Evlendiğinizde kocanıza ilk yaptığınız yemek neydi

Evlendiğimizde ilk pişirdiğim yemek mercimek çorbası, taze fasulye ve pirinç pilavıydı.
Ama ilk yediği yemeğim tavuk soteydi, sevgiliyken.

Hiiiç hatırlamıyorum yahu siz nasıl hatırlıyorsunuz? ilk zamanlar dışardan söyledik ağırlıklı olarak ama evde pişen ilk yemek neydi cidden hiç bilmiyorum. Zaten pandemide evden çalışmaya başlayınca düzenli yemek yapmaya başladım. Onun öncesinde öğlen herkes iş yerinde yer, akşamları atıştırırdık. Şimdiye kadar hiç öyle dolu dolu sofra kurmadık. Eşimin ilk yaptığı yemek taze börülceydi ama onu hatırlıyorum bak

Annemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi
Hafızamı baya bir zorladım ama yine de hatırlayamadım. O yüzden bir anımı anlaticam pilav yapmıştım ama lapa olmuştu eşimde yedi ve çok güzel sanki pilav değil de kremalı gibi diyip tenceredeki tüm pilavı bitirmişti o sıralar elimizin ayarı da yok tabi iki kişiye koca tencerede yemek yapmıştım

en azından beğenmiş :)

Ne kadar da güzel bir adet o öylebende evlenince öyle mi desemsizce eş kişisi bu söylediğim yalanı yer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…