Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Kirada oturuyorum. Kendim veriyorum kira parasını, şaşıracaksınız ama onu da birileri versin diye beklemiyorum.
7 senelik evliyim, şuan oturduğum ev 5. evim.
Ne kv den, ne kendi annem babamdan bi ev beklentim yok. Allah hepsinden razı olsun.

Anne baba elbette çocuğuna ev verebilir ama neden vermedi, bak hala vermedi, çocuğu gostermeyeyim demek başka bi şey..

Tabiki silah zoruyla aldirmiycaz sadece ayrim yapildigini dusunuyoruz ve tavrimiz ne olmali onu konusuyoruz
Bende ev almak zorunda diyenleri anlamıyorum, diyelim almak istemiyor silah zoruyla mı aldırırsınız siz olsanız nasıl aldırırsınız?
Konu sahibi sizi tenzih ederim.
O

İlginçtir biz de kendi evimizin kredisini ödüyoruz 20 ay kaldı, ama peşinatta babamın desteği var epey, ama kendi babamın, eşimin ailesinden ne bekleyebilirim zorla

Esim ben biriz o uzulunce bende uzuluyorum

Sen neden ise girmiyorsun,kira vereceğinize kendi evinizin kredisini ödersiniz, size ev verselerde tapu onlarda olacakmış ne anlamı var benim evim diyecek gebe kalacaksınız onlara ama kendi evini alıp ödemeye başlasan elbet kredi bitecek, siz nasılsa ev var ille onlar versin diyorsunuz karı koca

Kocan belli ki becerikli bir adam değil Altınları yemiş ailenin parasını batırmış ailesi de ders veriyor belki kendilerince

Maddiyatcimi biz evlat ayrimindan bahsediyoruz maddiyatci olsak benim.ailem dukkan acsin diye esimi 120 bin lira vermezdi kendi birikimimle araba almazdim esime sanirim

Ben kizim kucuk oldugu icin calisamiyorum universite mezunuyum hemsireyim ama kizim cok kucuk henüz bakiciya guvenemiyorum

Ben kizim kucuk oldugu icin calisamiyorum universite mezunuyum hemsireyim ama kizim cok kucuk henüz bakiciya guvenemiyorum

Kreşe ver millet keyfinden mi veriyor,sağlıkta atama çok kpss ye girdin mi mesela hiç, hemşire açığı hep var bende sağlık sektöründeyim

Biz mersinde oturucaktik benim babamin evinde cocuk oluncada annem bakar ikimizde calisiriz diye dusunduk bizde bir sure kira vermezsek kendi evimizi aliriz diye dusunuyorduk ama k.v dem nisanliyken aileme ev alicaz mersinde oturmasinlar ankarada otursunlar dedi ve ankaraya geldik bende ev versinler demedim ama butun planimiz bozulup oturcagimiz segir bile degistirildi canimizin sıkintisi bu yuzden

Ben hemşire olcam da millete el açacam üstelik tapusu dahi benim olmayacak bir ev için, cevap alamadım ama devlete girmek için hiç çalıştın mı bir daha soruyorum ön lisans çıkışlı hemşire misin

eşiniz iş kuracağına keşke ev alsaymış dediğinize göre 120 bin babanız vermiş sizin takılarla beraber baya bir meblağ yapmıştır... ki bir kaç sayfa sonra 850 bin tllik evi satın 200 binden 4 ev alın demiş yani o fiyat aralığında ev de mevcutmuş... üstünü de kredi çekip tamamlar kimseden de bir şey istemek zorunda kalmazdınız...

bu işte bir tutarsızlık var ya hadi neyse...

Aynen, kimileri nasılsa sanal sallar geçerim diyo ama tutmayınca tutmuyo yani

Eşinin ailesi diğer iki çocuklarını kendi evlerinde oturtuyor olup da size ev vermemesi can sıkıcı olabilir.

Ama size naçizane tavsiyem kendi yağınızla kavrulup aileye ev mevzusu açmamanız.

Kimseye güvenmeyip kendi geçiminizi sağlayabilirseniz , kafanızı böyle maddi şeyler üzerine yormazsanız sizden mutlusu olmaz.

Birisi yazmış, bir depreme bir yangına bakar evin ömrü. Tapusu bana ait olmayan bir evde başkalarının lafımı ederek otıracağıma, az harcarım kirada oturur keyfime bakarım. Kimseye de eyvallahım olmaz.

Siz ev ev dedikçe değeriniz gitgide azalır.

Babam der ki,
Güvenme güzelliğine bir yara yeter, güvenme malına bir kıvılcım yeter.

Arkadaslar tamamiyle anlatmadigim icin farkli anlayip farkli yorumlar yapiyorsunuz para goz fln degiliz biz mersinde oturucaktik babamin evinde bir sure kira vermeden cocuk oluncada annem bakar ikimizde calisiriz diye dusunduk bizde bir sure kira vermezsek kendi evimizi aliriz diye dusunuyorduk ama k.v dem nisanliyken aileme iki ogluma ev verdik ev alicaz mersinde oturmasinlar ankarada otursunlar dedi ve ankaraya geldikbende ev versinler demedim ama butun planimiz bozulup oturcagimiz sehir biledegistirildi canimizin sıkintisi bu yuzden kayin validem veya kayin babamla hic bir sorun yasamadim kavga fln da etmedim.asla ev alin fln da demedim ogullari dedi ben degil aramizda gayet saygi var her hafta geliyolar 4 4luk agirliyorum hasta olunca gidip bakiyorum evini temizliyorum kucuk cocugum olmasina ramen haftada 4 kere cocugu getirin diyolar goturuyorum hic bir sikinti sorun yasamiyorum onlari sevmiyo degilim nefret flnda etmiyorum sadece kira odiyemiyoruz cocugun bir cok ihtiyacindan kemdi ihtiyacimizdan kisip gecinmeye calisiyoruz oyle cok fln da harciyan bi insan degilim para icin ölüp bitmiyoruz yani sadece alicaz diyip almamalari bizim planimizi bozmalari ve bu kadar sıkismamiza sebep olmalari canimizi sıkiyor esim 13 yasindan beri calisiyor kus askerde dahi bir kurus yollamamislar kendi aksine tazminatını alip yapmis askerlik ve eve bile o para yollamis 13 yasindan beri hep.sehir disinda calismis gece 12 de geliyor isinden sabah 7 de gidiyor cocuk babasını görmüyor bile ama kiramiz olmasa daha dusuk maasli bi is bula yine gecinir derdimiz mal mulk degil sadece

Tesekur ederim duzgun yorumunuz icin degerlendiricem esimle konusucam ev istememesi icin haklisiniz kendi yagimizla kavrulmayi bilcez

Aynen, kimileri nasılsa sanal sallar geçerim diyo ama tutmayınca tutmuyo yani
Babam esime ev alalim dedi o dukkan acalim evi ailem alicak dedi oyuzden dukkan acildi simdi zaten cok pismaniz keske esimi dinlemeseydikte ev alinsaydi diye ama is istem gecti

Kreşe ver millet keyfinden mi veriyor,sağlıkta atama çok kpss ye girdin mi mesela hiç, hemşire açığı hep var bende sağlık sektöründeyim
Girdim zaten kendi memleketimde calisiyordum ben kayin validem ev alicaz ankarada otursunlar orda calisir diyince geldik buraya isimi gucumu birakip

Ben hemşire olcam da millete el açacam üstelik tapusu dahi benim olmayacak bir ev için, cevap alamadım ama devlete girmek için hiç çalıştın mı bir daha soruyorum ön lisans çıkışlı hemşire misin
Ben mersinde kadrolu hemsiteydim zaten kaynanamin ev alicax ankarada oturun lafiyla ucrersiz izine cikip geldim kizim olunca kizimla baktik kucuk oldugu icin krese veremedim erken doğdu 7 aylik henuz cok kucuk yasitlarina gore bakiciya guvenemiyorim kendim bakiyorum oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…