Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi ara kalori hesaplamaya başladım sinirim bozuldu. Almam gerekenin yarısının altında alıyorum. Enerjim yerinde, herhangi bir sağlık sorunum yok. Benim bünye sanırım aldığım gıdadan maksimum fayda sağlıyor bilim insanları beni incelesin

Tabiki
Gerçekten çok severim. Halk ekmek +mantı yapmadınız mı hiç
Bak sana bt tarif vereyim halk ekmek demişken, halk ekmek alıyorsun, 1 gün bayatlamış hale geliyor. Sonda dış kabukları sertleşince dış kabuklarını ince şekilde soyuyorsun ve sadece içi kalıyor. O içiyle tost yapıyorsun, dışını güzel yağlayıp kızarana kadar. Effffsane oluyor,

Kilo alıyor musun peki? Hep standart mı kilon? Çok merak ettim ama cevaplamayabilirsin de. Gerekenden az beslenme metabolizma hızını da düşürüyor diye biliyorum da. Bilim hiç bildiğim gibi değilmiş.

Kaydettim tesekkurler

Ay benimde 2 tane akrabam var. Gündüz oturmaya gideriz mesela kısırdır patates salatasıdır tam kişiye göre ayarlı. İstesen yok yani. Bir de güzel yaparlar yani ama devamı yok

1500 kalori midesine düşkün olmayan bir insan için çok fazla bence. Ben diyet yaparken 500 kaloriyle günü geçirebilirim aslında gayet tok hissederek. Çorba falan idare ediliyor, bir ara kalori sayımı yapıyordum oradan biraz biliyorum.

Mesela sabah elma yiyerek akşam çorba içerek normal şartlarda doyabilen bir insanım ama yemek yemeyi sevdiğim için şişmanım maalesef Zayıf insanların çoğu da 1500 kalori almıyordur diye düşünüyorum gün içerisinde.

Kilo alıyor musun peki? Hep standart mı kilon? Çok merak ettim ama cevaplamayabilirsin de. Gerekenden az beslenme metabolizma hızını da düşürüyor diye biliyorum da. Bilim hiç bildiğim gibi değilmiş.
Bu ara veriyorum ama genelde aynı. Lisede giydiğim kotu giyebiliyorum o derece aynı Bi ilk evlendiğim sene kilo aldım 5-6 kilo kadar, o da doğum kontrol hapındanmış. İlacı değiştirince gittiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…