kızlar mrb kuzenimin sorusu bu o buraya üye değil kendisi 15gun sonra evlencek şunu merak ediyor evlenmeden önce nişanlıyken hiç cinsellikle alakalı muhabbet ettinizmi nişanlınızla veya sözlünüzle kendisi 15gun sonra evlencek nasıl koruncakları konusunda bile hiç konuşmamışlar kuzenimde konuyu açamadığını söylüyor: )
bence her ikisinden lazım baksana adam hemen çocuk istiyomuş ne acelesi varsa ateş almaya geldi galiba -tatlicadiarzu-kız da istemiyor hemen doğal olarak yaşıda küçük bu adam ne acele ediyorsa adama güvenmesin bence.
evet biliyorum hap için geçte yinede başlasın hapa o arada kondom kullanır işte 1 ay sonra falan koruyuculuğu başlar işte bu başlık keşke önce açılsaymış :bbo:ilk günden kullanılabilir kondom canım kulananlar var yani
tatlim hapa istedigi zaman baslayamaz.
ben ayni hayati yaptim yanlis bilgilendirme sonucu, sonra da 2-3 ay adet olamadim cunku zamaninda baslanmadigi zaman yani adetliyken baslanmadigi zaman sonraki aylarda adet olamiyorsun. hap engelliyor. sonra adet sorunu yasayacak konu sahibinin arkadasi doktor, sokturucu hap vs bir ton ugrasacak.
lutfen yanlis bilgiler vermeyelim.
konu sahibi evlenecek olan arkadasina soyle eger adeti yakinsa adetinin ilk gunu baslasin hapa. ama adeti dugunden sonra olacaksa sakin baslamasin.
artik aciyacak falan belki ama prezervatif kullaniversinler :kedi:
ya aslinda biz boyle hap kullanabilir falan diyoruz ama onerilerimiz cok yanlis cunku her kadin once jinekoloja gitmeli, muayene olmali test yaptirmali ve dogum kontrol yonteminden herhangi birine doktorun onerisiyle baslamali.
ayriyetten benim jinekologum erkeklerinde evlenemeden once doktora sperm testi yaptirmasi gerektigini ve eger sorunlari varsa onaa gore bir yontem secmeleri gerektigini soylemisti.
bu kadar ayrıntılı ilgilenirler mi gerçekten? biz geldik sperm testi yaptırıcaz duruma göre ne kullanalım söyler misiniz filan? gülerler sanki insana. =)
asil kendi kafaniza gore hapa falan baslarsiniz guluyorlar insana, doktor nedir bilmiyor musun niye danismadiniz diye.
bana doktorum evlenecek olan ya da evlenmis olan ''cift'' doktora birlikte gitmeli ki hem erkege hem kadina bakilsin, ona gore karar verilir demisti.
cunku erkegin sperm sayisi cok az olabilir ya da spermleriyle ilgi sorunlari oluyor ve hem kadin korunmak zorunda kalmiyor hem de erkek icin tedaviye baslaniyor.
bunlari soyleyen doktor normal bir devlet hastanesindeydi, ilgiliydi...
hani genelde ilgilenmezler ya kalabaliktan falan...
biliyorum uyuyan güzel adet olması gerek çünkü bende kullanıyorum dedim zaten arkadaşa doktora gitsin diye.olmadı zorla götürsün başka yok
fiyonk adam demiş evet isterim çocuk diye kız da hemen istemiyorum demiş anlaşmazlık var
daha bunun muhabbetini yapamıyorsa 15 gün sonra nasıl yapacak o işi anlamadım doğrusu.utangaçlığı atıp seksi wamp dişi bir atmacaya dönüşmeli bir an önce.
biliyorum uyuyan güzel adet olması gerek çünkü bende kullanıyorum dedim zaten arkadaşa doktora gitsin diye.olmadı zorla götürsün başka yok
fiyonk adam demiş evet isterim çocuk diye kız da hemen istemiyorum demiş anlaşmazlık var
hmmm.... o günleri de görecem İnşallah.:))) aklımda bulunsun sağol. :))))
hap kullanabilir anca hangi doktora gidersen git hep hap diyorlar bayan için zaten sağlık ocağına gitse yeter düşük doz söylesin işte taa jinekoloğa gerek yok ben öyle yaptım memnunum şimdi zaten bu kız jinekologdan çekinir sağlık ocağı iyi.artık adamada kondomu kullandırmak zorunda.hapın etkisi olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?