evlemeden evvel cinsellik

evet biliyorum hap için geçte yinede başlasın hapa o arada kondom kullanır işte 1 ay sonra falan koruyuculuğu başlar işte bu başlık keşke önce açılsaymış :bbo:ilk günden kullanılabilir kondom canım kulananlar var yani

niye konuşulmasın ki?gayet doğal bir şey bu..nişanlılar artık...heleki 15 gün kalmış evlenmelerine....

gerçi insanların yapısı ve eğitimiyle de ilgili şeyler bunlar ama utanılacak bir şey değil...

hahah kızlar alemsinizz biizm şaşkın gelin hala doktora gtmedi cahililk insana hersey yaptrıyor çocuk bu tarz konuların konuşulmasını gunah ayıp olarak nitelendiriyor muhtemelen

haydaaaa akannehiryumurta kapıya dayanınca gidecek galiba hem istemiyo çocuk hemde gitmiyo bi tuhaf zaten zaman çok geçmiş zararın neresinden dönse kar sen en iyisi bu kızı kolundan tut götür zorla doktora başka yol yokkaydirigubbakcemile

adam hemen çocuk istediğini söyleyebilmiş mi?

tatlim hapa istedigi zaman baslayamaz.
ben ayni hayati yaptim yanlis bilgilendirme sonucu, sonra da 2-3 ay adet olamadim cunku zamaninda baslanmadigi zaman yani adetliyken baslanmadigi zaman sonraki aylarda adet olamiyorsun. hap engelliyor. sonra adet sorunu yasayacak konu sahibinin arkadasi doktor, sokturucu hap vs bir ton ugrasacak.
lutfen yanlis bilgiler vermeyelim.
konu sahibi evlenecek olan arkadasina soyle eger adeti yakinsa adetinin ilk gunu baslasin hapa. ama adeti dugunden sonra olacaksa sakin baslamasin.
artik aciyacak falan belki ama prezervatif kullaniversinler :kedi:

ya aslinda biz boyle hap kullanabilir falan diyoruz ama onerilerimiz cok yanlis cunku her kadin once jinekoloja gitmeli, muayene olmali test yaptirmali ve dogum kontrol yonteminden herhangi birine doktorun onerisiyle baslamali.
ayriyetten benim jinekologum erkeklerinde evlenemeden once doktora sperm testi yaptirmasi gerektigini ve eger sorunlari varsa onaa gore bir yontem secmeleri gerektigini soylemisti.

bu kadar ayrıntılı ilgilenirler mi gerçekten? biz geldik sperm testi yaptırıcaz duruma göre ne kullanalım söyler misiniz filan? gülerler sanki insana. =)

bu kadar ayrıntılı ilgilenirler mi gerçekten? biz geldik sperm testi yaptırıcaz duruma göre ne kullanalım söyler misiniz filan? gülerler sanki insana. =)

asil kendi kafaniza gore hapa falan baslarsiniz guluyorlar insana, doktor nedir bilmiyor musun niye danismadiniz diye.
bana doktorum evlenecek olan ya da evlenmis olan ''cift'' doktora birlikte gitmeli ki hem erkege hem kadina bakilsin, ona gore karar verilir demisti.
cunku erkegin sperm sayisi cok az olabilir ya da spermleriyle ilgi sorunlari oluyor ve hem kadin korunmak zorunda kalmiyor hem de erkek icin tedaviye baslaniyor.
bunlari soyleyen doktor normal bir devlet hastanesindeydi, ilgiliydi...
hani genelde ilgilenmezler ya kalabaliktan falan...

biliyorum uyuyan güzel adet olması gerek çünkü bende kullanıyorum dedim zaten arkadaşa doktora gitsin diye.olmadı zorla götürsün başka yok
fiyonk adam demiş evet isterim çocuk diye kız da hemen istemiyorum demiş anlaşmazlık var

hmmm.... o günleri de görecem İnşallah.:))) aklımda bulunsun sağol. :))))

iyi iyi epey bi konuşmuşlar bu konuda öyleyse kız gizliden korunmak niyetinde öyleyse. ay gece gece beni gerdi. :)))))

ne zor seyler mis bunlar...... eyvahedigeldismile
siz gerildim dediniz ya... birden ben de oyle oldum bende bilmiyorum neden :kedi:

Ins konu sahibi kuzenin bi yontem bulur.. canim...
Allah mesut etsiin... bu arada :)
Darisi basimiza ins.... :Saruboceq:
Sevdigiiiiimmmmmm'le Beniiimmm..... :kedi::asigim:

daha bunun muhabbetini yapamıyorsa 15 gün sonra nasıl yapacak o işi anlamadım doğrusu.utangaçlığı atıp seksi wamp dişi bir atmacaya dönüşmeli bir an önce.

:lepi:
oooh yesss :jeyyar::jeyyar::jeyyar: ne cevherler var burda yauuu sempatiksalakcinni

konu hakkında, illa evlendiğimiz gün o iş olcak die bi kaide yok. damat hocaymış, illa bi yol yordam biliyodur dokanmayın kendi haline bırakın bence. yani erkek illaki düşünmüştür dimi :2: yani umarım öledir.. aslında bana da bayağı bi iletişim eksikliği var gibi geldi. kızın fikrini sormadan çocuk istemeler falan. öff zor iş ya. kendimmiş gibi gerildim. verin damadın telefonunu biz konuşcaz aa şiştimmsempatiksalakcinni

biz korunmayı hiç düşünmemiştik ikimizde sürekli bebişten bahsediyorduk.şimdi 4 çocuğumuz var amma bebek severmişiz

anladim canim.
okudum yorumlarini.
eger anlasmazlik varsa kiz gizliden gizliye korunsun dicem ama kendi kendine hap disinda ne kullanacak ki bilmiyorumkismile

anlamiyorum bu kizcagiz da neden bunu daha once dusunmedi de 15 gun kala care ariyor?
bence kizcagiz 1 ay sonra hamile kalir cunku adam cocuk isterim diyor ve korunma yontemi dusunulmemis, konusulmamis.
umarim bebek icin acele etmezler fisfisfis

hmmm.... o günleri de görecem İnşallah.:))) aklımda bulunsun sağol. :))))

insallah goreceksin canim Allah kimseyi yalniz koymasin aklinialirimsmile

hap kullanabilir anca hangi doktora gidersen git hep hap diyorlar bayan için zaten sağlık ocağına gitse yeter düşük doz söylesin işte taa jinekoloğa gerek yok ben öyle yaptım memnunum şimdi zaten bu kız jinekologdan çekinir sağlık ocağı iyi.artık adamada kondomu kullandırmak zorunda.hapın etkisi olana kadar

önemli bi konu
konuşması lazım kuzenin zaten biliyodur korunma yöntemlerini
ama bunu eşiyle paylaşması lazım
sonra ne oluyo ilk gece sendromunu yaşayanlar boşa yaşamıyo

kan tahlili yaptırıp hormonlarına uygun bir hap alınması çok daha iyi olur.

her hap her bünyeye yaramaz. sonra tüylendim şişmanladım vs. şikayetleri olabilir.
jinekolog alttan muayene edip vermiyor hapı. sadece bir kan tahlili.
ama sağlık ocağı da yapıyorsa elbette olabilir.
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…