- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.301
- 198
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bi ara kalori hesaplamaya başladım sinirim bozuldu. Almam gerekenin yarısının altında alıyorum. Enerjim yerinde, herhangi bir sağlık sorunum yok. Benim bünye sanırım aldığım gıdadan maksimum fayda sağlıyorAma ama ama olmaz ki. Belli bir kalorinin altı riskli diye biliyorum. Mesela benim 1450 diyelim. Bu, bedenimin çalışması için harcadığı kalori miktarı. Sıfır hareketle. Bunun altında kalori alırsam bir süre sonra beyin bazı organlara der ki kardeşim enerjiyi kısın kıtlık var idareli kullanacaz, ışıkları da kapatın. Ben öyle biliyorum. Boğazıma da düşünüm.
Bak sana bt tarif vereyim halk ekmek demişken, halk ekmek alıyorsun, 1 gün bayatlamış hale geliyor. Sonda dış kabukları sertleşince dış kabuklarını ince şekilde soyuyorsun ve sadece içi kalıyor. O içiyle tost yapıyorsun, dışını güzel yağlayıp kızarana kadar. Effffsane oluyor,Tabiki
Gerçekten çok severim. Halk ekmek +mantı yapmadınız mı hiç
Tahmin ettim valla ondan sordum. Ben bu kadar yesem 118 kilo olurdum kesin45 kiloyum, isteyince kılo alamıyorum. Zorlasam kabız oluyorum sonra daha çok kilo veriyorum
Ben birinciyi bitiremiyorum. Kepkesin bilgiOlm 3 tabak mantiyi yiyip nasi.45 kilosun ya, 3 tabak manti yiyemem ben kesin bilgi, 2 yi de yiyemem o da kesin bilgi.
Onca yemekten sonra nasıl dürüm yiyebildiler diye şoktadırEşim de aç kaldı çıkışta ekmek arası aldık ve durum yaptık gittigimiz yeri
bugün durumumu görmüş ama cevap yazmadı
Aynen ben de olurumTahmin ettim valla ondan sordum. Ben bu kadar yesem 118 kilo olurdum kesin
Neden 117 veya 119 değilTahmin ettim valla ondan sordum. Ben bu kadar yesem 118 kilo olurdum kesin
Kilo alıyor musun peki? Hep standart mı kilon? Çok merak ettim ama cevaplamayabilirsin de. Gerekenden az beslenme metabolizma hızını da düşürüyor diye biliyorum da. Bilim hiç bildiğim gibi değilmiş.Bi ara kalori hesaplamaya başladım sinirim bozuldu. Almam gerekenin yarısının altında alıyorum. Enerjim yerinde, herhangi bir sağlık sorunum yok. Benim bünye sanırım aldığım gıdadan maksimum fayda sağlıyorbilim insanları beni incelesin
Halk ekmekle yesen 2tabak garanti bence.Olm 3 tabak mantiyi yiyip nasi.45 kilosun ya, 3 tabak manti yiyemem ben kesin bilgi, 2 yi de yiyemem o da kesin bilgi.
Çok alıntı yapmışsınız bir an Doktor Süleyman Bey de mi doymadı acaba dedim
Aha ikinci az yeme ama sağlıklı olma vakası. Bilime olan inancım bir miktar sarsıldı ya.Ölmem yakındır o zaman benim
Kaydettim tesekkurlerBak sana bt tarif vereyim halk ekmek demişken, halk ekmek alıyorsun, 1 gün bayatlamış hale geliyor. Sonda dış kabukları sertleşince dış kabuklarını ince şekilde soyuyorsun ve sadece içi kalıyor. O içiyle tost yapıyorsun, dışını güzel yağlayıp kızarana kadar. Effffsane oluyor,
Ha bi de ekmekle yiyim 2 tabak mantiyi sonra acilde diltazem servisi tatli olarakHalk ekmekle yesen 2tabak garanti bence.
Acayip güzel oluyor tadı, denemelisiniz. En azından 1dilimle
1500 kalori midesine düşkün olmayan bir insan için çok fazla bence. Ben diyet yaparken 500 kaloriyle günü geçirebilirim aslında gayet tok hissederek. Çorba falan idare ediliyor, bir ara kalori sayımı yapıyordum oradan biraz biliyorum.Ama ama ama olmaz ki. Belli bir kalorinin altı riskli diye biliyorum. Mesela benim 1450 diyelim. Bu, bedenimin çalışması için harcadığı kalori miktarı. Sıfır hareketle. Bunun altında kalori alırsam bir süre sonra beyin bazı organlara der ki kardeşim enerjiyi kısın kıtlık var idareli kullanacaz, ışıkları da kapatın. Ben öyle biliyorum. Boğazıma da düşkünüm.
Ben 45 kiloyken sanirim ortaokuldaydimHalk ekmekle yesen 2tabak garanti bence.
Bu ara veriyorum ama genelde aynı. Lisede giydiğim kotu giyebiliyorum o derece aynıKilo alıyor musun peki? Hep standart mı kilon? Çok merak ettim ama cevaplamayabilirsin de. Gerekenden az beslenme metabolizma hızını da düşürüyor diye biliyorum da. Bilim hiç bildiğim gibi değilmiş.
Ekmak yeman zararlı o.Halk ekmekle yesen 2tabak garanti bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?