- 8 Mart 2019
- 2.988
- 4.160
- 133
- 38
- Konu Sahibi Ruzgargulu48
-
Her hastaneye gidişinde 200 lira istiyor dolmuşla gidiyor her gün bir de koronada yani. Hastanede arkadaşları var watsap grupları var. Resmen hastane altın günü timi. Ay ortopedi yokmu ozaman dahiliye var kafasindalar. Yani hastaneye gitmek onun için bir aktiviteRaporlu ilaclara para verilmiyor ben o kadar ilac kullaniyorum 3 ayda en fazla 50 lira veriyorum muayene ucreti/ilac farki vs diye. Yani ilac parasi diye 100 lira da bulamayacak kadar aciz degillerdir herhalde
Esiniz ailenin kendini feda eden evladi olmus kardesi de simarik cocugu.O gönderdigim para da incecik bilezik takmislardi onun parası inan bozdurdum onu gonderdim bizdeki tek hakları oydu başka sıfır. Tabi onlara demedim ama niyetim o şekilde bizde hakları kalmasın. Ama onlara göre eşimi okutmuslar etmişler hakları çokmuş. Eşim unideyken benden para isterdi. Kar yağdı montu yoktu ben son paramla ona mont aldım ne hakkı be
Yok ben üstüne para verseler yine onlarla oturmazdim zatenYaa Rabbim hayırlı evlat nasip etsin tüp bebek masraflı iş.
Allah yardımcınız olsun vallahi bilemedim anası babası sonuçta dicem ama ne bileyim benim de hoşuma gitmezdi herhalde böyle keyfi harcamalar için eşimi kullanmaları.
Yinede şükredin halinize, yukarıda bir arkadaşn dediği gibi uzakta olup yardım etmemeleri aynı apartman da olup etmelerinden iyidir.
En azından dip dibe değilsiniz.
Ayy aynı benim eltimle ben temmuzda evlendi ocakta doğum yaptıBenim de çocuğum olmuyor tüp bebek tedavisi görüyorum ama kilometrelerce öteden bile huzurumuzu kaçırıyorlar sebepsiz infertilite yasiyoruz
Akıllı kadınsınızYok ben üstüne para verseler yine onlarla oturmazdim zaten
Ne şartlarla okuduğunu bir ben bir Allah biliyor bazen beş ay para yollamadigi oluyordu. Eşim yedinci sınıftan beri çalışmış bilgisayarını ayakkabılarını okul malzemelerini kendi almış garibimEsiniz ailenin kendini feda eden evladi olmus kardesi de simarik cocugu.
Okutmak onlarin görevi ben de hep derim ailem beni okutmus meslek sahibi yapmışlar daha fazlasini bekleyemem diye düşünürüm. Insan ihtiyaci olunca kendiliğinden gönderir zaten ama isteme varsa sömürü vardir bence.
Kıskanmak tabiki sumuklunun teki zaten biz üç yıl istemedik son bir yıldır da olmuyor işte eşim diyor çocuğumuz olmasa da ben seni seviyorum sen benim bebeğimsin zatenAyy aynı benim eltimle ben temmuzda evlendi ocakta doğum yaptımeğersem önceden yapılmış bebek benimde sebepsiz infertilite yüzünden çocuğum olmuyor sakın üzme kendini iyiki aynı şehirde değilsin daha çok sorun yaşarsın bana çok nispet yapmaya çalıştı ama ben aynı kendi çocuğum gibi yatağını bebek arabasını puset ini aldım neden kıskanayım ki
Esiniz saf herhalde...Her hastaneye gidişinde 200 lira istiyor dolmuşla gidiyor her gün bir de koronada yani. Hastanede arkadaşları var watsap grupları var. Resmen hastane altın günü timi. Ay ortopedi yokmu ozaman dahiliye var kafasindalar. Yani hastaneye gitmek onun için bir aktivite
Eltinizden çok nefret ediyorsunuz galibaKıskanmak tabiki sumuklunun teki zaten biz üç yıl istemedik son bir yıldır da olmuyor işte eşim diyor çocuğumuz olmasa da ben seni seviyorum sen benim bebeğimsin zatenöyle de mutluyuz yani
Eşim safliktan ziyade çok vicdanli. Bir gün arıyor rahmim alincakmis bir gün arıyor bacağından dört tane iğne oldum hep acindirma telefonda mız mız ağlıyor baban beni istemiyor kavga ettik yok söyle yok böyle. Çok yufka yüreklidir eşim. Benim annem hasta olsa hadi gidelim hemen der arayalım bir ihtiyacı var mı der. Sadece kendi ailesine karşı değilAkıllı kadınsınız
Ama eşiniz saf galiba adamı kullanıyorlar gibime geldi
Maşallah Allah daim etsin mutlulugunuzu.Kıskanmak tabiki sumuklunun teki zaten biz üç yıl istemedik son bir yıldır da olmuyor işte eşim diyor çocuğumuz olmasa da ben seni seviyorum sen benim bebeğimsin zatenöyle de mutluyuz yani
MaşallahEşim safliktan ziyade çok vicdanli. Bir gün arıyor rahmim alincakmis bir gün arıyor bacağından dört tane iğne oldum hep acindirma telefonda mız mız ağlıyor baban beni istemiyor kavga ettik yok söyle yok böyle. Çok yufka yüreklidir eşim. Benim annem hasta olsa hadi gidelim hemen der arayalım bir ihtiyacı var mı der. Sadece kendi ailesine karşı değil
İnanın azını söylüyorum daha neler var neler. Eşim de körlük var evet burda haklısınızYani çalanda mi çaldıranda mi kabahat? Ya siz abartiyorsunuz ya eşiniz kör. Muhtemelen eşiniz görmüyor. Onlar hayal dunyasinda pembe panjurlarla yasarlar.
Evet kesinlikle böyle. Bundan sonra zırnık koklatmam eşime diyorum hadi gidelim ziyarete. Yok diyor istemiyorum okadar yildirdilar adamiSizin evlilik hazirliginda yardim yapmamalari "gelin memur nasilsa, kredi cekebilirler, para dertleri olmaz benim masraf yapmama gerek yok" diye dusunmuslerdir. Eve iki maas giriyor mantalitesi.
Yeni gelin ozelde calisiyorsa isi de birakmis ya, ondan kesenin ağzını açmışlardir. Sizden para istemeleri de bundan, onlarin evine iki maas giriyor yardim.etsin düşüncesi.
Damat bey calissin yapsın karisina, siz de göndermeyin. Ihtiyaç sahibi konumuna geldilerse o zaman açılmayacaklardi.
Yani ben düğün vs masraflari gereksiz görüyorum en azindan evlenen çift yapabilecekse yapsin ailelere yük olunmasin. Hem hazır ev veriliyor hem gelinin keyfine göre tadilattan geciyor yazıktır. Herkes ayagini yorganina gore uzatsin ben olsam gondermem.
Kesinlikle öyle ben de en son telefonda öyle dedim eşim bilmiyor tabi. Ne halin varsa gör gelininle oğlun baksın sana dedim arama artık bizi rahatsız etme sapik gibi önce piskolaga git dedimYüzde bin beşyüz sırf karı koca memursunuz diye sizi yolunacak kaz olarak görmüyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Kaynın tek başına ikinizin maaşından fazla kazansa bile o tek maaş olur, eşi çalışmıyor olur.
Diğer geline yaptıkları da kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı. Hizmet ettirecekler kendilerine.
Göndermeyin siz de para, mecbur değilsiniz kesinlikle.
Sümüklü, haspam falan hımm baya kıskanmıyormuşsunuz kıskansanız neler derdiniz. Yemek takımının rengine kadar nasıl biliyorsunuz? Söz nişan düğüne gidememek de nasıl oluyorsa yani kardeş bu yabancı değil. Erken hamileliğe karşıyım ama yok hemende hamile kaldı şu bu imalı sözlerde haddiniz değil. Sırf sızın 3 yıl düşünmediniz şu an düşünüyorsunuz diye tüp bebek tedavısı görmeniz kızın hamile kalması arasında bir bağlantı yok. Baya ımalı laflar edıyorsunuz. Tek haklı olduğunuz nokta para sureklı ıstenmesı ama sızin hakkınızı helal etmiyorum lafı olmuyor eşiniz kendi çalıştığı paradan yolluyor mantıken o ederse helal olmuyor.Kıskanmak tabiki sumuklunun teki zaten biz üç yıl istemedik son bir yıldır da olmuyor işte eşim diyor çocuğumuz olmasa da ben seni seviyorum sen benim bebeğimsin zatenöyle de mutluyuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?