Evlendiğinizde kocanıza ilk yaptığınız yemek neydi

Etli bamya yemeği yemeğin yarısında cam ocak patladı ben şoktan çıkana kadar eşim geldi. Bir taraftan da yemek pişmedi diye üzülüyorum. Eşim merak etme bugün o yemeği yapacağız diyip balkona benim eski ocagimi kurmuştu. pilavda yapacaktım ama kaldı o telaşta.

Eşime ne yaptığımı hatırlamıyorum ama kayinvalidem ve kayinbabam bize ilk geldiklerinde peynirli karnıyarık yapmıştım 10 saatlik yoldan gelmişlerdi. Eline sağlık dedi. Ben sizde kaldıkça yemekleri ben yaparım sen yoruluyorsun dedi. Bende yemeği beğenmediğini hiç anlamamıştım. Kaç sene sonra aklıma geldi

İzmir kötfe yapmıştım pirinç pilavı salata
5 sene olacak evleneli ama hiç unutmam çok heyecanla özenle yapmıştım güzelde olumştu

Son düzenleme:

Peynirli karnıyarık ilk kez duydum. Tadı nasıldı.

Peynirli karnıyarık ilk kez duydum. Tadı nasıldı.
Yemek tarif kitabında görmüştüm. O zamanlar et yemediğim için hoşuma gitmişti tarif . esime kaç sene sonra annen beğenmemişti değil mi deyince bir garip yemekti dedi. İlk ve son oldu bir daha yapmadım. 10 seneyi geçti evliliğim biraradayken hala yemegi kayinvalidem yapar

Ne yemeğiymiş merak ettim

Benim annem de hep kendi yapar ben yardım ederim. Yemeklerimi beğenmediğini hiç düşünmemiştim

Jambonlu biseyler yapmıştım şuanda hatırlamıyorum ikindi yemiştik akşamda abisigile gitmis ti k yemeğe

Annemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi
Hatırlamıyorum sanırım bizimki özel değildi öyle olsa kesin hatırlardım.. Kesin çabucak yapılan basit birşey yapmışımdır

Esime sordum bunu, balayında villadaydik o zaman fırında tavuk patates yapmıştım dedi. Ama ikimizde evimize geldiğimizde ilk hangi yemeği yaptığımı hatırlamıyoruz. balayı dönüşüm ve sonra resmen silinmiş hafizamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…