Evınızı ne kadar sıklıkla temızlersınız

hafta 1 muhakkak duruma göre 2 kere
süpürür siler toz alır tuvalet banyo ovar temizlerim köşe bucak
cam silme ve özel işler ise değişir:lepi:

hergün yapıyorum desem yalan olmazbenneyaptımkiönce mutfaktan başlarım en son banyodan çıkarım.pazartesileri kapılara kadar silerim toz bezi elimden pek düşmez ama çok cam silemiyorum demirleri yüzünden:1no2:mutfak ve banyo çok önemlidir hergün domestosla temizlerima.s

haftada ıkı kere buyuk temızlık.hergun mutfak ve banyo .perdelerı sık sık yokarım ve utulemeden asmam.umarım bebıs olduqdan sonrada aynı tempoda temızlıye devam ede bılerım.

gerekli gördükçe temizlik yaparım. belli bir peryodu yok.

Bu temizlik olayini bizler abartiyoruz valla yabancilarda yok oyle bir sey. yerleri siliyorsaniz halilari da silmaniz lazim iki gunde bir. yere ne oluyorsa haliya da oluyor. haliyi supuruyorum diyorsaniz yei de supuruyorsunuz.

valla ben oyle titiz degilim. perdelerimi falan annem kayinvalidem geldiginde yikar.

Temizlik yapmaktan hiçççç hoşlanmıyorum o yüzden elimden geldiğince yardımcı bi bayan çağırıyorum. Çağıramadığımda da haftada bir yaparım büyük temizlik. Ben biraz pasaklıyım galiba

krizden önce haftada 1 gelirdi yardımcım.şimdi 15 günde bir geliyor.4-5 günde bir evi
süpürür viledayla silerim.tamam yeter.temizlik yapmayamı geldim ben bu dünyaya.18 senedir bıktım valla ev işinden dağınık toplamakdan.:jeyyar:

hergün yapıyorum..çalıştığım için hafta sonuna pek iş bırakmıyorum..çamaşır ütü hafta sonu diğer işlerimi hafta içi yaparım

her aksam, isden donunce mutlaka supururum, silerim.
haftaiçi çamasirlari yikarim, cuma yada persembe utu yaparim ki haftasonuna kalmasin diye
cumartesi sabah da derin bir temizlik yaparim, sonra alisveris bitince de bol bol gezerim
temizlik bitmiyor..is bitmiyor...offf offf

aksamları ısten geldıkten sonra ıkı gunde bır supurur, toz alır, banyoyu temızlerım. mutfagı her gun temızlıyorum. ütüyü ertelıyorum malesef sabah ıse gıderken gıyecegımı utuluyorum, gıyıp cıkıyorum hemen. haftasonuna ıs bırakmamaya calısıyorum bı pazar gunum tatıl zaten, yetısmıyo zaman hıcbıseye sureklı kosturmaca sureklı , hıc dınlendıgımı hıssetmıyorum. esım de cok dusuncelıdır mumkun oldugu kadar sık yemege mısafır cagırır bu temponun arasında

2-3 güne bir evi süpürürm süpürdümğüm günlerde tozalırım yerleri silerim o işler biter tuvaleti yıkarım banyoyu haftada bir ciflerim çekmeceleri her açtığımda düzgün alıp düzgün koymaya özen gösteririrm o balkon her gün yıkanır nerdeyse

ben evli deilim fakat annem ben ve babam çalışıoruz evde bi kardeşim var o da yarım gün okula gittiği için bizde genelde cumartesileri köklü temizlik yaparız pazar günleride normal bi temizlik ama wc çok önemlidir orayı hafta içi hep yaparız bakalım ben evlenince nasıl yapcam bilmiorum çünkü annem yemeğe ben temizliğe koşturuoruz

hamile kalmadan önce 15 te bir evimin salonundaki eşyaları komple yemek odasına taşır bütün evi sanki tekrar taşınıyormuşum gibi temizlerdim onun haricinde haftada 1 de normal temziliğimi yapardım.ama şimdi sadece haftada 1 temziliğim yapabiliyorum.oda bana göre üstten oluyor mecburen tabi.ama özledim şöle koltuklarımı kaldırarak temizlik yapmayı.aayyy ayyy ne güzel oluyor insanın evi temiz oluncaa yaa :sm_cool:

15de bir temizlikçi ablam gelir sağolsun siler süpürür dip köşe bende normalde hafta içi çalıştığımdan akşam 6ya kadar hafta içi yapamıyorum sadece ablanın gelmediği haftasonları bende süpürür ve sadece toz alırım. zaten sabah çıkıyoruz akşam gidiyoruz eve bebeğimizde yok yetiyor şimdilik bu temizlik.

çalışırken c.tesilerimi temizliğe ayırırdım,ama 1 senedir çalışmıyorum ve temizlik hastası oldum diyebilirim..hemen hemen hergün siler,süpürür,toz alırım..hergün banyo,wc ve mutfağı temizlerim..15 günde bir mutlaka tül-perde yıkarım,camı, kapıyı,mutfak dolaplarını silerim..
heee bir de her canım sıkıldığında evin şeklini değiştiririm...o zmana kaldırmışen bir daha siler süpürürüm :))

her gün mutlaka süpürge açarım,kirlendiğinden değil zaten 2 kişiyiz fazla kirlenmiyo ev,
ama bende hastalık durumuna geldi temizlik standart hergün yaparım toz alırım,süpürge açarım,
yerleri silerim,banyoyu temizlerim...temizlik hastasıyım yani:)

haftada 1 mutlaka dip köşe temizlerim onların dışında toz moz al yeter...

vallahi çalıştığım için öyle hergün temizleyemiyorum tabiki
sadece pazar günü evdeyim,c.tesi de çalışıyorum
pazar günleri dip köşe temizlerim
hafta içide 2-3 gün süpürür toz alırım
tuvalet banyo hergün yıkanır
mutfakta hergün temizlenir çamaşır sulu falan şöyleeeeeee
ee ocağı falan zaten sabah akşam silerim
2 kişi olunca zaten pek kirlenmiyo ev

haftada 1 ancak fırsat oluyor bebekle.ardada da bi süpürge ve toz alma tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…