- Konu Sahibi Dilara55333
-
Evet ilk kez gidiyorsam tıka basa doymasam bile biraz atıştırıp gidiyorum. Neyle karşılacağım belli değil çünkü.Yemeğe davet edildik,
Siz yemeğe davet edilince yemek yiyip mi gidiyorsunuz
Özellikle yemeğe davet edildik akşam yemeğine gttik
Ondan sonra vay efendim çok kilo aldım nerde benim diyet topiklerimO ne gıı bende doymam okadarla
Şimdi diyelimki pilav 3 kaşık et sote 3 kaşık diğer cesitte 3 kaşık hepsinin üstüne bir kaşık benim dişimin kovuguna yetmez bacım
Evet en gicik oldugum sey, damardan agir bi ilac yiyorum benim carpintim onsuz gecmiyo, zorla kalp krizi gecirticekti kadin bana.Cok gecmis olsun. Bazi insanlar cidden anlayissiz. Midem rahatsiz dersin, birsey olmaz azicik ye der, diyetteyim dersin, kendi evinde yap diyetini der, tokum dersin, ölümü gör ye derher seye de cevap buluyorlar
Yani çok koysaydı bir çesit olsa bile demek istedim
Az az iki üç çeşit yerine
Misafir sevmiyor olabilir ya da acemiMerhaba kızlar eşimin arkadaşının evine gittik, eşi bizi gayet güzel karşıladı
fakat
Yemekleri tabağımiza o kadar az koydu ki resmen kedi yese doymaz desem yeridir sizce bilinçlimi yaptı evine ilk kez gelen misafire neden böyle az yemek konur ki abartmiyorum
İki kaşık pilav, 2 kaşık sulu yemek gibi..
He bizim yemekten sonra yediğimiz atıştırmalıklar bunlar2 kaşık pilav
2 tane minik köfte
3 kaşık sulu yemek
Tatlı kasıgı degil dimi?2 kaşık pilav
2 tane minik köfte
3 kaşık sulu yemek
Cimri olabilir bilemedim:)Merhaba kızlar eşimin arkadaşının evine gittik, eşi bizi gayet güzel karşıladı
fakat
Yemekleri tabağımiza o kadar az koydu ki resmen kedi yese doymaz desem yeridir sizce bilinçlimi yaptı evine ilk kez gelen misafire neden böyle az yemek konur ki abartmiyorum
İki kaşık pilav, 2 kaşık sulu yemek gibi..
Ayıp ama, misafir geliyor, durumun varsa normal yetecek kadar yaparsın. Minicik minicik tencerede yapmış yazmış konu sahibi.Benim de aklıma bu geldi acaba konu sahibesi çatkapı mı gitti diye ama davetliydik diyor.
Ev sahibi basbayağı cimri bence, cücük kadar yemek yapmış tüm misafiler aç kaldık diyorsa azdır yemek. Konuda da çok acaip mesajlar var, sen çok yiyorsundur, sen şusun busun vs gibi alakası yok ev sahibi varyemez işte. Cimri insanlar misafir çağırmasın daha iyi insanları yemek var diye aç karnına çağırıp sonra 3 kaşık yemek koymak nedir
Kepce mi yemek kasigi mi, onu bi anlasam, eger buyuk yemek servisi kasigiyla konduysa 2 kasik pilav ustune bi daha pilav bana da cok gibi geldi.2 kepçeden 3 çeşit yemekle doymadınız mı
Büyük kasık demis. Servis kasıgı demis ben okurken doydum mesela ama konu sahibi doymamısUmarım
Offf senin durum baya ciddiymisEvet en gicik oldugum sey, damardan agir bi ilac yiyorum benim carpintim onsuz gecmiyo, zorla kalp krizi gecirticekti kadin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?