Evınızı ne kadar sıklıkla temızlersınız

ben hafta 1-2 genel temizlik 3 ayda bir büyük temizlik aman yoramam cnm kendimi

ya kızlar hem çalışıp hem hergün nasıl temizlk yapıyorsunuz bana bir yol gösterin walla ev uçuyor çocuk olduktan beri. daha küçük kirletemiyor ama işlerimi anca bitirip onunla ilgilenebiliyorum. sonra da yoruluyorum temizlik falan olmuyo. haftada bir zorla o da eşimle beraber. hergün tuvalet banyo süpürme silme çok isterim ama yapamam gibi geliyor yaaa

eşim çoğu zaman gece çalıştığı için 4veya 5 günde bir süpürür silerim.mutfak banyo tuvalet hergün.
camlar tüller pardelerse gözüme kirli göründükçe.ama ortalık toplamaktan bıktım hiç sonu gelmiyor.helede eşiniz çok dağınıksaa

bende her pazar günü evi temizlerim su anda daha babamlarla yasiyorum esim geldiginde evi hangi gün temizlirim bilmem evde olmadigi gün temizlik yaparim ama haftada bir gün:)

:1no2:her cuma komple temizlik yapıyorum.. pazartesi de komple olmasada yogun bı temızlık gunu oluyor.

bayramdannnnnnn bayramaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-

geçen yaza kadar 2 gün tatilim olduğundan cumartesi komple temizlik yapardım. pazar günleri bazen ütü yapardım. hihoyyyt
şimdi bir tek pazar günüm var. neye yetişeceğime şaşırıyorum. cuma geceleri süpürge ve vilada cumartesi ütü pazar günü dinlenmeye ayırsamda yapacak iş bitmiyor.
hemen hemen hergün çamaşır yıkıyorum. tuvalet lavaboda gün aşırı yapmaya çalışıyorum.
2 hafta temizlik yapamadığım zamanlar oluyor.kaydirigubbakcemile2
evde otururken evim daha temiz ve düzenliydi

tuvalet banyo belki 2 günde bir çünkü bizim evde gündüz pek kimse bulunmaz ama genel temizlik genelde cumartesi yaparım...ama gününü değiştireceğim haftasonu olmuyor...

valla bnde ev hanmıyım ama yınede hergun temızlık yapmam cunku ıkı kışyız cocukda olmayınca evı dagıtan pısletnde olmuyo ama yınede ıkı gunde bır temızlık yaparım heryerı supurrur sıler toz alır vs. gbı baştan aşagıya temızlık yaparım

2 günde bir tüm evimi temizliyorum
banyom her akşam yatmadan çamaşır suyu yaparım
temizlik yaptımmıı her yeri yaparım 3 gün yüpmazsamm evdee mikroplarr dolaşıyomuşş gibii gelirr

bence de yeter de artar bilekaydirigubbakcemile3 aslında bayramlar 6 ayda bir olsa fena olmazmış hani, iki bayram çok yakın oluyor:roflol:

kesinlikle cok yakın oluyor ama şimdi kurbandan sonra ramazan bayramına çook var yine iyiyiz kaydirigubbakcemile3 naniknanik kaydirigubbakcemile5

Malesef her gün...
Yerler açık renk parke. Bir gün süpürüp silmesem toz yumakları oluşuyor. Banyolar malum, zaten her gün kullanıldığı için ovmamak mümkün değil.
Gençliğim temizlik yaparak geçmişti; yaşlılığım da öyle geçip gidiyor işte...

her gün evi süpürüyorum ve paspaslıyorum çünkü iki tane kedim var .

toz alıyorum,mutfakta büyük temizliği 15 de bir yardımcı hanım yapıyor bunun haricinde her gün ocağı ve tezgahları cifliyorum.

ütüyü de haftada bir yapıyorum kışın.yazın ise mevsim ütü yapmakla geçiyor diyebilirim

temizlik yapmayı sevmiyorum kedilerim olmasa hergün silip süpürmezdim valla.-tatlicadiarzu-

yardımcı falan almıyorum.günaşırı yaparım.büyük temizliği 15 de bir yine kendim yaparım.ömrüm böyle geçecek çünkü başkasının evime eli değsin istemiyorum.babaneme benzemem inşallah bilirsiniz çok titiz insanların sonunu.bliyorum ama elimde değil.:sm_confused:

Ev işi çok nankör...Sürekli yap bitmez hep iş var...Hele çocuklu evde hiç bitmez..Bazen işten gelip ayaklarımı uzatacağım gün ne zaman diye merak ediyorum...

ben bunu hiç düşünmemiştim artık kedi istemekten vazgeçtim şu an itibariyle. sokaklardakileri beslemeye, sevmeye devam!:teselli:

perş leri kadın yapar ptesileri ben, bi hafta dolap içleri bi hafta cam yapılır
ben önce toplarım toz alırım süpürürüm en son silerim o gün de yemek yapmam:)

bayanlarrrr....
kendinize gelin lütfen... bu ne böyle her gün temizlik yaparım, silerim süpürürüm... ya bu mikropların nedir sizden çektiği böyle... azıcık rahat bırakın onları da kendinizle ilgilenin... siz ne kadar elinizde çamaşır suyuyla gezsenizde onlar hep olacaklar.... azıcık rahat olun... bırakın tozlansın eviniz... eşinize zaman ayırın... gözü kaymasın sonra dışarı :) çocuğunuza zaman ayırın, ilgilenin onunla.. sağlıklı (ruhen yani) bir birey olarak yetişsin...eviniz kirlendiğinde nasıl olsa temizlenir.. ama geçen zamanın, gençliğin, fırsatların telafisi yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…