Evlat ayrımı yapan kp ve kv..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizi anlıyorum biraz yaşadığımdan da. Sorunun temeli kaynınızın durumunun sizden bir şekilde kötü olması. Ana baba da ona maddi yardım yapıp yanında tutmak istiyor. Genelde para verilerek bir evlat yanında tutuluyor. Size düşen tek şey para verip vermeme kararı almak. Vermiyorum derseniz bitti gitti sorun yok. Zaten uzaktasınız görüşme de yok. Geri kalan mevzular onların sorunu. Yani bir baba bir düğün için arabadan mı olacak, oğlunu kiracı mı koyacak, yok kira almamış mı falan hep kendi kararları ve bu kararların sonucu da o kişileri bağlayacak. Herkes seçimleriyle yaşar unutmayın. Siz mutlu olduğunuz seçimler yaparak kendinizi koruyun yeter

Aynen öyle ben de yoluma bakacağım ama en son para istedi yine sinirim depreşti işte böyle de bı konu açtim

Orda ki ima hemen tanışma nişan evlilik derken zaten lafı hani evlilik öncesi kaldıya getiriyor.
Yaw ona mı soracak millet nasıl ve ne zaman çocuk yapacağını. Aaa pardon düğün tarihini de onlara göre ayarlamamıştı kaynı...

Konu cidden şaka gibi ama banlatma riski var. Güvenli takip mesafesini koruyacağım. Bana burdan çok ekmek çıkar

Asla.. rabbim niyetimi biliyor kesinlikle öyle birşey düşünmedim siz öyle düşünmeye devam edin
demans rahatsızlıgınız var sanırım daha bır kac sayfa once onu ıma ettınız hatta akrabalar da oyle konusuyor aralarında dedınız.

bugun de bırılerı adına utandık ve uzulduk.

Asla.. rabbim niyetimi biliyor kesinlikle öyle birşey düşünmedim siz öyle düşünmeye devam edin
Bu zaten akrabalar arasında çıkan bı dedikodu bunu geç

İyi yapmışlar benim kv ve kp böyle yapanları kinadiklari için başlarına gelmiştir hiç farketmez yani benim için
Tabi ki sizin ponçik kalbinizden asla geçmez ben biliyorum ne kadar iyi kalpli bir hanımefendi olduğunuzu

Dogudaydik ve karlı bir hava her gün uçak kalkmıyor ve hafta içi yaptılar düğünü canım
Çok ayıp etmişler en azından düğünü sizin de gelebileceginiz şekilde ayarlayabilirlerdi.
Sıfır evler için konut kredileri hala düşük. Bence mutlaka ev alin , insallah sızın bebeğiniz de sizin için dogru zamanda nasip olur da gelir...

Benim kardeşim de doğuda öğretmen ama kınam cuma olmasına rağmen perşembeden geldi bi şekilde

Ilk defa burda itiraf ediyorum . Kimse bilmiyor . Esim atanamamisti ben herhangibiryerde calsiiyordum . Esimin kardesi hic yoktan bir anda evlenmeye karar verdi biz nisanliyken beni 3 yil nisanli beklettiler . Ve gelinligimi ben kendi paramla aldim kaynimin dugunude araya girince tarla sattilar esime para konusunda babasi hep laf soktu kaynim hep arkadasinda kaliyordu ama ailesine uzaktan yön veriyordu bu olcak su olcak diye . Esim onlarin yaninda oldugu icin sikintı yasayip bana yansitiyordu agladigi bile oldu. Eltim kv.kp somurdude somurdu bende irtibati azalttim simdi zaten yakinimizda degiller . Insanin icinde kiriklik oluyor ya . O kiz hayatinda hic calismadi ama her istedigi oldu benim ve esimin ise hersey aglaya aglaya oldu . Allah herseyi bilendir gorendir isitendir cok sukur

Önce bi ton laf edip sonra" Ama beni ilgilendirmiyor" deyince o lafı söylememiş olmuyorsunuz. Siz baya baya rahatsızsınız bu durumdan. Size özel düğün tarihi almış olamazlar, düğün salonları uzun zamandır kapalı olduğu için cuma gününe bulmuşlardır. Bende öğretmenim, kardeşim evlencekse raporun alasını alırım, 3 günlük rapora kimse bir şey demez. Velevki dedi, gider özelden rapor alırım. Gitmek isteyen her koşulda gider.

Tabi ki sizin ponçik kalbinizden asla geçmez ben biliyorum ne kadar iyi kalpli bir hanımefendi olduğunuzu
Burada hiçbirinde ben önceden yapılmış demedim burdan size ekmek çıkmaz malesef üzgünüm arayın bulun bekliyorum ben öyle bir cümle kurmadım bu yazdıklarınızda bile yok. Sağlam sallayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…