- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Dogumdan sonra gidebilecekmisin ailenin yanina samimi olarak soruyorum.Nafaka tazminat istemiyorum vermezde zaten boşanalım dedim gidip noter de kağıt yapalım bişey istemediğine dair dedi avukatla konuşmuştuk ortalama 50-75. 000 tazminat hakkım olduğunu söylemişti. Aklı gider tazminat nafaka dersem ki tövbe istemem ah be gülüm karısına yediği lokmayı zehir eden adam nafaka mı verir.
Öldürür beni yine de para falan vermez istemem de sonra çıkıp laf edecek yüzü olacak öyle ağır konuşuyor ki bak ben bunu da yaptım alacağın tazminat arttı vs bide boşanmaz tazminat ve nafaka istiyorum dersem benim mesleğim var özel güvenlik görevlisiyim ortalama 1500-2000 arasında maaşım olur o yavruma bana yeterO nafaka sana vurdukları dovduklerinin bedeli tabiki alacaksın niye almayasın ki neden tövbe diyosun haram olmaz merak etme sonuna kadar helaldir o tazminat sana
hayretler içerisinde okudum nasıl hâlâ evli kalabiliyorsunuz bence ölmeden önce terk edin o evi annen bunları bilse seni asla orda birakmaziyi geceler bayanlar konuma gireyim hemen 15 haftalık hamileyim ve eşimden evlendiğim geceden beri şiddet görüyorum.bunun yani sira 4 ay önce bir düşük yaptım eşim ben düşük yaptığım da internette özür diliyorum ama bence iğrenç olan sosyal bir sitede kadınların profillerine bakmış mesajlaşmak istemiş ama sadece göz kirpabilmis ben evladımızı kaybettiğim de üstelik çok ağladım özür diledi boşlukta idim vs dedi affettim ki hatalıyım ama eşimi çok seviyorum ayrılmaya cesaret edemedim . En son dün gece dövdü beni ama görseniz karnımı sıkıyor belime vurmaya çalışıyor kafamı duvara vurdu sebep ne neden bunu yaptı derseniz? Sadece onun memleketinde ailesinin evinde değil kendi evimde doğum yapmak istemem. Şimdi boşanmak istiyorum ve eşime maddi ve manevi olarak bütün haklarımi arayacağım diyorum .tazminat ve nafaka isteme git diyor bende hamile oldugumu ve yaşadıklarımın ağırlığını Bana verdiği zararın tanzimini istediğimi söylediğim de ölümle tehdit ediyor daha dün gece silahı çekti kafama sikacakti silahı elinden aldım kendimi banyoya kilitledim .ben tazminat ve nafaka istemekte haksız mıyım lütfen fikirlerinizi merak ediyorum bu arada neden hamilesin böyle bir adamla bebek yapılır mı derseniz.ben 18 yaşımdan beri çocuğum olmayacak diye biliyordum tedavisiz çocuğun olamaz demişti doktorlar ve ilk bebeklerimi kaybettiğim de de aynı şeyi söylediler bir şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik geçiremezsin dediler hemen hamile kalmamın imkansız olduğunu söylediler ve ben eşimle sadece bir gece beraber kaldım onda da hamile kalmışım doktorlar bebeğime imkansız gözüyle bakiyorlar hala lütfen bebeğimin mucizemin nasıl var olduğunu anlayıp öyle yorum yapın rica ediyorum hakkınızı helal edin teşekkür ederim okuduğunuz için.
Giderim hemen çalışmak zorundayım ama olsun benim niyetim ailem gelsin doğum sonrası olmuyor burda yapamıyorum deyip gitmek detayına girmeden çünkü evlendim evleneli öyle şeyler yaşıyorum ki bu kadarını da yapmaz derler ve çok üzülür Annem zaten kanser tedavisi gördü hastalığı nuksettiDogumdan sonra gidebilecekmisin ailenin yanina samimi olarak soruyorum.
Boşanın demiyorum ama eğer ki birgün buna karar verirseniz sakın ama sakın bir şey talep etmiyorum diye imza falan atmayın. Çocuğunuzu alıp polise ya da ailenize gidin. Kocanızın tazminat, nafaka vermeme gibi bir durumu yok. Daha önceki aldatma, 17binlik parayı kaptırması gibi durumlarla ilgili ispatınız varsa tazminatı çok rahat alırsınız. Ya da size şiddet uygularsa hemen hastaneye gidip darp raporu alın. Hem kolayca boşanırsınız hem tazminat hem de nafaka alırsınız. Zaten bildiğim kadarıyla eşiniz askeri personel. Maaşından çatır çatır kesilir. Serbest çalışsa maaşı düşük gösterebilir ama sizde sıkıntı olmaz.Nafaka tazminat istemiyorum vermezde zaten boşanalım dedim gidip noter de kağıt yapalım bişey istemediğine dair dedi avukatla konuşmuştuk ortalama 50-75. 000 tazminat hakkım olduğunu söylemişti. Aklı gider tazminat nafaka dersem ki tövbe istemem ah be gülüm karısına yediği lokmayı zehir eden adam nafaka mı verir.
Bebege kim bakacak peki?Giderim hemen çalışmak zorundayım ama olsun benim niyetim ailem gelsin doğum sonrası olmuyor burda yapamıyorum deyip gitmek detayına girmeden çünkü evlendim evleneli öyle şeyler yaşıyorum ki bu kadarını da yapmaz derler ve çok üzülür Annem zaten kanser tedavisi gördü hastalığı nuksetti
Hatırladım o günü ve ağladım sadece 17 hafta geçmiş üzerinden ben neden 17 hafta önce gitmedim. Gerdek gecemde beni ablasına götürdü zorla orda kalmamızı annesi istedi bende bursa kalmak istemiyorum dedim çünkü ablası kınama kocamın eski konuştuğu kızı çağırmış kınamı mahvetmişti annesi düğünümüzde bir sürü altın ve zarflarımızı iznimiz bilgimiz olmadan almıştı bence izinsiz alınan herşey çalınmıştır. Ailesinin yaptıkları karşısında sadece onların evinde kalmak istemediğim için gelinliğim ile kesiliyordum 4 gün boynumda oturmuş kaplanmış bıçak izi ile gezdim. Ben ne aptal bir insanım şimdi sen bunu alıntı yapınca yaşadıklarım aklıma geldi içim sızladı.hayretler içerisinde okudum nasıl hâlâ evli kalabiliyorsunuz bence ölmeden önce terk edin o evi annen bunları bilse seni asla orda birakmaz
Allah şahidim melek gibiydi hatta evlendikten sonra sordum dedim bana neden böyle olduğunu göstermedin sana gerçek yüzümü göstersem beni sevmez evlenmezdin dedi
Annem yeğenime de o bakıyor 2 aylık idi bakmaya başladığında şimdi 13 aylık dünyalar güzeli bir kız oldu Allah esirgesin tedaviye ihtiyacı olursa ben ve kız kardeşim varız. Şimdi tetkikleri yapılacak eğer ki hastalığı nuksettiyse şüphelenildiği gibi ben bi süre çalışmam inşallah ki buna hiç gerek kalmayacak.Bebege kim bakacak peki?
neden doğumu bekliyorsunuz öyleyse hemen şimdi çıkın ve gidin çocuğunuzun nüfus cüzdanına da baba adı diye bu pisligin adını yazdirmayinHatırladım o günü ve ağladım sadece 17 hafta geçmiş üzerinden ben neden 17 hafta önce gitmedim. Gerdek gecemde beni ablasına götürdü zorla orda kalmamızı annesi istedi bende bursa kalmak istemiyorum dedim çünkü ablası kınama kocamın eski konuştuğu kızı çağırmış kınamı mahvetmişti annesi düğünümüzde bir sürü altın ve zarflarımızı iznimiz bilgimiz olmadan almıştı bence izinsiz alınan herşey çalınmıştır. Ailesinin yaptıkları karşısında sadece onların evinde kalmak istemediğim için gelinliğim ile kesiliyordum 4 gün boynumda oturmuş kaplanmış bıçak izi ile gezdim. Ben ne aptal bir insanım şimdi sen bunu alıntı yapınca yaşadıklarım aklıma geldi içim sızladı.
Karısına yediği ekmeği zehir eden adam nafaka tazminat verir mi istemem ilk başlarda ben de istiyorum diyordum ama şimdi istemem vermezde zaten istifa eder yine vermez öldürür beni yine vermezBoşanın demiyorum ama eğer ki birgün buna karar verirseniz sakın ama sakın bir şey talep etmiyorum diye imza falan atmayın. Çocuğunuzu alıp polise ya da ailenize gidin. Kocanızın tazminat, nafaka vermeme gibi bir durumu yok. Daha önceki aldatma, 17binlik parayı kaptırması gibi durumlarla ilgili ispatınız varsa tazminatı çok rahat alırsınız. Ya da size şiddet uygularsa hemen hastaneye gidip darp raporu alın. Hem kolayca boşanırsınız hem tazminat hem de nafaka alırsınız. Zaten bildiğim kadarıyla eşiniz askeri personel. Maaşından çatır çatır kesilir. Serbest çalışsa maaşı düşük gösterebilir ama sizde sıkıntı olmaz.
Geçen gün biletimi ayırttım alacakken rapor istediler Dr umu aradım erken doğum riskin var gidemezsin dedi 20 gün önce hastanede yattım 1,5 gün erken doğum riskim vardı ona kalsa canına minnet istemiyor çocuğumu benim soyadımı taşımasın bu p.. diyor bende şüphen varsa dna testi yaptır birde iftira attığın için dava açarım dedim şüphem yok ama istemiyorum bu çocuğu diyorneden doğumu bekliyorsunuz öyleyse hemen şimdi çıkın ve gidin çocuğunuzun nüfus cüzdanına da baba adı diye bu pisligin adını yazdirmayin
Ah be canlarım kızıyorsunuz bana biliyorum sabahtan beri açım kahvaltıdan kalktım peki aldıklarını yemiyorum o halde dedim ben seni doyuruyorum ananın evinde böyle alışveriş gördün mü daha neler bende az önce aldığı herşeyi çöp poşetine koydum bunlar için mi ağlıyorum şimdi ben dedim benim alacak gücüm yok zaten ev hanımıyım sağolsun harçlık falan da vermez. Konularımı hatırlayan kızlar kızıyorsunuz bana biliyorum ama Annem çok sıkıntılı gel dedim gelemiyor Dr seyahat edemezsin erken doğum riskin var diyor Annemi aradım az evvel sıkıntılıymış tansiyonu çıkmış ağlıyor musun sen dedi yok Annem uyuyordum uyandım dedim birde ben üzmeyeyim ben salakta hala belki doğuma kadar düzelir diyorum.
Geçen gün biletimi ayırttım alacakken rapor istediler Dr umu aradım erken doğum riskin var gidemezsin dedi 20 gün önce hastanede yattım 1,5 gün erken doğum riskim vardı ona kalsa canına minnet istemiyor çocuğumu benim soyadımı taşımasın bu p.. diyor bende şüphen varsa dna testi yaptır birde iftira attığın için dava açarım dedim şüphem yok ama istemiyorum bu çocuğu diyor
Ben hariç herkese karşı iyi dün arkadaşına 2.000 lira borç vermiş bi önceki hafta birine yemek ısmarlamış birine hediye aldı bir devresi var ona hep harcar zaten kadının biri ile konuşmuş 17.000 lira harcamış ama bana 20 liraya meyve almaz ananın evinde meyve sebze mi yedin der vs vs bir arkadaşı var onun çocuğunun fotoğrafını saklar ama benim yeğenimi oğlumu sevmez ailesi herşeyi yapar ama sesi çıkmaz maddi ve manevi ben hariç herkese çok iyi.eşinizin iyi bir huyu var mı acaba??
Geçen gün biletimi ayırttım alacakken rapor istediler Dr umu aradım erken doğum riskin var gidemezsin dedi 20 gün önce hastanede yattım 1,5 gün erken doğum riskim vardı ona kalsa canına minnet istemiyor çocuğumu benim soyadımı taşımasın bu p.. diyor bende şüphen varsa dna testi yaptır birde iftira attığın için dava açarım dedim şüphem yok ama istemiyorum bu çocuğu diyor
Uçaklar almıyor be canım alsa raporsuz uçağa binemiyorum bileti al güvenlikten geç valiz tesliminde rapor yoksa uçakta size de yer yok deniyor paşa paşa dönüyorsun daha önce yaşadımo evde durup o kadar stresle bir şey olmuyorsa yolculuktan hicbirsey olmaz bebege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?