evlemeden evvel cinsellik

kız gitmez doktora birinin zorlaması lazım vakit geçiyor yaa annesi falan bişey demiyomuki

Cinselligin bukadar tabu olmasini hic ama hic dogru bulmuyorum!
Bunu belirli sinirlar cercevesinde konusmanin dini acidan bile yanlis
oldugunu düsünmüyorum...
Evlenecek bir ciftin bunu konusmasi kadar dogal birsey olamaz; asil
tersi anormal bana göre...
Bu kadar cekingen insanlarin, cinselligi yasamaya basladiklarinda da
asiri cekingen davranacaklarini ve bunun da cinsel uyumsuzluga
ve doyumsuzluga sebep olabilecegine inaniyorum...
Ayrica ilk birlesmeden önce korunma konusunda konusup bir karara
varmamak bana göre büyük bir sorumsuzluk...

canım hapla ilgili bişeyi düzltmek isterim naçizane
ben de uzun süre hap kullandım
ama hapa zamanında başlamazsan 2-3 ay adet olamama gibi bişey sözkonusu değil
hapı kullandığın sürece adet olmuyorsun bu nedenle hapı 21 gün boyunca kullanıyorsun
bıraktığın gün ya da ertesi günü adet oluyorsun 7 gün ara verip yine başlıyorsun
çünkü ben evleneceğim zaman balayına kadar yani 1 ayı geçkin bir süre hapı kullandım hiç adt olmadım balayından dönüşte bırakır bırakmaz adet oldum
2-3 ay adet olmadıysan ya bünyedendir ya da hamile kalmış ama farkına varamamış olabilirsin

konu sahibi arkadaşa diyeceğim de
benim de eşim dindar bir insandı nişanlıyken namazında niyazındaydı
ama biz bile konuşuyorduk
bunlar önemli konuşulmalı bence de
yoksa nişanlı olmanın ne anlamı kaldı

tatlim saglik ocagi yetersiz. hapa baslanmadan once bir takim testler yapilmali.
belki kizcagizin bazi problemleri var, hamile kalmasi zorsa bir takim problemleri varsa dogum kontrol hapi bu sorunlari ilerletir.
yumurtlamasi az olabilir falan bir de bunun ustune dogum kontrol hapi kullanirsa hersey daha da kotu olur.

canim yanlis anlamissin.
hapa zamaninda baslamazsan 21 gunun sonunda hapi biraktiginda adet olamayabiliyorsun.
2-3 ay dedigim sey de benim basima gelen bir sey oradan ornek vermistim.
ben yanlis zamanda basladim ve birak sonraki ayi 2-3 ay adet olamadim ve sokturucu kullandim o sekilde olmustu.
hamile kalip farketmemem de mumkun degil ki bebek nereye gitcek bi yerden cikacak elbet mutlaka farkedilir mesela kanamayla ya da adetin parcali gelmesiyle
sen hapa yanlis zamanda mi baslayip birakinca hemen adet olmustun canim?

kızlar benim kuzenim uzun zaman hep açmak istedi bu konuları ama nişanlısının onu yanlış anlmasından çok korkmuş. aşırı çekingen biri onu ayıplayacagını düşünüyor.onlarda temas faalan sanmıyorum olsun zaten çok az görüşüyorlar . öle bi cilveleşme durumuda yok . annesine söleyemez ki böle şeleri .annesine göre zaten yaşı da gec 23 evde kalmış onlara göre.zaten yaşadıkları köyde kimse böle şeleri düşünmüor korunma falan yok herkes nerdeyse ilk geceden hamile kalıyor.

ayyy biraz okudum da içim karadı nasıl tanımadığın biriyle evlenebilirsin bir de üstüne cinsellikten bahsetmeden direk olaya girebilirsin insanın ruhu var arkadaşlar sadece maddeden ibaret değiliz yahu sevmeden belli bir süre tanışıp gezip tozmadan adamın koynuna girmek ölüme eş değer gözümde. yanlış anlamayın bekarım sizin kadar iyi bilemem de bir erkek sizin doğum kontrol hapıyla korunmanız konusunda ısrar ediyor sadece kendi keyfi için sizin vücudunuza yıllarca kimyasal madde yüklemenize sebep oluyorsa o erkek sizi sevmiyordur bencildir. bunun başka açıklaması olamaz ben bir aspirin içerken bile vücuduma zarar verdiğimi düşünüyorum değil ki senelerce yükleme yapmak kimse için bu fedakarlığı yapamam açıkçası. siz de başka yöntemler önerin eşinize bence ilerde erkenden çökeceksiniz sağlığınızla oynuyorsunuz onların umru değil.

melis1984 bendende sna koca bi alkışşşş canım malesef var böle şeler hele kuzenimin köyünde olanları duysan iyice için kararır

bende eşime diyorum sende korun biraz yok ben korunmam diyor tabki sevmediğinden değil. ama hep kimyasalı alan benim.ozaman istemiceksin diyorum

ayıp birsey yok ortada bence nişanlıyken konuşmak çok daha çok daha iyi en azından bi fikirleri olur...utanılcak ne var ki

insan nişanlısıyla bu konuları konuşmaz mı ya ?şaştım kaldım valla peki siz nasıl karı koca olacaksınız nasıl aynı yatağa gireceksiniz sen konudan söz etmesn bile nişanlın hiç mi bişi dememiş bu zamana kadar az araştırsın okusun bişiler kuzenin ama doğru olan ikisinin kendi aralarında bunları konuşmaları gerekir di tuhaffff

ay çekinecek ne var 15 gün kalmış şurda bide nişanlılar ve üstelik nikahlarıda olmuştıur sanırım..hem nişanlısına ne sorabilirki ..en iyisi evli arkadaşlarından sorup öğrensin ..ne varsa onlarda var valla

canım bunlar ne zamandır nişanlılar allah aşkına heralde görücü usulü tanıştırıldılar ve hemen nişan yaptıar eminimki çok kısa süreli nişanlılardır..bunları konuşmuolarsa onlar el ele tutuşmaktan öteye gitmemişlerdir ama olmazki ya insan evleneceği insanla böle şeyleri konuşmalı ama yetiştirilme tarzıyla alakalı

yok yok 15+15....
ayın sonunda olucak sanırım düğün
Hakketen merak ettim bende :))

yani nişanlısıylada samimi deilde kimle konuşucak bu kız
madem bu kaar utanıyordu nişanlılık gereksizmiş direk evlenselermiş
çünkü nişanlılık dönemi sınırları aşmadan birbirini tanıma anlama dönemidir
dimi ama ?

Sanmıyorum kı bır erkegın nısanlısıyla evlılık oncesı cınsellık hakkında konusmayacagını.
Bu konuyu gecıstırmesı tuhaf dogrusu. Bır problem mı var acaba. Kım bılır.
Burnuma kotu kokular gelıyor...
Insallah kızcagız ılerde uzulecegı durumlarla karsı karsıya kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…