öyledir. Bilinçli mi yaptı derken yemeğe çağırdığı misafirleri neden memnuniyetsiz bir şekilde göndermek istesin kiMerhaba kızlar eşimin arkadaşının evine gittik, eşi bizi gayet güzel karşıladı
fakat
Yemekleri tabağımiza o kadar az koydu ki resmen kedi yese doymaz desem yeridir sizce bilinçlimi yaptı evine ilk kez gelen misafire neden böyle az yemek konur ki abartmiyorum
İki kaşık pilav, 2 kaşık sulu yemek gibi..
Bende sütlü tatlı sevmem.Bu tatlilarin hicbirini yiyemem ben mesela, serbetli ve cikolotali tatlidan icim bayiliyo, agzim burnum yapisiyo, girtlagim yaniyo benim, sütlülerin hastasiyim ama bir magnolia, bir san sebastian, bir krem karamel
Evde yapilanlar farkli oluyo ama serbeti daha az bi de kullanilan şekerde sanki daha az yogun ya da farkli seker kullaniyo pastaneler, glukoz mu katiyolar nedir bilmemBende sütlü tatlı sevmem.
Regl döneminde yoğun çikolatalı pasta ve tatlılar vazgeçilmezimdir. Tüm şerbetli tatlıyı yiyemem ama özellikle annemin yaptığı kadayıf dolması ve baklavaya her zaman yerim vardır asla hayır demem.
Regl döneminde bol çikolatalı profiterolden iyisi yok bana. Serbetlilerden tulumba, halka tatlı, lokma tatlısı gibi şeyleri seviyorum, bir şerbetli tatlı sıcak olacak, dışı çıtır içi yumuşacık olacak.Bende sütlü tatlı sevmem.
Regl döneminde yoğun çikolatalı pasta ve tatlılar vazgeçilmezimdir. Tüm şerbetli tatlıyı yiyemem ama özellikle annemin yaptığı kadayıf dolması ve baklavaya her zaman yerim vardır asla hayır demem.
Anadır o, yaparSen bi de anneme sor. Hala söyleniyor kadın yemiyorum diye. Utanmasa ağzıma tıkacak
Mantıdan börekten tatlıya da geçtiğimize göre, sodamızı içip uyuyabilirizBende sütlü tatlı sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?