- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
- 78
- Konu Sahibi Ruzgargulu48
-
Bence konuları karıştırdinız kv kp bize 1 TL bile yollamazKv kp 1000 tl gondermisti ya bebis niyetine,bogazina takilmisti ruzgargulunun,pardon manolyanin
O mu???Kv kp 1000 tl gondermisti ya bebis niyetine,bogazina takilmisti ruzgargulunun,pardon manolyanin
Aaa doğru ya. Allah'ım böyle gelin, görümce, elti düşmançazıma bile vermesin.Kv kp 1000 tl gondermisti ya bebis niyetine,bogazina takilmisti ruzgargulunun,pardon manolyanin
Orda ki ima hemen tanışma nişan evlilik derken zaten lafı hani evlilik öncesi kaldıya getiriyor.Kızın hemen hamile kalması bile çok batmış konu sahibine ..
Aynen öyle ben de yoluma bakacağım ama en son para istedi yine sinirim depreşti işte böyle de bı konu açtimBen sizi anlıyorum biraz yaşadığımdan da. Sorunun temeli kaynınızın durumunun sizden bir şekilde kötü olması. Ana baba da ona maddi yardım yapıp yanında tutmak istiyor. Genelde para verilerek bir evlat yanında tutuluyor. Size düşen tek şey para verip vermeme kararı almak. Vermiyorum derseniz bitti gitti sorun yok. Zaten uzaktasınız görüşme de yok. Geri kalan mevzular onların sorunu. Yani bir baba bir düğün için arabadan mı olacak, oğlunu kiracı mı koyacak, yok kira almamış mı falan hep kendi kararları ve bu kararların sonucu da o kişileri bağlayacak. Herkes seçimleriyle yaşar unutmayın. Siz mutlu olduğunuz seçimler yaparak kendinizi koruyun yeter
Ben karistirmamBence konuları karıştırdinız kv kp bize 1 TL bile yollamaz
İyi peki ozaman öyle diyorsanızBen karistirmam
Yaw ona mı soracak millet nasıl ve ne zaman çocuk yapacağını. Aaa pardon düğün tarihini de onlara göre ayarlamamıştı kaynı...Orda ki ima hemen tanışma nişan evlilik derken zaten lafı hani evlilik öncesi kaldıya getiriyor.
Asla.. rabbim niyetimi biliyor kesinlikle öyle birşey düşünmedim siz öyle düşünmeye devam edinOrda ki ima hemen tanışma nişan evlilik derken zaten lafı hani evlilik öncesi kaldıya getiriyor.
A ha ha ha haAsla.. rabbim niyetimi biliyor kesinlikle öyle birşey düşünmedim siz öyle düşünmeye devam edin
Onceden yapilmis bebek cumlesini ben kurdum o zamanAsla.. rabbim niyetimi biliyor kesinlikle öyle birşey düşünmedim siz öyle düşünmeye devam edin
Asla.. rabbim niyetimi biliyor kesinlikle öyle birşey düşünmedim siz öyle düşünmeye devam edin
Asla.. rabbim niyetimi biliyor kesinlikle öyle birşey düşünmedim siz öyle düşünmeye devam edin
Bu zaten akrabalar arasında çıkan bı dedikodu bunu geç
Tabi ki sizin ponçik kalbinizden asla geçmez ben biliyorum ne kadar iyi kalpli bir hanımefendi olduğunuzuİyi yapmışlar benim kv ve kp böyle yapanları kinadiklari için başlarına gelmiştir hiç farketmez yani benim için
Çok ayıp etmişler en azından düğünü sizin de gelebileceginiz şekilde ayarlayabilirlerdi.Dogudaydik ve karlı bir hava her gün uçak kalkmıyor ve hafta içi yaptılar düğünü canım
Benim kardeşim de doğuda öğretmen ama kınam cuma olmasına rağmen perşembeden geldi bi şekildeGitmek istemediğimiz sen değil ki sözü nişanı bize göre ayarlamadi bari düğünü ayarlasaydi doğuda öğretmen olmak ne kadar zor biliyor musun müdürler takıyor izin vermiyor. Hafta içi düğün yapmasalardi ozaman iki elimiz kanda olsa giderdik evet
A ha ha ha ha
Burada hiçbirinde ben önceden yapılmış demedim burdan size ekmek çıkmaz malesef üzgünüm arayın bulun bekliyorum ben öyle bir cümle kurmadım bu yazdıklarınızda bile yok. Sağlam sallayınTabi ki sizin ponçik kalbinizden asla geçmez ben biliyorum ne kadar iyi kalpli bir hanımefendi olduğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?