Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .

Mantıksız bişey mi demişim ne demişim pazar pazar insanlık dersi alıyorum tövbe tövbe

Şu yorumda sen diye başlayıp sonra siz diye devam etmek de güzel hareket

Tüm yorumlarımı okuyup ona göre cevap verene eyvallah ama ezbere sırf muhalefet olcam diye birşeyler yazılıyosa üstelik abuk subuk deniyorsa uzatırım konuyu, hangi mesajım abuk subuk,ben kişiye zaten bebek prematüre dedikten sonra şimdi olmaz 2 sene sonra olur çalışır kendi evinin kredisini ödersin demişim

Bir kişi ölmediyse, hayatta ise akıl sağlığı da yerindeyse, vasi istenmiyorsa, nasıl kişinin üzerine olan bir tapu için hak iddia edilebilir? İlgili kanun hangisidir? hangi maddesinde yazıyor bu? Siz ezbere biliyorsunuzdur kanunları. Söyleyebilir misiniz? Gerçekten çok merak ediyorum.

Belesci fln derkek duzgun konuş yada bilip bilmesen yorum yapma sana suan kaynanam ev alcak durumda olsa yok demezsin eminim kişi kemdinden bilor isi herkesi kendiniz gibi sanmayin
Beleşçiyi kişisel olarak size değil, bu şekilde düşünen herkese yaptım. Kayınvalidemon evi biz evlenmeden önce bir kredi durumundan dolayı eşimin üzerineydi. Ne olur ne olmaz, hayat iki gunluk şeytana uyarım diye direte direte kayınvalideme devrettirdim. Allah gostermesin evlendigimizin ertesi gunu eşime birşey olsa ne kayinbiraderim, ne kayinvalidem, ne kayinpederim hak iddia edebilirdi. Kayınvalidem evlendiğimde babasından kalan arsayı düğün hediyesi olarak vermek istedi ve aynı düşüncelerle kabul etmedim. Etmem de. Ha, ölüm Allahın emri. Gün gelir Rabbim alır yanına o zaman oğlu mirastan payına düşeni alır. Bu arada yazdığım her harfin arkasındayım. Bırak yaşlı insanlardan birşey beklemeyi, ihtiyaçları olsa da olmasa da elimden geldiğince ben katkıda bulunmaya çalışırım. Onlar vazifelerini yerine getirmiş, eşini yetiştirmişler. Başka birşey beklemek hakkım değil, vicdanen kendimi kötü hissederim. Bana en büyük hediyeleri zaten esimi dünyaya getirmiş olmak.Kendi kendine geçinemeyecek kişi bazı sorumlulukları almayacak o zaman. Hiçbir zaman kendi hayatımı idame ettirme konusunda sırtımı başkalarına dayamadım. İşe girdiğim andan itibaren kendi ailemden bile beş kuruş almadım. Çok şükür Allahıma maddi zorluk çektiğim oldu ama kimseye muhtaç olmadım. Parasız kaldığım dönemlerde hayat şartımı ona gore ayarladım. Ne bekarken ne de evlendikten sonra kendi ailem ve eşimin ailesi dahil kimseye kene gibi yapışıp bana baksınlar, ihtiyaçlarını karşılasınlar diye beklemedim. Geçinip gidiyoruz çok şükür.

23 ödül almış, bizim gibi cahillerden iyi bilir elbette

Kadin kadini eziyor inanil
Çok üzüldüm gerçekten çok mu sinirlendin tüh ne yapsak
O Haddini bilmez sensin iste geceden beri neler yaziyorsun sen sen eşim bile sinir oldu sana senden ne anne olur ne bi adama eş benim kanaatimde yaşın kücük cahilsin belliki insanlari yanlış yönlendirme sen bilgin yoksa susmayı bil senin fikrinle ilerlese bu insan gül gibi bir çocuga zarar verir

Benim tüm yorumlarımı okudun mu ki sen teyze, mesela hangi fikrim çocuğa zarar verir

29 yaşında 18 senelik avukat olmak da büyük başarı ama kesin tanınmamak için 29 yazılmıştır 30 değil ama 29

@Mune abla avukat Hanım alenen reklam yapıyo iş mi bağlamaya çalışıyo anlamadım yorumlar takdirinizde
Guzelim senin gibi icini kin nefret baglamis ön yarginin esiri olmus yardim nedir bilmeyen kimin soyundan gelfigini unutan h.z muhammed in soyundan gelipte yardimi bilmeyen insanlar çok üzülür bu hayatta reklamda isim olur adres olur ucret yazar biz parayi görüp doymuş insanlariz kadin kadinin yaninda olacakki anneler ayaklar altina alinmasin kadinlarin yanindayim hakliysa heleki kadin haklari derneklerinin avukatliginida ucretsiz ustlendim ben reklamla isim olamaz benim öbür tarafa ne götürcem yaptigım iyilikleri yardimlari

Ben başka bir soru sordum çocukla ilgili, kariyerin beni ilgilendirmiyor parasını verip avukatlık hizmetini alan bir insanım zaten ihtiyacım yok

Nilay hanım sorumu görmediniz sanırım, tartıştığınız için arada kaynamış.

Bir kişi ölmediyse, hayatta ise akıl sağlığı da yerindeyse, vasi istenmiyorsa, nasıl kişinin üzerine olan bir tapu için hak iddia edilebilir? İlgili kanun hangisidir? hangi maddesinde yazıyor bu? Siz ezbere biliyorsunuzdur kanunları. Söyleyebilir misiniz? Gerçekten çok merak ediyorum.

Üslup falan yok ki kadın bize foruma kreşlere giydirmiş sadece

konu sahinin kendisi yaw ne avukatı bire bir aynı cümleleri önceki sayfalarda yazdı
forumdan istediği desteği alamadı kreşlere de çocuk bırakmaz yoksa kalkıp çalışmak zorunda
7 dil biliyomuş bi de

Hangi fikrim gül gibi çocuğa zarar verirmiş onu sordum ve evet benim bilgilerim tamamen doğru

ama neden öyle diyosun ki nereye götürücekler evleri paraları versinler gelinlerine oğullarına
kocanın ailesine sabır diliyorum ve hak veriyorum onların yerinde bi kuruş koklatmam bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…