Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim doktorumda Süleyman bey inşallah güzel geçer herseyim

2 kaşık ama çok az.
Acaba evde fazla yoktu, o da eşit pay olsun diye böyle mi bölüştürdü?

Corba kasigi mi, servis kasigi mi?

2 kepçeden 3 çeşit yemekle doymadınız mı

Misafir sevmiyor olabilir ya da acemi peki davranışı nasıldı genel olarak

Tatlı kasıgı degil dimi?

Durumu iyiyse ve bu kadar az yemek yaptiysa asiri pinti.Boylesiyle dost olamam ben

Kepce mi yemek kasigi mi, onu bi anlasam, eger buyuk yemek servisi kasigiyla konduysa 2 kasik pilav ustune bi daha pilav bana da cok gibi geldi.

Büyük kasık demis. Servis kasıgı demis ben okurken doydum mesela ama konu sahibi doymamıs

İadei ziyaret yaptıklarında sizde öyle yapın hatta ikinciyi isteyince kalmadı dersin

yazmış ya büyük kaşık diye.
servis kaşığı sanırım normal yemek kaşığı değil yani.
bilememiş bence kadın doymayacaklarını kendine koyar gibi koymuş.

Servis kaşığı anladım ben ama.

Bana gelenlere de bir ya da iki kaşık pilav koyuyorum ben valla. Cimri olduğumu öğrendim şu an.

Arkadaşlar o normal yemek kaşığı değil mi? Eki Görüntüle 2956728

Ya hayir, 2 servis kasigindan fazla pilav kolay yenmez ki, ben de maksimum 2 dir koyacagim, ben de cimriyim o zamam. Ha bitirip tekrar istesin tencere kazan emrine amade

Arkadaşlar bir kısmınızi alıntı yaptım hemen cevap vermek için servis kaşığı değil
Normal bildiğimiz yemek kaşığı yemek yediğimiz abartmiyorum gerçekten 3 yk sulu yemek
2 yk pilav 2 köfte ve köfteler minikti.
Ev sahibi zayıf ama eşi epey kilolu oda nasıl doydu bilmiyorum
Bana gelince ben zayıf sayılmam ama arkadaşlar zayıf da olsam eve gelen misafir e hele hele de ilk gelen misafir e bu yemek normal mi?
Acaba görüşmek mi istemedi? Daha önce pikniğe gitmiştik orda normal di herşeyi ortak almıştk
Yemekten sonra kuru yemiş verdi yemin ederim oda minik bir kasenin içindeydu kase değil de sosluk gibi nasıl desem kasenin dört de biri gibi.

Ay kiz koni sahibi geldi, kasik servis degil yemek kasigiymis

peki sonradan pilav mı ne istemişsiniz ya onun için büyük kaşıkla koydu demişsiniz onu servis kaşığıyla mı koydu?

2 yemek kaşığı pilavla bende doymam çocuk bile doymaz.

Okey tamam işte, servis kaşığı olsa porsiyon olur ki normal olarak doyardiniz
Onların yaşam tarzı buymuş demek ki.

Acaba sulu yemeğin suyu pilava ve köfteye bulaşmasın ama aynı tabakta da durabilsinler diye mi az koydu hani sosyal mesafe gibi
Cidden yemek kaşığıyla koyduysa çay kaşığı rica etseydin
Şaka bi yana demek ki kadının alışkanlığı öyle
O şekilde yetiştiyse kendine düzen edinmiştir
Kocası da öğlenleri işyerinde ayşe teyzenin yağlı yemeklerinden yiyordur ondan kiloludur

Minimal seviyor demek ki. Benim çerez kaselerim de ufak, çorba kasesinde çerez veremem. Gerçi ben misafir kabul etmiyorum korona başladığından beri kafam rahat. Hem gelip evimde oturup yüzüme gülecekler hem arkamdan konuşacaklar. Ay ben insan sevmiyor muyum acaba ya?

Ahahah valla biz de cok tehlikeli bulmustuk
Cekip vursalardi daha az sasirirdim

Bir de yakinimizin dugunune gelen baska bir misafir de pilav tavuk ikramini yedikten sonra donuste arayip bu tavuk helal kesim mi diye sormustu sgffj
Yememis olsa neyse yani ama hani tavuk bile sindirim sistemine elveda demisken ben ne diyeyim
Ne bileyim ben, sen yerken besmele cektiysen yeter herhalde dedim

Siz yazdınız gittiniz, konuştukça biz de acıktık baya, geç olmasa kalkıp birseyler yiyecektim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…