- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
Ölculeri az tut ama buna dikkat etKafamda böyle bir şey var
Tatlı da vaarTavuklu çökertme kebabı
Salata
Sütlaç
:))
Kazanım yokÖlculeri az tut ama buna dikkat et
Hayali neymiş acabaCok seviyor diye pisi yapmıştım. Ilk gune pisimi yapilir demisti.
Sevgiliyken pizzaydı bizimdeEvlendiğimizde ilk pişirdiğim yemek mercimek çorbası, taze fasulye ve pirinç pilavıydı.
Ama ilk yediği yemeğim tavuk soteydi, sevgiliyken.
Zamanla alışılıyoKazanım yokannemde hep büyük tencerede yapar yemekleri 3 gün yemek zorunda kalırız yengem küçük tencerede yapınca çok şaşırmıştım ve çabuk pişmesine
Hayır benimki içmedi ben tuzlu kahve yapmadım şerbetli kahve yaptım yarısına kadar içti devamını içemediBu damatlar tuzlu kahveyi sonuna kadar içenler dimi
Şerbetli miiHayır benimki içmedi ben tuzlu kahve yapmadım şerbetli kahve yaptım yarısına kadar içti devamını içemedi
Eşim yapmıştı ilk yemegi kuzu incik ve salataAnnemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi
Hafızamı baya bir zorladım ama yine de hatırlayamadım. O yüzden bir anımı anlaticamAnnemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi
en azından beğenmiş :)Hafızamı baya bir zorladım ama yine de hatırlayamadım. O yüzden bir anımı anlaticampilav yapmıştım ama lapa olmuştu eşimde yedi ve çok güzel sanki pilav değil de kremalı gibi diyip tenceredeki tüm pilavı bitirmişti o sıralar elimizin ayarı da yok tabi iki kişiye koca tencerede yemek yapmıştım
Evet bolcaaaaa şekerliŞerbetli mii
beni kırmamak için yemişAçlıktan mı kırılmayın diye mi yedi
Ne kadar da güzel bir adet o öylebence bi ozelligi yok ilk yemegin. Ama bizim oranin adeti, dugun ertesi kahvaltiyi erkegin hazirlamasi yonunde. yani ilk isi erkek yapsin ki ev isleri sadece kadina ozgu degil anlasin gibi. Esime adetimiz boyle kahvalti senden dedigimde zaten ben hazirlayacaktim demistiaksamina ben ne yemek hazirladim hic hatirlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?