Eşime ne yaptığımı hatırlamıyorum ama kayinvalidem ve kayinbabam bize ilk geldiklerinde peynirli karnıyarık yapmıştım10 saatlik yoldan gelmişlerdi. Eline sağlık dedi. Ben sizde kaldıkça yemekleri ben yaparım sen yoruluyorsun dedi. Bende yemeği beğenmediğini hiç anlamamıştım. Kaç sene sonra aklıma geldi
İlk masamın resmi bile duruyoAnnemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi
Yemek tarif kitabında görmüştüm. O zamanlar et yemediğim için hoşuma gitmişti tarif . esime kaç sene sonra annen beğenmemişti değil mi deyince bir garip yemekti dedi. İlk ve son oldu bir daha yapmadım. 10 seneyi geçti evliliğim biraradayken hala yemegi kayinvalidem yaparPeynirli karnıyarık ilk kez duydum. Tadı nasıldı.
Allah ım bende çekecem inşallahİlk masamın resmi bile duruyomercimek çorbası etli patates yemeği ayran salata
Ne yemeğiymiş merak ettimYemek tarif kitabında görmüştüm. O zamanlar et yemediğim için hoşuma gitmişti tarif . esime kaç sene sonra annen beğenmemişti değil mi deyince bir garip yemekti dedi. İlk ve son oldu bir daha yapmadım. 10 seneyi geçti evliliğim biraradayken hala yemegi kayinvalidem yapar
Yemek tarif kitabında görmüştüm. O zamanlar et yemediğim için hoşuma gitmişti tarif . esime kaç sene sonra annen beğenmemişti değil mi deyince bir garip yemekti dedi. İlk ve son oldu bir daha yapmadım. 10 seneyi geçti evliliğim biraradayken hala yemegi kayinvalidem yapar
HatırlamıyorumAnnemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi
DeğişikEki Görüntüle 2791140 böyle birseydi olması gereken
Mum ışıksız yemek olsa da olurHatırlamıyorumsanırım bizimki özel değildi öyle olsa kesin hatırlardım.. Kesin çabucak yapılan basit birşey yapmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?